• Xiaomi Dreame F9 Роботска Правосмукалка

  Код за нарачка: Xiaomi Dreame F9 Роботска Правосмукалка

  Функции:
   суво и водено чистење, управување преку апликација
  Батерија:  5200mAh, литиумска
  Сензори: LDS, сензор за ниво, анти судир сензори, жироскоп, акцелерометар
  Моќ: 2500Pa
  Гаранција:  2 години

  Еден од најекономичните, light верзии на роботските правосмукалки се одликува со вграден сензор LDS (ласерски сензор за растојание) и капацитет на резервоарот за прашина од 0.60л. Резервоарот за вода има капацитет до 200мл.

  Dreame F9 располага со батерија од 5200mAh. Доколку при работа останат 15% капацитет, роботот автоматски се враќа на базата за полнење сѐ додека не е повторно спремен да го продолжи чистењето од точката до која застанал со чистење.

  Филтерот за вода целосно го контролира излезот на вода при миење на подот. Освен тоа, роботот е така дизајниран што на лесен начин ќе дополните вода и повторно ќе го приклучите џогерот.

  Првото прашање кое секогаш си го поставуваме, зборувајќи за роботите, е тоа дали роботот има капацитет да го исчисти нашиот дом на ефикасен начин како што ние би сакале. Затоа тука е LDS сензорот со скенер од 166 степени кој ја набљудува површината во домот со цел да го избере најкраткиот пат за чистење.

  Се советува да се користи дестилирана вода во соодветниот резервоар. Разни средства и детергенти може да предизвикаат оштетување на роботот.

 • Рачна правосмукалка MAX SVC 1060 R

  Код за нарачка: MAX SVC 1060 R - 801929

  Правосмукалка 2 во 1
  Mоќност: 600W/Бучава: 80db
  Капацитет на садот: 0,8l
  Циклонски систем
  Двоен систем за филтрирање
  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m

 • Рачна правосмукалка за автомобил MAX HVC 060

  Код за нарачка: MAX HVC 060 - 801519

  Максимална моќност: 60 W
  Капацитет на садот: 400 ml
  Филтер кој лесно се чисти
  Должина на кабел за полнење: 3m
  Напон: 12 V/Додатоци: 3
  Адаптер за полнење во кола
  2 четки и црево

 • Рачна правосмукалка MAX HVC 055

  Код за нарачка: MAX HVC 055 - 801520
  Максимална моќност: 55 W
  Капацитет на садот: 400 ml
  Филтер кој лесно се чисти
  Должина на кабел за полнење: 3m
  Напон: 7.4 V/Додатоци: 3
  Адаптер за полнење
  2 четки и црево

 • Правосмукалка Vox Sirocco 700

  Код за нарачка: Vox Sirocco 700

  Гаранција: 25 месеци

  Моќност: 700 W
  Моќ на вшмукување: 200 W
  Капацитет на кеса: 3 л
  Регулатор на моќност
  Метална цевка
  HEPA 12 филтер
  EcoHigh Spin мотор: намалена потрошувачка на енергија
  Индикатор за полна кеса, тивка при работа, автоматско собирање на кабелот

 • Правосмукалка Vox Mistral 700

  Код за нарачка: Vox Mistral 700

  Гаранција: 25 месеци

  Моќност: 700 W
  Моќ на вшмукување: 200 W
  Капацитет на кеса: 3 л
  Регулатор на моќност
  Метална цевка
  HEPA 12 филтер
  EcoHigh Spin мотор: намалена потрошувачка на енергија
  Индикатор за полна кеса, тивка при работа, автоматско собирање на кабелот

 • Чистач на пареа Iskra JC-229
  Код за нарачка: Чистач на пареа Iskra JC-229


  • Напон: 220-240V 50 / 60Hz
  • Моќност: 1300W (максимум)
  • Должина на кабел: 5м
  • Глава со кружен зглоб
   - страничен наклон од 90 °
   - навалување напред - наназад 70 °
  • Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 ° C
  • Погоден за повеќето материјали и површини
  • Турбо систем за греење
  • Ергономски дизајнирана рачка
  • Резервоар за вода 380 ml
  • Резервоар за средство за чистење
  • Заштитен капак на резервоарот за вода
  • Димензии на пакувањето (LxWxH mm 245x170x510
  • Нето тежина: 3 кг
  • Бруто тежина: 3,2 кг
   Додатоци:
  • Додаток за чистење на прозорци
  • Додаток за чистење облека
  • Крпи за чистење
  • Тркалезни четки (2 пати изработени од најлон)
  • млазница на млаз со пареа
  • Аголна екстензија
  • Чаша за Мерење
  • 24 месеци гаранција

 • Џогер на пареа HB-1501 бел

  Код за нарачка: HB-1501 бел 044306

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  10 во 1 функција
  Континуирано работење на пареа 28 мин со електрична пумпа
  Вртлива глава од 180 степени за навлегување во тесни простори и под мебел
  може да убие микроб и да дезинфицира дома.
  Капацитет на резервоар за вода - 550ml
  Номинален напон: 220-240V
  Номинална фреквенција: 50Hz.
  Моќност: 1300-1500W кабелски кабел
  Додатоци: 1 x мерна чашка; 1 x чистач на прозорци; 1 x тркалезна мала најлонска четка; 1 x тркалезна голема најлонска четка; 1 x тенка четка; 1 x отпадна лопата; 1 x свиткана млазница; 1 x млазница млазница; 2 x влошки од микрофибер; 1 x ткаенина за облека и 1 x тепих едрилица

 • Чистач на пареа Iskra JC-220S

  • 24 месеци гаранција

  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • Моќност: 1500W (максимум)
  • Должина на кабел: 5м
  • Глава со кружен зглоб
   - страничен наклон од 90 °
   - навалување напред - наназад 70 °
  • Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 ° C
  • Погоден за повеќето материјали и површини
  • Турбо систем за греење
  • Ергономски дизајнирана рачка
  • Резервоар за вода 300 ml
  • Заштитен капак на резервоарот за вода
   
  Додатоци:
  • Додаток за чистење на прозорци
  • Додаток за чистење облека
  • Крпи за чистење
  • Тркалезни четки (2 пати изработени од најлон)
  • млазница на млаз со пареа
  • Аголна екстензија
  • Чаша за Мерење

 • Правосмукалка BOSCH BSGL3MULT1 Made in Germany

  Код: BOSCH BSGL3MULT1 - 73802

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  GL-30 серија
  Правосмукалка MADE IN GERMANY
  Голема моќност 2000W
  Боја Црвена
  Собирање на прашина во вреќичка
  Капацитет 4л
  Индикатор за полна вреќичка
  Електронска контрола на јачината
  Телескопска метална цевка
  Микрофилтер
  Радиус на движење 10м

 • Правосмукалка Villager VVC 40 DWS

  Код: VVC 40 DWS - 66273

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Villager правосмуклаките се одлични за суво и влажно всисување. Јаки мотори, висок проток на воздух и јака вшмукувачка моќ.

  Додатоци:

  пластично црево 2m

  метална цевка (2 дела)

  четка за под

  четка за суво и мокро вшмукување

  четка за тапацир

  кружна четка

  рамна млазница

  вреќа за прашина

   

  Тип на мотор: Колекторски електромотор

  Напон: 230V~50 Hz

  Приклучна снага: 1200 W

  Максимален вакум: 190 mbar

  Зафатнина на садот: 40 l

  Должина на кабелот: 8 m

  Тежина: 9.2 kg

   

 • Правосмукалка Villager VVC 30 DWS

  Код: VVC 30 DWS - 66272

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Villager правосмуклаките се одлични за суво и влажно всисување. Јаки мотори, висок проток на воздух и јака вшмукувачка моќ.

   

  Додатоци:

  пластично црево 2m

  метална цевка (2 дела)

  четка за под

  четка за суво и мокро всмукување

  четка за тапацир

  кружна четка

  рамна млазница

  вреќа за прашина

   

  Тип на мотор: Колекторски електромотор

  Напон: 230V~50 Hz

  Приклучна снага: 1200 W

  Максимален вакум: 190 mbar

  Зафатнина на садот: 30 l

  Должина на кабелот: 5 m

  Тежина: 8.7 kg

 • Правосмукалка Villager VVC 18 S - 66270

  Код: VVC 18 S - 66270

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Сметајте на издржливоста и разновидноста на Villager во речиси секое опкружување со способност за тешко вшмукување, мала тежина, еден мотор, влажно и суво вшмукување и примена на големи површини.

   

  Дополнителна опрема:

   

  Тесна смукалка

  Широка смукалка

  Автомобилска смукалка

  Подна четка

  Кружна четка

  Телескопска цевка

   

  Напон: 230 V ~ 50 Hz

  Поврзна моќност: 1500 W

  Максимален вакуум: 19 kPa

  Максимален проток на воздух: 65 l/s

  Зафатнина на садот: 18l

  Должина на цревото: 4m

  Дијаметар на цревото: 42mm

  Сув филтер

  Филтер за прав

  Торба за прав

  Влажен филтер

  Сунѓерест филтер

  Тежина: 10,38 кг

 • iRobot Roomba 698 роботска правосмукалка

  Код: Roomba 698

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Замислете си ја Roomba 698 како влезот во најпаметните робот правосмукалки iRobot и не се плашете да ја отворите таа врата. Ве чека свет каде што роботот чисти и го прави тоа многу ефикасно. При купување на врвен робот со напредната технологија за глава за чистење, систем за чистење iAdapt, модерен сад за нечистотија AeroVac, систем Dirt Detect и ANTITANGLE, програма SPOT.

  Главни предности на Roomba 698

  Чистење на сите видови на тврди подови како што се паркет, ламинат, плочки, теписи, теписони итн.

  Интелигентен систем за навигација iAdapt

  Тристепен систем за чистење

  Систем “Wall Follow” за чистење по должина на ѕидови и агли

  Прилагодлива глава за чистење 2-ра генерација

  Сад за нечистотија AeroVac со голем капацитет

  Филтерен систем со микровлакна

  ANTITANGLE систем кој спречува заплеткување во кабли и реси од теписи

  Звучна детекција на нечистотија

  Профилиран браник со бавен допир
  Сензори за заштита од пад по скали

 • Правосмукалка Vox SL 150

  Код: Vox SL 150

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Димензии на уредот (ШxВxД): 46 x 37 x 30 цм

  Додатна опрема: Продолжетоци за мебел и агли

  Капацитет на садовите: 2 л

  Радиус на акција: 11м

  Сила: 2200W

  Тип цевки: Метална
  Вкупна тежина: 6.74 кг

 • iRobot Roomba 971 роботска правосмукалка

  Код: Roomba 971

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Roomba® 960 за разлика од другите роботи има нова навигација iAdapt 2.0 за визуелно препознавање на просторот. Новата навигација и новата 2.130mAh Li-Ion батерија во случај на поголеми простории и овозможуваат сама да се наполни и продолжи со чистење во останатите простории. Заради тоа може да исчисти површина до 150 m2. За ограничување на простор во кој не сакате да чисти Roomba, можете да го користите новиот виртуелен ѕид со двојна функција (како виртуелен ѕид со должина од 3 метра или како круг со дијаметар од 60 cm). За разлика од предходните серии, новата серија на роботи се движи по права линија, квадрат по квадрат. Со оваа серија на роботи се управува преку апликација за мобилен телефон или таблет и за нејзино функционирање потребна ви е бежична мрежа. Преку апликацијата за цело време сте упатени во работата на роботот и неговите потреби, на пример: дали треба да се испразни садот за нечистотија, кога треба да го замените филтерот, колку време работела. За времетраење на работењето можете преку апликацијата да дознаете во која фаза на чистење се наоѓа, можете да наместите распоред во колку часот да чисти или да пристапите до видео материјали кои би биле корисни за вас. Оваа серија има вграден 3-степен систем на чистење AeroForce. Во пакетот освен Roomba и базна станица за полнење, добивате и еден виртуелен ѕид со двојна фукнција, еден резервен HEPA филтер, како и една резервна странична четка.

