• Гасен шпорет FERRE F6B40G2-W

  Код за нарачка: FERRE F6B40G2-W-72984

  Гасен шпорет со стаклен капак со рерна на гас 60x60цм
   бела боја
   Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology
   4 гасни рингли
   СИГУРНОСНО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ГАСОТ
   рерна на гас
   истовремена работа на горен и долен греач во рерна 15 минути
   светло во рерната
   термостат
   1 тава + 1 решетка
   А енергетска класа

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ 

 • Плински шпорет RGLUX C6340G WHITE

   

  Плински Шпорет
  RGLUX C6340G White
  Горилници:4
  Рерна на Плин
  2 Функции за рерната
  6 Команди
  1 Тепсија
  1 Решетка
  Димензии(ВхДхШ):85х57х57cm
  Голема рерна 63л
  Боја: Бела

 • Плински шпорет RGLUX C6340G BROWN

   

  Плински Шпорет
  RGLUX C6340G Brown
  Горилници:4
  Рерна на Плин
  2 Функции за рерната
  6 Команди
  1 Тепсија
  1 Решетка
  Димензии(ВхДхШ):85х57х57cm
  Голема рерна 63л
  Боја: Кафена

 • Плински шпорет RGLUX C6340G INOX 16813

   

  Плински Шпорет
  RGLUX C6340 INOX
  Горилници:4
  Рерна на Плин
  2 Функции за рерната
  6 Команди
  Електронско палење на решоата
  1 Тепсија
  1 Решетка
  Димензии(ВхДхШ):85х57х57cm
  Голема рерна 63л
  Материјал: INOX

 • Плински шпорет RGLUX GL9350 LUXORY

   

  Плински Шпорет RGLUX GL9350 LUXORY

  • 5 Решоа на Плин
  • Рерна на Плин
  • 2 Функции за релната + светло
  • 7 команди + Електронско палење на решоата
  • 1 Тепсија
  • 1 Решетка
  • Голема Рерна 110l
  • Димензии на рерна: 74x40x30
  • Димензии(ВхДхШ):85х60х90cm
  • Материјал: INOX