• Правосмукалка Vox Sirocco 700

  Код за нарачка: Vox Sirocco 700

  Гаранција: 25 месеци

  Моќност: 700 W
  Моќ на вшмукување: 200 W
  Капацитет на кеса: 3 л
  Регулатор на моќност
  Метална цевка
  HEPA 12 филтер
  EcoHigh Spin мотор: намалена потрошувачка на енергија
  Индикатор за полна кеса, тивка при работа, автоматско собирање на кабелот

 • Правосмукалка Vox Mistral 700

  Код за нарачка: Vox Mistral 700

  Гаранција: 25 месеци

  Моќност: 700 W
  Моќ на вшмукување: 200 W
  Капацитет на кеса: 3 л
  Регулатор на моќност
  Метална цевка
  HEPA 12 филтер
  EcoHigh Spin мотор: намалена потрошувачка на енергија
  Индикатор за полна кеса, тивка при работа, автоматско собирање на кабелот

 • Правосмукалка MAX Slim
  MAX Slim правосмукалката е исклучително лесна за употреба. Доаѓа во 3 дела и може да се користи како рачна правосмукалка. Има додаток кој овозможува чистење на поширока површина, како и додаток со кој лесно без да се наведнувате ќе го исчистите подот. Од горната страна има сиво копче со кое лесно се отвора правосмукалката и се отстранува филтерот кој многу лесно се чисти. Долгиот кабел овозможува голема мобилност и нема потреба од дополнителен продолжен кабел.
   
  Код: Max SLIM
  Моќност на моторот: 800W
  Моќност на вшмукување: 1700W
  Сад за прав со капацитет 2l
  Ергомомска рачка
  Филтер кој се мие
  Складирање во исправена положба
  Кука за складирање на кабел
  Должина на кабел 5m
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Рачна правосмукалка ADLER AD 7036

   

  800W Mоќност
  Отстранлив пластичен сад за прав со капацитет од 1,5l
  Off/On прекинувач
  Не користи кеси
  Опсег на работа 7m
  Филтер и сад погоден за чистење со вода
  Телескопска цевка
  Три различни додатоци (четки)
  Може да се користи како рачна правосмукалка за трошки или за во кола
  Термички сензор, за заштита од прегревање
  Мала правосмукалка практична за употрба на мали станови, автомобили и тешко достапни места.
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Правосмукалка BOSCH BSGL3MULT1 Made in Germany

  Код: BOSCH BSGL3MULT1 - 73802

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  GL-30 серија
  Правосмукалка MADE IN GERMANY
  Голема моќност 2000W
  Боја Црвена
  Собирање на прашина во вреќичка
  Капацитет 4л
  Индикатор за полна вреќичка
  Електронска контрола на јачината
  Телескопска метална цевка
  Микрофилтер
  Радиус на движење 10м

 • Правосмукалка Villager VVC 40 DWS

  Код: VVC 40 DWS - 66273

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Villager правосмуклаките се одлични за суво и влажно всисување. Јаки мотори, висок проток на воздух и јака вшмукувачка моќ.

  Додатоци:

  пластично црево 2m

  метална цевка (2 дела)

  четка за под

  четка за суво и мокро вшмукување

  четка за тапацир

  кружна четка

  рамна млазница

  вреќа за прашина

   

  Тип на мотор: Колекторски електромотор

  Напон: 230V~50 Hz

  Приклучна снага: 1200 W

  Максимален вакум: 190 mbar

  Зафатнина на садот: 40 l

  Должина на кабелот: 8 m

  Тежина: 9.2 kg

   

 • Правосмукалка Villager VVC 30 DWS

  Код: VVC 30 DWS - 66272

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Villager правосмуклаките се одлични за суво и влажно всисување. Јаки мотори, висок проток на воздух и јака вшмукувачка моќ.

   

  Додатоци:

  пластично црево 2m

  метална цевка (2 дела)

  четка за под

  четка за суво и мокро всмукување

  четка за тапацир

  кружна четка

  рамна млазница

  вреќа за прашина

   

  Тип на мотор: Колекторски електромотор

  Напон: 230V~50 Hz

  Приклучна снага: 1200 W

  Максимален вакум: 190 mbar

  Зафатнина на садот: 30 l

  Должина на кабелот: 5 m

  Тежина: 8.7 kg

 • Правосмукалка Villager VVC 18 S - 66270

  Код: VVC 18 S - 66270

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Сметајте на издржливоста и разновидноста на Villager во речиси секое опкружување со способност за тешко вшмукување, мала тежина, еден мотор, влажно и суво вшмукување и примена на големи површини.

   

  Дополнителна опрема:

   

  Тесна смукалка

  Широка смукалка

  Автомобилска смукалка

  Подна четка

  Кружна четка

  Телескопска цевка

   

  Напон: 230 V ~ 50 Hz

  Поврзна моќност: 1500 W

  Максимален вакуум: 19 kPa

  Максимален проток на воздух: 65 l/s

  Зафатнина на садот: 18l

  Должина на цревото: 4m

  Дијаметар на цревото: 42mm

  Сув филтер

  Филтер за прав

  Торба за прав

  Влажен филтер

  Сунѓерест филтер

  Тежина: 10,38 кг

 • Правосмукалка Vox SL150

  Код: Vox SL150

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Димензии на уредот (ШxВxД): 46 x 37 x 30 цм

  Додатна опрема: Продолжетоци за мебел и агли

  Капацитет на садовите: 2 л

  Радиус на акција: 11м

  Сила: 2200W

  Тип цевки: Метална
  Вкупна тежина: 6.74 кг

 • Правосмукалка Fabbygo FBY-111

  Код: FBY-111 - 175461

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 2000w

  Капацитет: 4л

  Должина на кабел: 5м.

  Напон: 220~240 V 50-60 Hz

  Мулти циклонски систем за филтрација

  Ниско ниво на бучава

  Надворешен Хера филтер

  Контрола на брзина

  Метална телескопска цевка

 • Правосмуклака Fabbygo ILI – 12

  Код: ILI – 12 - 185115

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 1600W

  Капацитет: 1,5l

  Должина на кабел: 3,2m

  Хоризонтална позиција

 • Циклонска правосмукалка Fabbygo FBY-812

  Код: FBY-812 - 175459

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 600W

  Капацитет: 1,2l

  Должина на кабел: 5m

  Напон: 220~240 V 50-60 Hz

  Ниско ниво на бучава

  HEPA филтер

  Контрола на брзина

  Метална телескопска цевка

 • Циклонска рачна правосмукалка Iskra SL585FA06-RD
  Циклонска рачна правосмукалка Iskra SL585FA06-RD
   
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
  Моќност: 600 W
  Циклонска технологија
  Лесно празнење на садови
  3 прилози
  Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
  Должина на кабел: 4,5М
  Енергетска ефикасност: A +
  Просечна годишна потрошувачка на енергија: 19,9 kW
  Класа на ефикасност на вшмукување со тепих: Е.
  Рециркулација на прашина: Е.
  Ниво на звук: 80 dB (A)
  Боја: црвенa
   
  Димензии (mm): 280 (D) x 180 (Š) x 480 (V)
  Тежина: 1,65 kg
   
 • Циклонска рачна правосмукалка Iskra SL585FA06-BL
  Циклонска рачна правосмукалка Iskra SL585FA06-BL
   
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
  Моќност: 600 W
  Циклонска технологија
  Лесно празнење на садови
  3 прилози
  Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
  Должина на кабел: 4,5М
  Енергетска ефикасност: A +
  Просечна годишна потрошувачка на енергија: 19,9 kW
  Класа на ефикасност на вшмукување со тепих: Е.
  Рециркулација на прашина: Е.
  Ниво на звук: 80 dB (A)
  Боја: црна
   
  Димензии (mm): 280 (D) x 180 (Š) x 480 (V)
  Тежина: 1,65 kg
 • Правосмукалка AGRINA K 30 литри
  Код за нарачка: 009737 - индустриска правосмукалка
   
  3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
  Суво и водено вшмукување
   
  Моќ: 1200W
  Капацитет: 30L
  Филтрација: двојна
  Излез за напојување: MAX 2500W
  Произвдител Агрина
   
  Земја на потекло Кина 
   
  Правосмукалка за суво и водено вшмукување за лесна индустриска употреба. Идеална за одржување/чистење на разни јавни, здравствени и други установи, угостителски објекти, помали индустриски капацитети, работилници, гаражи и слично
 • Правосмукалка со водена филтрација ST Carisma

  Код за нарачка: ST Carisma-66596

  Superior technology
   Правосмукалка со водена филтрација
   2300W
   телескопска цевка
   водено чистење капацитет 12Л
   Проток на воздух 45л/сек
   Вшмукувачка моќ 2000 мм H2О
   Црно Зелена боја

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА 

 • Стапчеста вертикална правосмукалка -Електрична 2во1-Midea V19T01A20SEU

  Код за нарачка:Midea V19T01A20SEU-73958

  Midea V19T01A20SEU
   Електрична 2во1 Стапчеста вертикална правосмукалка
   моќност 450W
   алуминиумска телескопска цевка
   бела боја
   5m должина на кабел
   Голема четка за подови
   0.4л капацитет на резервоар

  2 Година гаранција

 • Сет филтри за правосмукалки Philips FC8010-02

  Код за нарачка: Philips FC8010-02-73509

  Philips FC8010/02
   Сет филтри за правосмукалки
   Allergy Exhaust Filter: 1x
   Washable motor foam filter: 1x
   Washable motor inlet filter: 1x
   за PowerPro Active FC9549 - FC9553
   FC9555
   FC9556
   FC9573
   FC9576
   FC9588
   owerPro Compact/PowerPro City FC9328 - FC933
   FC9349 - FC9353
   FC9515
   FC9516
   Гаранција: 2 години

 • Правосмукалка Philips FC9570-01

  Код за нарачка: Philips FC9570-01-72606

   Боја Црно сина
   Моќност на моторот 1900 W
   Вшмукувачка моќ 410 W
   PowerCyclone 7
   регулација на моќност
   ниво на бучност 72-82db
   Собирање на прашина без кеса во сад
   Ultra-Hygiene филтер
   Капацитет на садот за прашина 1

   Телескопска цевка
   Радиус на користење 9м
   Должина на кабел 6м
   Додатоци: TriActive Четка
   Мала четка
   Четка за мебел
   Гаранција: 2 години

 • Рачна правосмукалка Philips FC6141-01

  Код за нарачка: Philips FC6141-01-71992

   Рачна правосмукалка
   Боја Црна
   Капацитет за прашина 0.5л
   АДАПТЕР САМО ЗА ВО АВТОМОБИЛ 12V
   Вшмукувачка моќ 22 W
   5 додатоци

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