  Главни предности на Roomba 960

  Чистење на сите видови подови и теписи

  Чисти површина до 150m2

  Според потреба, кога чисти поголеми простории, доколку не постигне, се враќа да на базната станица да ја наполни батеријата и потоа продолжува со чистење

  Најпаметен систем за чистење и навигација iAdapt® 2.0

  Користи апликација iRobot Home за паметни телефони и таблети

  Тристепен систем на чистење со AeroForce™

  Систем за чистење по должината на ѕидовите и аглите WallFolow

  Адаптибилна глава за чистење со гумени четки AeroForce™

  Сад за нечистотија со голем капацитет

  Филтрирање со помош на “HEPA” филтер

  Индикатор за полн сад со нечистотија

  АNTITANGLE систем кој спречува заплеткување во кабли и реси од теписи

  Акустична и оптичка детекција на прашина

  Функција за програмирање на времето за чистење

  Функција на нов виртуелен ѕид WirtualWall® со двојна функција

  Обликуван браник чуствителен на допир

  Сензори за заштита од пад од скали

  AeroForce™ четки со заштита од заплеткување

  Нова 2.130 mAh литиум-јонска батерија

  Базна станица за полнење со вграден адаптер
  Минимално одржување

 • iRobot Roomba i3+ (i3552) роботска правосмукалка

  Код: Roomba i3+ (i3552)

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Паметната навигација ја прави својата работа Интелигентната праволиниска навигација користи сензори монтирани на подот за посветено и логично чистење во уредни линии. Кога роботската правосмукалка Roomba i3 / i3 + треба да се надополни, таа ќе продолжи таму каде што застана, обезбедувајќи совршена чистота. Заборавете на правосмукалката со месеци Исчистете се и испразнете го сопствениот сад во вреќа AllergenLock што може да го испразни ѓубрето до 60 дена, што значи дека не треба да размислувате за правосмукалка два месеци. Ситна прашина? Повеќе нечистотија? Нема проблем Искусете целосно чистење со двојни гумени четки за различни површини и 10X посилна вшмукувачка моќност *, кои ја вшмукуваат нечистотијата, наслагите и влакната на миленичињата каде и да се сокријат, заедно со странична четка што овозможува подетално чистење долж ѕидот и во аглите. * (Во споредба со серијата Roomba 600) Одете каде сакате, избегнувајте места каде што не е потребно чистење Заборавете на чистењето со роботската правосмукалка Roomba® i3. Технологијата на реактивен сензор спречува заглавување на роботот, додека сензорите за детекција на нечистотија помагаат да се исчисти каде што е потребно. Ги учи вашите навики за чистење и нуди персонализирани распореди, додека „Асистент на Google“ и „Алекса“ ви овозможуваат да започнете со чистење само со звукот на вашиот глас. I3 дури ќе предложи и дополнително чистење кога количината на полен во вашата област е голема или за време на сезоната на миење миленичиња.

   

  WiFi: Поврзете се со iRobot Home

  3-фазен систем за чистење Вакууми и крева сè: Премиум

  Странична четка: Поставена под агол од 27 °

  Глава за чистење: Автоматско четки за двојно чистење

  CarpetBoost ™ Систем: Не.

  Откривање нечистотија Yes: Да

  Индикатор за полн контејнер: Да

  Филтер: ХЕПА 13

  Контејнер: AeroForce и контејнер за перење

  Навигација: гироскопска навигација

  Рачка за носење: Не.

  Копчиња на контролната табла за робот: CLEAN / DOCK / SPOT

  LED дисплеј: Осветлен обрач со говорни предупредувања

  Прагови: До 2 см

  Висина: 9,2 см

  Работно време: Целиот кат

  Време на полнење: До 3 часа
  Батерија: Li-Ion

 • iRobot Roomba e5154 роботска правосмукалка

  Код: Roomba e5154

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  После многу очекувања, конечно пристигна новата и подобра серија Roomba e5! Ова е серија на роботски правосмукалки кои ги имаат сите карактеристики на серијата 800, но со уште понапредни и подобри карактеристики Роботската правосмукалка Roomba e5 има револуционерна технологија AeroForce која чисти до 50% повеќе ѓубре, прашина и влакна од сите типови подови. Исто така, системот за чистење во 3 чекори AeroForce користи комбинација на сепарација, четкање и празнење за ефикасно чистење. WiFi-врската овозможува роботот да се контролира со помош на iRobot HOME мобилната апликација дури и кога е далеку од дома. Започнете со чистење или закажете распоред за чистење со апликацијата iRobot HOME достапна за Android и iOS. Интелигентниот систем за навигација iAdapt и овозможува на роботска правосмукалка да ја провери својата околина 60 пати во секунда користејќи низа сензори и 40 различни начини да се прилагоди на одредена област, под и околу мебелот, на вашето домашно милениче, на маси, столови или отпадоци без да се оштети. Идеално за станови и куќи со површина до 120м2. Исто така, Roomba e5 нема проблеми со префрлување на различни подлоги бидејќи успешно ги надминува пречките до 1,6 см, а со системот за странична четка лесно се вшмукува по рабовите на ѕидовите. Инсталирана е нова батерија со литиум-јон од 1800 mAh, со која Roomba e5 може да работи до 90 минути, по што самиот Roomba се враќа на полнење. Уредот исто така вклучува Виртуелен Ѕид кој се користи како невидлив, за раздвојување во простор што може ефикасно да го ограничи движењето на Roomba, на пример, можете да вакумирате само одредена просторија, дел од просторијата или да ограничите таму каде што не сакате, за да го заштитите мебелот или садот на вашето домашно милениче.

  Главни предности на Roombe e5

  Чистење на сите видови дрвени предмети и теписи

  Најпаметниот систем за навигација за чистење - iAdapt

  AeroVac ™ систем за чистење со три фази

  Систем за чистење по ѕидовите (пречките) и аглите на ѕидот Следете

  Прилагодлива глава за чистење втора генерација

  Собирач на прав AeroVac втора генерација со висок капацитет

  Филтрација на прашина со подобрен филтер

  Индикатор за пополнување сад за прашина

  АНТИТАНГЛЕ систем за спречување на заплеткување кабли и теписи

  Акустични и оптички сензори за откривање прашина

  Време на чистење

  Браник лесно осетлив на допир

  Сензори за спречување на пад од скали

  Нова литиумска батерија од 1800mAh
  Поврзете се и управувајте со користење на мобилната апликација iRobot Home

 • Правосмукалка Fabbygo FBY-111

  Код: FBY-111 - 175461

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 2000w

  Капацитет: 4л

  Должина на кабел: 5м.

  Напон: 220~240 V 50-60 Hz

  Мулти циклонски систем за филтрација

  Ниско ниво на бучава

  Надворешен Хера филтер

  Контрола на брзина

  Метална телескопска цевка

 • Правосмуклака Fabbygo ILI – 12

  Код: ILI – 12 - 185115

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 1600W

  Капацитет: 1,5l

  Должина на кабел: 3,2m

  Хоризонтална позиција