• BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18

  Код за нарачка: BOSCH UniversalChainPole 18

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор: 18V 2,5Ah
  • Заштита за врвот на пилата
  • Брзина на ланец 4m/s
  • Должина на мечот 200мм
  • Подесување на телескопската рачка 2,1 – 2,6m со прекшување на главата
  • Автоматско подмачкување на ланецот
  • Продолжена површина за удобно држење
  • Додатен држач
  • Ергономска рачка со мек рукохват
  • 1Х батерија 18V 2,5Ah
  • Полнач AL1830 CV
  • Трака за носење преку рамо
  • Гаранција 2+1 година

   

 • BOSCH Електрична пила UniversalChain 40

  Код за нарачка: BOSCH UniversalChain 40

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор: 1.800 W
  • Должина сечиво: 40 cm
  • Брзина ланец: 12 m/s
  • Ланец: Хромиран
  • Ергономска дршка за тестирање и сечење дрва
  • SDS промена на ланец без на алат
  • Странично поставен резервоар за масло: (250 ml) со индикатор за ниво
  • Тежина (со ланец и меч): 4,3 kg
  • Обем на испорака: КАРТОН
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електрична пила UniversalChain 35

  Код за нарачка: BOSCH UniversalChain 35

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор: 1.800 W
  • Должина сечиво: 35 cm
  • Брзина ланец: 12 m/s
  • Ланец: Хромиран
  • Ергономска дршка за тестирање и сечење дрва
  • SDS промена на ланец без на алат
  • Странично поставен резервоар за масло: (250 ml) со индикатор за ниво
  • Тежина (со ланец и меч): 4,2 kg
  • Обем на испорака: КАРТОН
  • Гаранција 2+1 година
 • Бензинска моторна пила Iskra PN-5800-4

  Код за нарачка: Iskra PN-5800-4 Бензинска моторна пила

  Карактеристики на производот:

  54 cm3 зафатнина на моторот
  Номинална излезна моќност: 2.2 kW
  Тип на мотор: двотактен
  Воздушно ладење на моторот
  3000 вртежи во мин. при слободен тек
  550 ml резервоар за гориво
  260 ml резервоар за моторно масло
  508 mm (20")  должина на меч
  Погонски чекор: 8.255 mm (.325")
  5,4 kg тежина

  2 година гаранција

 • Бензинска моторна пила Iskra PN-5200-6

  Код за нарачка: Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила

  Карактеристики: 

  Бензиска моторна пила 
  Зафатнина на моторот 49,2 cm3; 
  Номинална излезна моќност: 2.1 kW ;
  Тип на мотор: двотактен ; 
  Воздушно ладење на моторот ; 
  3000 вртежи во мин. при слободен тек ; 
  550 ml резервоар за гориво ; 
  260 ml резервоар за моторно масло ; 
  457 mm (18 ") должина на меч ;
  - Погонски чекор: 8.255 mm (.325") ; - 5,4 kg тежина ; 

  2 година гаранција

 • Бензинска моторна пила Iskra Iskra PN4500-6 16

  Код за нарачка: Iskra PN4500-6 16 бензинска моторна пила

  Карактеристики: 

  Моќна и компактна моторна пила, со 16" (406 mm) меч.
  Зафатнина на моторот - 45,8 cm3
  Воздушно ладење
  Излезна моќност - 1,6 kW
  3000 rp/m слободен тек
  Кап. на садот за гориво - 550 ml
  Кап. на садот за масло - 260 ml
  Погонски чекор - 325 " (8255 mm)
  Тежина - 5,4 kg

  2 година гаранција

 • Бензинска моторна пила Iskra ERO IE-GC580

  Код за нарачка: Iskra ERO IE-GC580 Бензинска моторна пила

  Карактеристики:

  • Зафатнина на моторот - 58 cm3 
  • Номинална излезна моќност: 2.15 kW
  • Тип на мотор: двотактен
  • Воздушно ладење на моторот
  • Вртежи во минута при слободен тек: 3.000-10.500мин-1
  • Резервоар за гориво - 550 ml
  • Резервоар за моторно масло - 260 ml
  • Должина на меч - 457 mm 
  • Погонски чекор: 8.255 mm (.325")
  • Тежина - 5,5 kg

  2 година гаранција

 • Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила

  Код за нарачка: Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила

  Карактеристики:

  • Зафатнина на моторот - 52 cm3 
  • Номинална излезна моќност: 2.0 kW
  • Тип на мотор: двотактен
  • Воздушно ладење на моторот
  • Вртежи во минута при слободен тек: 3.000-10.500мин-1
  • Резервоар за гориво - 550 ml
  • Резервоар за моторно масло - 260 ml
  • Должина на меч - 457 mm 
  • Погонски чекор: 8.255 mm (.325")
  • Тежина - 5,5 kg

   

  2 година гаранција

 • Бензинска моторна пила Iskra ERO IE-GC450

  Код за нарачка: Iskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пила

  Карактеристики:

  • Зафатнина на моторот - 45 cm3 
  • Номинална излезна моќност: 1.7 kW
  • Тип на мотор: двотактен
  • Воздушно ладење на моторот
  • Вртежи во минута при слободен тек: 3.000-10.500мин-1
  • Резервоар за гориво - 550 ml
  • Резервоар за моторно масло - 260 ml
  • Должина на меч - 406 mm 
  • Погонски чекор: 8.255 mm (.325")
  • Тежина - 5,5 kg

   

  2 година гаранција

 • МОТОРНА ПИЛА IE-GC254 Iskra ERO

  Код за нарачка: МОТОРНА ПИЛА IE-GC254 Iskra ERO

  Карактеристики:

  • Зафатнина на моторот -25,4 cm3 
  • Номинална излезна моќност: 0,9 kW
  • Тип на мотор: двотактен
  • Воздушно ладење на моторот
  • Вртежи во минута при слободен тек: 2700-12000мин-1
  • Резервоар за гориво - 310 ml
  • Резервоар за моторно масло - 180 ml
  • Должина на меч - 30,5 mm 
  • Погонски чекор: 9525 mm (3/8")
  • Тежина - 4,22 kg

   

  2 година гаранција

 • АКУМУЛАТОРСКА ПИЛА СО ЛАНЕЦ Iskra IX-EC36

  Код за нарачка: Iskra IX-EC36 АКУМУЛАТОРСКА ПИЛА СО ЛАНЕЦ

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА

  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина во празно: 11.500 вртежи во минута
  • Должина на мечот: 406 mm (16 ”)
  • Брзина на ланец: 21m / s
  • Чекор на ланец: 9.525 mm (3/8)
  • Дебелина на членот на ланецот: 1,3 мм (0,050 ”)
  • Капацитет на резервоарот за масло: 75 ml
  • Двојно безбедносно сопирање
  • Автоматско подмачкување на ланецот
  • Време на траење: 30-35 мин

   

  • 24 месеци гаранција

 • Moторна пила на бензин MP-GCS022

   

  Moторна пила на бензин MP-GCS022- 8356

  Зафатнина: 50.8CC
  Моќност: 2100W
  Вртежи: 3000±500/min
  Должина на меч: 455mm
  Капацитет на резервоар на гориво: 550ml
  Капацитет на резервоар на масло: 260ml
  Масло/гориво сооднос: 25:1
  Гаранција: 1година
 • Moторна пила на бензин MP-GCS024

   

  Moторна пила на бензин MP-GCS024- 9346

  Зафатнина: 54CC
  Моќност: 2200W
  Вртежи: 3000±500rpm
  Должина на меч: 457mm
  Ланец: 0.325”
  Капацитет на резервоар на гориво: 550ml
  Капацитет на резервоар на масло: 300ml
  Масло/гориво сооднос: 25:1
  Гаранција: 1година
 • Moторна пила на бензин MP-GCS019
  Moторна пила на бензин MP-GCS019- 9345

  Зафатнина: 45.8CC
  Моќност: 1600W
  Вртежи: 3000±500/min
  Должина на меч: 406mm
  Ланец: 0.325”
  Капацитет на резервоар на гориво: 550ml
  Капацитет на резервоар на масло: 300ml
  Масло/гориво сооднос: 25:1
  Гаранција: 1година
 • Моторна Пила Хускварна 120 MARK II

   

  Зафатнина на цилиндар 38,2cm3
  Моќност 1,4kW
  Тежина 4,7kg
  Производител Husqvarna
  Земја на потекло: Шведска

  Едноставна и сестрана моторна пила за домашна употреба. Наменета е за полесни работи како припрема за дрва за огрев, едноставни и неспецифични оборувања на стебла, режење и слично. Опремена е со X-Torq® технологија на мотор кој гарантира висока искористеност на горивото и ниска емисија на штетни гасови, како и Air Injection опција која го одржува филтерот чист. 

   1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Моторна Пила Хускварна 130

   

  Зафатнина на цилиндар: 38 cm3
  Моќност: 1,5 kW
  Тежина: 4,7kg
  Производител: Хускварна
  Земја на потекло: Шведска

  Ако барате моторна пила која ќе ја користите долги години во вашиот дом и вашата градина, без никакви проблеми и за сите задачи, ја имаме токму таа. Достојна за името Husqvarna пилата 130 е лесна за ракување и едноставна за одржување. Со неа чесно ќе припремите дрва за огрев, пресечете гранки или помали стебла како овошни дрвца, борови и слично.

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Моторна Пила Хускварна 135 MARK II

   

  Зафатнина на цилиндар 40,9 сm³
  Моќност 1,6 kW
  Тежина 4,4 kg
  Мач 35-40 cm
  Производител Husqvarna
  Земја на потекло Шведска

  Робустна, сигурна и едноставна пила со одлични перформанси, идеална за активности околу куќата, викендичката, градината...Нуди одлични резултати кај задачи како кастрење, режење, сечење на помали стебла. Брзо се движи и лесно се ракува, а благодарение на страничниот затегач на ланецот, истот е безо и едноставно.

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Моторна Пила Хускварна 440E

   

  Зафатнина на цилиндар 40,9cm3
  Моќност 1,8kW
  Мач 35-45 cm
  Тежина 4,3 kg
  Производител Husqvarna
  Земја на потекло Шведска

  Лесна и ефикасна моторна пила за задачи околу домот, со лесен старт и X-Torq® мотор. Нуди одлична комбинација на чиста сила и одлична функционалност, а во комбинација со Husqvarna X-Cut ланецот дава исклучителна ефикасност и прецизност

   1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА