• Кујнска полица ТИМЕА 01

  Код за нарачка: ТИМЕА 01 - MK13-01-01

  Димензија: 43.5x20x40cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Кујнска полица ТИМЕА 02

  Код за нарачка: ТИМЕА 02 - MK13-01-02

  Димензија: 43.5x20x40cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.


 • Полица со метална конструкција ЛОГАН

  Код за нарачка: ЛОГАН -MK15-05-02

  Димензии: 66x34x85cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица POL300
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 63х82см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица АМЕЛИ 131

  Код за нарачка: АМЕЛИ 131 - MK15-02-01

  Димензии: 56x20x169cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.


 • Полица ДИЛАН

  Код за нарачка: Полица ДИЛАН

  Димензии: 170x75.6x25cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик