• Полица ВИВИЕН

  Код за нарачка: ВИВИЕН - MK15-08-01

  Димензија: 88.2x88.2x20cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите

 • Полица АМЕЛИ 131

  Код за нарачка: АМЕЛИ 131 - MK15-02-01

  Димензии: 56x20x169cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.


 • Детска играчка Dancing cactus

  Код за нарачка: Детска играчка Dancing cactus

  Уникатна, едукативна и супер забавна детска играчка која ќе внесе радост и смеа во секој дом.
  Оваа супер забавна играчка ќе се погрижи забавата да биде на највисоко ниво. Уникатниот, перфектен дизајн ја прави примамлива за детските очиња а воедно и омилена.
  Изработена е од високо квалитетни материјали од кои, мека кадифена ткаенина и квалитетна ABS пластика, пред се безбедни за употреба и кај најмалите.
  Оваа супер паметна играчка не само што танцува, туку има уште многу  функции кои ќе се погрижат Вашето дете да е тотално сконцентрирано во играта, а воедно да учи и запознава нови работи.

  -Функција за снимање и повторување.
  -Функција за пеење преку 120 различни песни.
  -Функција за танцување.
  - Светлечки ефекти кои даваат дополнителен позитивен ефект.
  Играчката работи на 3ААА батерии кои се поставуваат на долниот дел од играчката.Таа може да биде совршен подарок за Вашите најмили, почнувајќи од 3 месечните бебиња.

 • Биро со метална конструкција ДЕНВЕР 59

  Код за нарачка: ДЕНВЕР 59 - MK20-01-02

  Димензии: 60x90cm
  Висина: 75cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Сет 3 масички ХАНА 67

  Код за нарачка: ХАНА 67 - MK22-01-01
  Димензии: Ø35x49cm | Ø35x47cm | Ø35x45cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Масичка за лаптоп со метална конструкција ДОМИНО

  Код за нарачка: ДОМИНО MK17-03-02

  Димензии: 35.5x60x65.5cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција


 • Повеќенаменски плакар МЕРЛИН

  Код за нарачка: МЕРЛИН MK12-02-01

  Димензии: 78.5x77x30cm
  Длабочина на пластичните корпи: 10cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.


 • Биро со метална конструкција ДАБЛИН 51

  Код за нарачка: ДАБЛИН 51 MK20-02-02
  Димензии: 60x120cm | Висина: 75cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица со метална конструкција КАИРО 43

  Код за нарачка: КАИРО 43 - MK15-01-01

  Димензии: 66x34x160cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Метална закачалка ЕСТЕЛ бела

  Код за нарачка: ЕСТЕЛ MK21-01-01
  Димензија: 104x137х48cm
  Високо издржливи метални профили


 • Душек 80х190cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек 80х190cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 80х190cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен

 • Помошна масичка CIRCLE

  Код за нарачка: CIRCLE - MK22-02-02

  Димензии: 60x43cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција
  Торба од квалитетна ткаенина.


 • Полица со метална конструкција ЛОГАН

  Код за нарачка: ЛОГАН -MK15-05-02

  Димензии: 66x34x85cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Закачалка со метална конструкција ОЛИВИА

  Код за нарачка: ОЛИВИА - MK21-15-02

  Димензија: 160x66х34cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Метална закачалка ЕСТЕЛ

  Код за нарачка: ЕСТЕЛ MK21-01-06
  Димензија: 104x137х48cm
  Високо издржливи метални профили


 • Сет 6 Чаши ALANIA

  Код за нарачка: Чаши ALANIA 52138 1/6

  Капацитет: 175 cc
  Висина: 123mm
  Дијаметар на горниот дел: 57 mm
  Дијаметар на долниот дел: 45 mm
 • Биро со метална конструкција ДЕНВЕР 176

  Код за нарачка: ДЕНВЕР 176 - MK20-01-17

  Димензии: 60x90cm
  Висина: 75cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Масичка за лаптоп БРУНО

  Код за нарачка: БРУНО - MK17-01-01

  Димензија: 35.5x60х23.5cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите

 • Биро со метална конструкција ДЕНВЕР 58

  Код за нарачка: ДЕНВЕР 58 -MK20-01-01
  Димензии: 60x90cm
  Висина: 75cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција


 • Закачалка за на ѕид АКИРА

  Код за нарачка: АКИРА MK21-12-01
  Димензија: 18x80x11cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.