• Полица ИНДУСТРИАЛ

  Код за нарачка: Полица ИНДУСТРИАЛ- МК15-66-02

  Димензии: 180x60.2x20cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Плакар ТРЕВИЗО

  Код за нарачка: Плакар Тревизо

  Димензии: 70x85x35cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Плакар МИНОТ

  Код за нарачка: Плакар МИНОТ

  Димензии: 120x80x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик


 • Полица ИНДУСТРИАЛ Миди

  Код за нарачка: Полица ИНДУСТРИАЛ Миди - MK-15-44-02

  Димензии: 150x64.3x20cm
  Растојание помеѓу полиците: 30cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Мултифункционален плакар ПРАКТИК

  Код за нарачка: ПРАКТИК - MK12-01-01

  Димензии: 109x45x30cm
  Длабочина на корпи: 10cm
  Висина на ногарки: 7.5cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Гардеробер Aurelios white

  Код: Aurelios - 249-000007

  Функционален и стилски избор за складирање и организирање на вашата облека е гардероберот Aurelios.

  Има шина за облека, која ви овозможува да ја организирате и закачите облеката, а вклучува и две фиоки кои обезбедуваат дополнителен простор за складирање.

  Неговата природна боја на дрво дава чувство на свежина во просторот.

   

  Спецификации:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица отпорна на абење.

  Боја: Бела.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 79 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 180 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 182x46x11cm

 • Гардеробер Aurelios wenge EO

  Код: Aurelios - 249-000009

  Функционален и стилски избор за складирање и организирање на вашата облека е гардероберот Aurelios.

  Има шина за облека, која ви овозможува да ја организирате и закачите облеката, а вклучува и две фиоки кои обезбедуваат дополнителен простор за складирање.

  Неговата природна боја на дрво дава чувство на свежина во просторот.

   

  Спецификации:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица отпорна на абење.

  Боја: Wenge EO.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 79 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 180 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 182x46x11cm

 • Гардеробер Aurelios natural MO

  Код: Aurelios - 249-000008

  Функционален и стилски избор за складирање и организирање на вашата облека е гардероберот Aurelios.

  Има шина за облека, која ви овозможува да ја организирате и закачите облеката, а вклучува и две фиоки кои обезбедуваат дополнителен простор за складирање.

  Неговата природна боја на дрво дава чувство на свежина во просторот.

   

  Спецификации:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица отпорна на абење.

  Боја: Natural MO.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 79 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 180 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 182x46x11cm

 • Плакар ДИДИ
  Код за нарачка: Плакар ДИДИ


  Димензии: 24x80x31cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Плакар ВИГО

  Код за нарачка: Плакар Виго

  Димензии: 24x106x74cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Плакар АРОН
  Код за нарачка: Плакар Арон


  Димензии: 23.7x59.9x39.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Плакар Мак-4БС
  Код за  нарачка: Плакар Мак-4БС


  Димензии: 24x106x31cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

  • Плакар МИЛФОРД

   Код за нарачка: Плакар Милфорд

   Димензии: 24x80x49.5cm
   Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
   Боја: Бела


   • Полица ДИЛАН

    Код за нарачка: Полица ДИЛАН

    Димензии: 170x75.6x25cm
    Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
    Боја: Бела/Атлантик


   • Фиокар СТЕЛА

    Код за нарачка: Фиокар СТЕЛА

    Димензии: 86.4x44.2x76cm
    Материјал: Иверица 1ва класа
    ПВЦ кант трака 0.8mm
    Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

   • Плакар Минот бел

    Код: Плакар Минот бел

    Димензии: 120x80x30cm
    Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
    Боја: Бела/Атлантик

   • Аголна полица КАРТУМ МАКС

    Код за нарачка: Аголна полица КАРТУМ - MK-15-15-02

    Димензии: 33.5x33.5x159.5cm
    Растојание помеѓу полиците: 30cm
    Материјал: Иверица 1ва класа
    Метална конструкција
    ПВЦ кант трака 0.8mm
    Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

   • Полица со метална конструкција ЛОГАН

    Код за нарачка: ЛОГАН -MK15-05-02

    Димензии: 66x34x85cm
    Материјал: Иверица 1ва класа
    ПВЦ кант трака 0.8mm
    Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
    Метална конструкција

   • Плакар Норвик бел

    Код за нарачка: Плакар Норвик бела боја

    Димензии: 30x170x45cm
    Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
    Боја: Бела

   • Повеќенаменски плакар РОКО

    Код за нарачка: Повеќенаменски плакар РОКО

    Димензии: 90x90x30cm
    Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
    Боја: Бела/Сонома