• Преса за коса ST HS-U50FC

  Код за нарачка: ST HS-U50FC-73403

   Преса за коса
   Боја Бела
   Максимална температура 230С
   Керамички плочки
   Должина на плочки 110мм
   Моќност 50W
   Температура од 150 до 210 степени
   Автоматско исклучување по 30 мин. неактивност
   Должина на кабел 1.8 м
   Гаранција: 1 година

 • Пегла за коса Philips BHS376-00

  Код за нарачка: Philips BHS376-00-72605

   Преса за коса
   Боја Црна
   ThermoProtect
   температури 160 - 230С
   Керамички плочки со кератин 28х100mm
   Време на загревање 30 секунди
   автоматско исклучување по 60 мин
   кука за закачување
   Должина на кабел 1
   8 м
   Гаранција: 2 години

 • Пегла за коса Philips BHS375-00

  Код за нарачка: Philips BHS375-00-72529

   Преса за коса
   Боја Црна
   ThermoProtect
   2 температури 180 - 220С
   Керамички плочки со кератин 28х100mm
   Време на загревање 60 секунди
   автоматско исклучување по 60 мин
   кука за закачување
   Должина на кабел 1
  8 м
   Гаранција: 2 години

 • Преса за коса Philips BHS675-00

  Код за нарачка: Philips BHS675-00-69827

   Преса за коса
   Боја Црна
   Максимална температура 230С
   Јонизатор
   Керамички плочки 25х105mm
   SplitStop Технологија која спречува расцепување на врвот на   влакното
   Плочките се збогатени со Кератин кој се грижи за вашата коса
   Време на загревање 30 секунди
   11 нивоа на температура
   автоматско исклучување по 60 мин
   кука за закачување
   Должина на кабел 1

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Преса за коса Philips BHS674-00

  Код за нарачка: Philips BHS674-00-69826

   Преса за коса
   Боја Црна
   Максимална температура 220С
   Јонизатор
   Керамички плочки 25х105mm
   Време на загревање 30 секунди
   10 нивоа на температура
   автоматско исклучување по 60 мин
   кука за закачување
   Должина на кабел 1 м

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 

 • Пегла за коса 2 во 1 ADLER AD 2104

  Код за нарачка: ADLER AD 2104

  Функција 2 во 1, можност за виткање и испарање на косата
  Моќност: 50 W
  Керамички плочки
  Брзо загревање
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Индикаторска сијаличка
  360 ротирачки кабел
  Додаток: торбичка за пакување

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА 

 • Пегла за коса SEVERIN 0614
  On / Off switch со две поставки до температура 180°C
  Керамички плочки обложени за дополнителна топлина
  Димензии на плочките: 25x90mm
  Пилот светлината
  Брзо загревање на плочките
  Специјална брава за патување и простор за заштеда на простор
  Јамка за закачување
  Боја: црна / виолетова
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • ПЕГЛА ЗА КОСА SENCOR SHI 110BK
  Боја: Црна
  Лизгачки прекинувач со контролно светло
  2 температури
  Брзо загревање
  Температурата од 140- 200°C
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Пегла за коса ADLER AD 2317
  35W Моќност 
  Максимална моќност 200W
  Максимална температура: 200ºC
  Брзо загревање (PTC)
  Керамички плочи 25х90mm
  Off/On прекинувач
  Заклучување, за лесно складирање
  Индикаторска сијаличка
  Ротирачки кабел
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Сет за коса 8 во 1 BABYLISS Fun Style 2020CE
  8 во 1 уред за обликување на Вашата коса
  2x Фигаро 16мм и 19мм
  2x Четки за коса 
  36mm плочки на пеглата
  Комплетно керамичко обложување
  145ºС температура
  Варијабилна температура
  Несесер
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Пегла за коса ST HS-O240RC
  Kерамички плочки 34x100mm
  35W Моќност 
  Температура од 180ºC до 200ºC
  Индикатор за напон
  Механизам за заклучување
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Пегла за коса ST HS-F220
  Керамички плочки
  PTC загревачки елемент
  220ºC максимална температура
  40W
  Опција за заклучување на плочките
  Систем против прегревање
  Индикатор за вклучено/исклучено
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Пегла за коса ROWENTA SF3122D0
  Максимална температура 230ºС
  11 Температурни нивоа 
  Керамички плочки
  Време на загревање 30 секунди
  Заклучувањена механизмот
  Ширина на плочките 2,5цм
  Должина на кабел 2 м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Пегла за коса BABYLISS Slim 28 ST326E
  Diamond ceramic серија
  Wet & Dry Професионална пегла за коса со керамички плочки со јонизација
  Ултра тенка 28mm
  За сува и мокра коса
  Големина на плочки 100x28mm
  Распоредување подеднаква температура на целата површина
  Автоматско исклучување
  16 нивоа на одбирање на температура од 140 до 235ºС
  Заклучување
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Пегла за коса PHILIPS HPS930/00
  Максимална температура 230ºС
  Титаниумски плочки
  Должина на плочки 25х105mm
  Јон функција
  Време на загревање 10 секунди
  Должина на кабел 2.5 м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   
 • Пегла за коса PHILIPS BHS677/00
  Максимална температура 230ºС
  Јонизатор
  Керамички плочки 25х105mm
  Keratin infusion
  SplitStop Технологија која спречува расцепување на врвот на влакното
  Плочки збогатени со Кератин кој се грижи за вашата коса
  Време на загревање 15 секунди
  14 нивоа на температура
  Автоматско исклучување по 60 мин
  Кука за закачување
  Должина на кабел 2 м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Пегла за коса ROWENTA SF7510F0
   Максимална температура 200ºС
   Температурни нивоа 130-200ºС
   Respect функција на 170ºС која не го оштетува влакното
   Керамички плочки со Cashmere Keratin
   Јонизатор
   Дигитален дисплеј
   Време на загревање 15 секунди
   Ширина на плочките 2,5х9cm
   Автоматско исклучување
   Заклучување
   Должина на кабел 2 м 
   2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Пегла за коса PHILIPS BHS675/00
  Максимална температура 230ºС
  Јонизатор
  Керамички плочки 25х105mm
  SplitStop Технологија која спречува расцепување на врвот на влакното
  Плочки збогатени со Кератин кој се грижи за вашата коса
  Време на загревање 30 секунди
  11 нивоа на температура
  Автоматско исклучување по 60 мин
  Кука за закачување
  Должина на кабел 1,8 м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Пегла за коса ROWENTA SF6220D0
  Максимална температура 230ºС
  Температурни нивоа 130/150/170/200/230°C
  Керамички плочки NANO CeramicTM 
  Јонизација
  Дигитален дисплеј
  Време на загревање 15 секунди
  Ширина на плочките 2,5х9cm
  Автоматско исклучување
  Заклучување
  Должина на кабел 1,8 м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Пегла за коса BABYLISS 2598PE GOLD ROSE
  Професионална пегла за коса со керамички плочки со јонизација
  110x28mm големина на плочки
  15 секунди загревање
  3 температури 180ºС / 200ºС / 235ºС
  LED индикатор
  Aвтоматско исклучување
  Kабел 3м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА