• ST Корпа за дрва ST-K01
  Мала корпа за дрва
  Македонско производство
  50x42x32cm
 • Параван за заштита од камин ST-PV01
  Метален со ситна мрежа
   Не може да протне рака мало дете
   
 • Печка на дрва Блист Економик ЛМ

  Код: Печка на дрва Блист Економик ЛМ - 8598

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
  Моќност: 5-7KW
  Нето тежина: 36kg
  Димензии: 330x360x930mm
  Kвадратура на загревање:до 25-35m2
  Бакелитна рачка
  Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
  Димензија на издувна цевка: 120mm
  Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Камин Thalia EKO

  Моќ: 5.5 kW
  Погоден за простории до 30 m2
  Големина ( a x b x h /cm) : 74,5 x 40 x 39 /cm
  Тежина : 45 кг
  Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
  Боја: црна
  Преграда за чување  суви и влажни дрва
  Горна плоча од леано железо
  Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
  12 месеци гаранција

 • Печка на дрва Блист Б1 Еко

  Код: Печка на дрва Блист Б1 Еко - 18639

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 7-8KW
  Нето тежина: 45kg
  Димензии: 465x390x770mm
  Kвадратура на загревање:35-45m2
  Бакелитна рачка
  Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
  Стакло на ложиште
  Големо ложиште
  Димензија на издувна цевка: 120mm
  Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Камин Thalia Nella

  Моќ: 6,5 kW
  Погоден за простории до 36 m2
  Големина ( a x b x h /cm) : 82 x 45 x 40 /cm
  Тежина : 63 кг
  Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
  Боја: црна
  Дрвени рачки на вратите
  Преграда за чување  суви и влажни дрва
  Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

  12 месеци гаранција

 • Камин Thalia NERA PLUS

  Моќ: 6,5 kW
  Погоден за простории до 36 m2
  Големина ( a x b x h /cm) : 98 x 43 x 36 /cm
  Тежина : 60 кг
  Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
  Офарбана во огноотпорни бои
  Огноотпорно стакло на вратата
  Пречник на одводот за дим 120мм
  Изработена од челик
  Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

  12 месеци гаранција

 • Камин Thalia PELLA

  Моќ: 7 kW
  Погоден за простории до 39 m2
  Големина ( a x b x h /cm) : 85 x 50 x 45/cm
  Димензии на ложиште ( a x b x h /cm)  260 X 320 X 345
  Тежина : 61 кг
  Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
  Офарбана во огноотпорни бои
  Огноотпорно стакло на вратата
  Пречник на одводот за дим 120мм
  Челична горна плоча и врата
  Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
  12 месеци гаранција

 • Камин Thalia Nella R

  Моќ: 6,5 kW
  Големина ( a x b x h /cm) : 82 X 46 X 40 /cm
  Погоден за простории до 36 m2
  Тежина : 63 кг
  Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
  Горна плоча: челик
  Боја: сива
  Приклучок за оџак: на горна плоча
  Дијаметар за оџакот : O 120

  12 месеци гаранција

 • Камин PRITY MINI
  Камин PRITY MINI
  Моќ: 6 kW
  Погоден за простории до 33 m2
  Големина: 39 x 47 x 62 cm
  Тежина : 48 кг
  Гориво : дрво, јаглен
  Боја: црна
  Дрвени рачки на вратите
  Опремени со ногарки
  Опремен со два рачни амортизери:
  – преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
  12 месеци гаранција
 • Камин CHAROBNA

  Камин
  Моќ: 10 kW
  Погоден за простории до 55 m2
  Големина ( a x b x h /cm) : 84х51х49см
  Тежина : 60 кг
  Вид гориво: дрво, брикети, огревно дрво
  Челична плоча и челична врата
  Пречник на одводот за дим 120мм
  Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
  12 месеци гаранција

 • Камин Thalia PELLA G

  Моќ: 7 kW
  Погоден за простории до 39 m2
  Големина: 85 x 50 x 45 cm
  Тежина : 64 кг
  Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
  Офарбана во огноотпорни бои
  Огноотпорно стакло на вратата
  Пречник на одводот за дим 120мм
  Изработена од челик
  Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

  12 месеци гаранција

 • Печка на дрва Блист Оган ЛМ

  Код: Печка на дрва Блист Оган ЛМ - 2101

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
  Моќност: 8-9KW
  Нето тежина: 58kg
  Димензии: 450х490х930mm
  Kвадратура на загревање: 40-45m2
  Бакелитна рачка
  Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
  Стакло на ложиште
  Гусана горна плоча
  Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
  Димензија на издувна цевка: 120mm
  Терцијална регулација на издувни гасови

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Печка на дрва Блист Б22

  Код: Печка на дрва Блист Б22 - 3838

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
  Моќност: 9-11KW
  Нето тежина: 80kg
  Димензии: 500x510x910 mm
  Тежина на огноотпорните цигли:31kg
  Kвадратура на загревање:до 45-50m2
  Бакелитна рачка
  Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
  Стакло на ложиште
  Екстра големо ложиште
  Димензија на издувна цевка: 120 mm
  Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
  Терцијална регулација на издувни гасови

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Камин Alfa Plam Elita 2 A

  Код: Камин Alfa Plam Elita 2 A - 10638

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет: 6 kW
  Димензии: 455 x 442 x 865 mm
  Пречник на димен отвор:120 mm
  Волумен на загревање:100 m3
  Површина на загревање:30-38 m2
  Тежина: 73/85 kg
  Степен на искористеност:55,71/59,31%


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Печка на дрва Блист Жар Сив

  Код: Печка на дрва Блист Жар Сив - 24082

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Гусена врата, плотна и постоље
  Моќност: 7-8KW
  Нето тежина: 64kg
  Димензии: 480х460х930mm
  Kвадратура на загревање: 35-40m2
  Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
  Стакло на ложиште
  Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
  Димензија на издувна цевка: 120mm
  Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
  Терцијална регулација на издувни гасови

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Камин со фурна Thalia ALMA

  Моќ: 7,3 kW
  Погоден за простории до 40 m2
  Големина ( a x b x h /cm) : 102 x 56 x 46 /cm
  Тежина : 110 кг
  Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
  Офарбана во огноотпорни бои
  Огноотпорно стакло на вратата
  Пречник на одводот за дим 120мм
  Моделот е опремен со ногарки
  Изработена од челик, со рерна
  Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

  12 месеци гаранција

 • Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 Елегант 2 P десен

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 Елегант 2 P десен - 13890

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капаците 5kw
  Димензии на рерна во мм в/ш/д 185x460x485
  Пречник на димен отвор 120мм (два отвори)
  Волумен на загревање 65м3
  Површина на загревање 25м2
  Тежина 103кг
  Димензии: 850х915х565мм

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.


 • Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 Елегант 2 P лев

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 Елегант 2 P лев - 13891

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капаците 5kw
  Димензии на рерна во мм в/ш/д 185x460x485
  Пречник на димен отвор 120мм (два отвори)
  Волумен на загревање 65м3
  Површина на загревање 25м2
  Тежина 103кг
  Димензии: 850х915х565мм

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 De Luxe десен

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 De Luxe десен - 12783

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капаците:5КW
      Димензии на рерна:185X460X485мм
      Пречник на димен отвор:120мм
      Волумен на загревање:65м3
      Површина на загревање:25м2
      Тежина 103кг
      Димензии на шпоретот:
      висина 850мм
      ширина 915мм
      длабочина 565мм


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.