• ПЕГЛА НА ПАРЕА GORENJE SIH 2600 BKG

  Код за нарачка: GORENJE SIH 2600 BKG-802409

  Моќност: 2600 W
  Нивоа на моќност: 3
  Керамичка подлога
  Резервоар за вода: 0.35 L
  Постојана пареа: 30
  Ударна пареа (g/min): 95
  Индикатор на температура
  Индикатор за ниско ниво на вода
  Систем против каменец
  Систем против капење
  Функција за самочистење
  Вртење на приклучниот кабел: 180 °
  Автоматско исклучување
  Сад за дозирање вода
  Должина на приклучен кабел: 2.5 m

 • ПЕГЛА СО ПОСТОЉЕ GORENJE SGH 2400 BBSUPREME

  Код за нарачка: GORENJE SGH 2400 BBSUPREME-23781

  Моќност: 2400 W
  Систем против создавање на бигор
  Систем против прокапување
  Функција самочистење
  Вертикално пеглање за осетливи алишта
  Можност за суво пеглање
  Пеглање со сува пареа
  ECO програма
  Систем за испуштање на пареата
  Напредна пумпа
  Нивоа на моќност: 2
  Индикатор на температура
  Постојана пареа: 120 g/min
  Ударна пареа: 600 g/min
  Фин врв за прецизно пеглање
  Прегледен ЛЕД дисплеј
  Простор за сместување на кабелот
  Индикатор за тврдост на водата
  Индикатор за ниско ниво на вода
  Долевање на вода во текот на пеглањето
  Практичен, широк отвор со капак
  Отстранлив резервоар за вода за едноставно одржување
  Ергономски дизајн
  Гумени ногарки за стабилност
  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
  Безбедно пеглање
  Волумен на резервоарот за вода: 1,70 l
  Притисок на пареата: 7,5 bar
  Куќиште: Пластика + метал
  Должина на приклучен кабел: 1,9 m
  Димензии (ШxВxД): 44 × 28 × 29 cm
  Нето тежина на апаратот: 4,5 kg

 • Рачна пегла на пареа

  Код за нарачка: Рачна пегла на пареа - NM32

  Моќност: 220V / 1000W
  - Наполнете ја со вода и таа ќе биде спремна за употреба.
  - Загрева за помалку од 3 мин.
  - Проѕирниот прозорец ќе ви го покажува нивото на вода во пеглата.
  - Идеална е за патување, практична е и не зафаќа воопшто простор, ќе можете лесно да ја носите секаде со Вас.
  - Направена е за употреба во секакви услови, со ефект како професионална пегла од хемиско чистење.
  - Безбедна е за користење на секакви материјали и ткаенини па дури и свила


 • Пегла на пареа ADLER AD 5019

   

  1600W Моќност
  Високо квалитетна подлога
  Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата
  Вертикално испуштање на пареа и пеглање
  Професионален кабел за напојување од 3 метри
  Континуиран млаз
  Млаз пареа
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Пегла на пареа Vox DBL 5030

  Код: Vox DBL 5030

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност 2200 W

  Грејни плочи од не'рѓосувачки челик

  Транспаренден резервоар 260 ml

  Систем за самочистење

  Систем кој под притисок пробива блокади предизвикани од бигор

  Должина на кабел 1.8 м

  Функционални тастери 

  Резервоар за вода со голем капацитет, лесно пеглање

  Димензии на уредот (ШxВxД) 28.2x12.3x14cm

  Нето тежина 0.85kg


 • Пегла на пареа Vox DBL 5026

  Код: Vox DBL 5026

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 2200 W
  Грејна плоча – Керамичка, овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
  Додатна корист – Варијабилно подесување пареа, вертикална пареа
  Должина на кабел – 2.5 м
  Проѕирен резервоар за лесно полнење 260 мл
  Систем за самочистење – Систем кој е под притисок, пробива запушување создадено од бигор
  Систем против капење – Не овозможува протекување на водата при ниска температура на работење
  Систем за заштита од бигор – Овозможува долготрајна употреба без чести чистења
  Суво пеглање – Можност за пеглање и без пареа

 • Пегла на пареа Vox DBL 5025

  Код: Vox DBL 5025

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 2200 W
  Грејна плоча – Керамичка, овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
  Додатна корист – Варијабилно подесување пареа, вертикална пареа
  Должина на кабел – 1.8 м
  Проѕирен резервоар за лесно полнење 260 мл
  Систем за самочистење – Систем кој е под притисок, пробива запушување создадено од бигор
  Систем против капење – Не овозможува протекување на водата при ниска температура на работење
  Систем за заштита од бигор – Овозможува долготрајна употреба без чести чистења
  Суво пеглање – Можност за пеглање и без пареа

 • Пегла на пареа Vox DBL 5010

  Код: Vox DBL 5010

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 2200 W
  Грејна плоча – Керамичка, овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
  Додатна корист – Варијабилно подесување пареа, вертикална пареа
  Должина на кабел – 2.5 м
  Проѕирен резервоар за лесно полнење 300 мл
  Систем за самочистење – Систем кој е под притисок, пробива запушување создадено од бигор
  Систем против капење – Не овозможува протекување на водата при ниска температура на работење
  Систем за заштита од бигор – Овозможува долготрајна употреба без чести чистења
  Суво пеглање – Можност за пеглање и без пареа

 • Пегла на пареа MAX АТ 3351

  Код за нарачка: MAX АТ 3351

  Моќност: 2600w
  Керамичка навлака на плоча
  Систем против создавање на каменец
  Систем против капење, самочистење
  Вертикално испуштање на пареа
  Пеглање со или без пареа
  Зафатнина на резервоар 350мл
  Кабел со должина од 1,5м
  Гаранција: 1 година

 • ПЕГЛА НА ПАРЕА ISKRA SL-158

  Код за нарачка: ПЕГЛА НА ПАРЕА ISKRA SL-158

  Моќност: 2400W
  Напон: 220-240V, 50Hz
  Капацитет на канистерот за вода: 350 ml
  Керамичка површина
  Испуштање на пареа
    - вертикално
    - нормално: 10-20 g/min
    - интензивно: 0.3-1 g/tlak
  • прскање вода
  • термостат
  • не се создава каменец
  • заштита од капење
  • функција - самочистење
  • автоматско исклучување
  • гумирана рачка
  • димензии: 307x120x145 mm
  • тежина: 1.17 kg
  • должина на ел. кабел: 1.9 m
  • дозер
  2 години гаранција

 • ПЕГЛА НА ПАРЕА ISKRA SL-8822

  Код за нарачка: ПЕГЛА НА ПАРЕА ISKRA SL-8822

  Моќност: 2800W
  Напон: 220-240V, 50Hz
  Капацитет на канистерот за вода: 350 ml
  Керамичка површина
  Испуштање на пареа
    - вертикално
    - нормално: 15-25 g/min
    - интензивно: 0.3-1 g/tlak
  • прскање вода
  • термостат
  • не се создава каменец
  • заштита од капење
  • функција - самочистење
  • автоматско исклучување
  • гумирана рачка
  • димензии: 310x124x156 mm
  • тежина: 1.45 kg
  • должина на ел. кабел: 1.9 m
  • дозер
  2 години гаранција

 • ПЕГЛА НА ПАРЕА ISKRA SL-2022

  Код за нарачка: ПЕГЛА НА ПАРЕА ISKRA SL-2022

  Моќност: 2200W
  Напон: 220-240V, 50Hz
  Капацитет на канистерот за вода: 230 ml
  Керамичка површина
  Испуштање на пареа
    - вертикално
    - нормално: 10-20 g/min
    - интензивно: 0.3-0.8 g/tlak
  • прскање вода
  • термостат
  • не се создава каменец
  • заштита од капење
  • функција - самочистење
  • автоматско исклучување
  • гумирана рачка
  • димензии: 269x118x145 mm
  • тежина: 1.11 kg
  • должина на ел. кабел: 1.9 m
  • дозер
  2 години гаранција

 • ПЕГЛА НА ПАРЕА ISKRA SL-2088A

  Код за нарачка: ПЕГЛА НА ПАРЕА ISKRA SL-2088A

  Моќност: 2000W
  Напон: 220-240V, 50Hz
  Капацитет на канистерот за вода: 200 ml
  Керамичка површина
  Испуштање на пареа
    - вертикално
    - нормално: 8-15 g/min
    - интензивно: 0.3-0.8 g/tlak
  • прскање вода
  • термостат
  • функција - самочистење
  • димензии: 260x113x146 mm (V x Š x D)
  • тежина: 0.9 kg
  • должина на ел. кабел: 1.9 m
  • дозер
  2 години гаранција

 • Пегла со постоље CAMRY CR 5027
  2600W Моќност
  Керамичка плоча
  Капацитет на резервоарот за вода: 1,6l
  Максимална стапка на пареа: 85g/min
  Континуирана пареа: 30g/min
  Притисок на пареата: 4 bari
  Систем за самочистење
  Систем против бигор
  Може да се користи хоризонтално и вертикално пеглање
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Пегла на пареа SEVERIN 3243

   

  2400W Моќност
  Капацитет на резервоар за вода: 200ml
  Пеглање со и без пареа
  Нелеплива подлога
  Вертикална пареа до 70g/min
  Променлива пареа до 30g/min
  Спреј функција
  Функција за самочистење
  Транспарентен резервоар за вода
  Индикатор на нивото на водата
  Гумирана рачка за удобна употреба
  Променлив термостат
  Пилот сијаличка
  Реверзибилен кабел и можност за негово складирање
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
  ЗАБЕЛЕШКА: ПРОИЗВОДОТ Е СО ОШТЕТЕНА КУТИЈА
   
   
 • Пегла на пареа MESKO MS 5031

   

  3000W Моќност
  Керамичка навлака на плоча
  Систем против создавање на бигор
  Систем против капење и самочистење
  Автоматско исклучување
  Вертикално испуштање на пареа
  Пеглање со или без пареа
  Променлива пареа до 40g/min.
  Вертикална пареа до 75g/min.
  Зафатнина на резервоар 400ml
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Пегла на пареа CAMRY CR 5025
  300W Моќност
  Керамичка плоча 235x122mm
  Пеглање со или без пареа
  Функции:
  - Anti-Drip е функција која се користи за пегање на ниска температура за да не дојде до оставање на дамки на облеката.
  - Можност за вертикално пеглање.
  - Идеална за пеглање на завеси кои се веќе поставени
  - За последни корекции на облеката што е на закачалка
  - Anti-Calc е специјален филтер што ја омекнува водата. Овој филтер е траен и нема потреба да се заменува.
  - Self-cleaning - Функцијата за самочистење,
  Функција која овозможува да се отстранат сите соли и минерали што се наталожени во комората за пареа за време на пеглањето, тоа значително го продолжува животниот век на уредот.
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Пегла на пареа ADLER AD 5014
  2200W Моќност
  Висококвалитетна керамичка подлога
  Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата
  Вертикално испуштање на пареа и пеглање
  Самочистење
  Професионален кабел за напојување од 3 метри
  Континуиран млаз
  Млаз пареа
  Капцитет на резервоарот за вода: 280ml
  Систем против капење
  Систем против создавање бигор
  Ергономски и лесен за ракување подесувач на температурата
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Пегла на пареа ADLER AD 5012
  2200W Моќност
  Високо квалитетна керамичка подлога
  Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата
  Вертикално испуштање на пареа и пеглање
  Самочистење
  Професионален кабел за напојување од 3 метри
  Континуиран млаз
  Млаз пареа
  Капцитет на резервоарот за вода: 230ml
  Систем против создавање бигор
  Ергономски и лесен за ракување подесувач на температурата
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Патна пегла на пареа SEVERIN 3234

   

  1000W Моќност
  Капацитет на садот за вода: 50ml
  Можност за пеглање со и без пареа
  Вертикално пеглање, со вертикална пареа
  Плоча од не'рѓосувачки челик
  Двоен напон:115 или 230 V
  Термостат
  Пилот светко
  Преклопување на рачката
  Транспарентен резервоарот за вода
  Чаша за мерење вода
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА