• Миксер со сад MAX HMB 3566

  Код за нарачка: MAX HMB 3566 - 801751

  Максимална моќност: 300 W
  Број на брзини: 5
  Капацитет на садот: 2.5 L
  Турбо функција
  Додатоци: 2 пара маталки
  Mаталки за мешање: 2
  Маталки за тесто: 2
  Копче за вадење на маталките

 • Миксер MAX HM 3511

  Код за нарачка: MAX HM 3511 - 801750

  Максимална моќност: 300 W
  Број на брзини: 5
  Турбо функција
  Додатоци: 2 пара маталки
  Mаталки за мешање: 2
  Маталки за тесто: 2
  Копче за вадење на маталките

 • Миксер ADLER AD 4205 B

  Моќност:300W
  Брзини:5
  Турбо копче
  Маталки за мешање:2
  Mаталки за тесто:2
  Копче за полесно ослободување на додатоците
  Боја:бело-црна

 • Миксер за нескафе HCM-705

  Код: HCM-705 - 8436

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Миксер за матење нес кафе со подножје
  Бела боја
  2 брзини
  450мл сад
  100W
  Ултра тивка работа

 • Рачен миксер Vox MX 3011

  Код: Vox MX 3011

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 400 W
  Механизам што овозможува едноставно и лесно отстранување на маталките
  5 Брзини + Турбо
  Две маталки за јајца и шлаг, две мешалки за тесто

 • Рачен миксер Vox MX 3005

  Код: Vox MX 3005

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 300 W
  Механизам за лесно отстранување на мешалките
  5 брзини + Турбо
  Додатоци: 2 маталки, 2 мешалки за тесто

 • Рачен миксер Vox MX 9105

  Код: Vox MX 9105

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 300 W
  Механизам што овозможува едноставно и лесно отстранување на сечилата
  5 брзини + Турбо

 • Рачен миксер Vox MX 9108

  Код: Vox MX 9108

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 250 W
  Механизам за лесно отстранување на мешалките
  5 брзини + Турбо
  Додатоци: 2 маталки, 2 мешалки за тесто

 • Рачен миксер Vox MX 3001

  Код: Vox MX 3001

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 250 W
  Механизам што овозможува едноставно и лесно отстранување на сечилата
  5 брзини + Турбо
  Две маталки за јајца и шлаг, две мешалки за тесто

 • Рачен миксер ST HM-500SBKS

  Код за нарачка: ST HM-500SBKS-72600

   Рачен Миксер за матење
   Црна/сива боја
   500W
   2 пара мешалки ( стандардни + за брашно)
   5 брзини
   ултра тивок
   заштита од прегревање
   Гаранција: 1 година

 • Рачен миксер ST HM-500SWR

  Код за нарачка: ST HM-500SWR-72599

   Рачен Миксер за матење
   Бела/црвена боја
   500W
   2 пара мешалки ( стандардни + за брашно)
   5 брзини
   ултра тивок
   заштита од прегревање
   Гаранција: 1 година

 • РАЧЕН МИКСЕР СО САД ISKRA S3A

  Код за нарачка: ISKRA S3A

  Рачен миксер Искра S3A
  Јачина 150-200 W
  Пет брзини.
  Силен, лесен и тивок.
  Погоден за лева и десна рака
  Ергономски дизајниран
  Издржлива пластика

  Гаранција - 2 години

 • РАЧЕН МИКСЕР СО САД ISKRA S1A

  Код за нарачка: ISKRA S1A

  Рачен миксер Искра S1A
  Јачина 200 W
  Пет брзини.
  Силен, лесен и тивок.
  Погоден за лева и десна рака
  Ергономски дизајниран
  Издржлива пластика

  Гаранција - 2 години

 • РАЧЕН МИКСЕР ISKRA SW-709-WH

  Код за нарачка: ISKRA SW-709-WH

  • Волтажа :220-230V~50Hz
  • Јачина: 200-300W
  • Пет брзини
  • Турбо копче
  • Куќиште со ергономски облик изработено од отпорна пластика
  • Додатоци:
  - 2 стандардни мешалки
  - 2 мешалки за тесто
  • Димензии на кутија: 200(Д) x 95(Ш) x 150(В)
  • Нето тежина: 0,7 kg
  • Бруто тежина: 0,8 kg

  Гаранција - 2 години

   

 • РАЧЕН МИКСЕР ISKRA S1

  Код за нарачка: ISKRA S1

  Рачен миксер Искра S1
  Јачина 150-200 W
  Пет брзини.
  Силен, лесен и тивок.
  Погоден за лева и десна рака
  Ергономски дизајниран
  Издржлива пластика
  Намотување на кабелот кон апаратот

  Гаранција - 2 години

 • Миксер COLOSSUS CSS-5400
  Маталки за шлаг и крем
  Маталки за тесто
  Сила 280W
  Турбо функција
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Миксер SEVERIN HM 3827

   Код за нарачка: SEVERIN HM 3827 - 58

  200W Моќност
  5 брзини
  Копче за полесно ослободување на маталките
  2 маталки за мешање
  2 маталки за тесто 
  Пластично куќиште
  Тежина:0.9 kg
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Миксер со постоље PHILIPS HR3745/00

   

  Моќен мотор од 450W
  За совршено направено:
  - Тесто за палачинки
  - Крем
  - Секакви видови тесто
  - Матење белки и слично
  5 брзини
  Турбо режим
  Ротирачки сад за двојно мешање на состојките
  4 маталки, од кои:
  2 за матење на тесто, со напреден дизајн против создавање воздушни меури
  2 крем-мешали за темелно мешање на состојките за посакуваната густина
  Отстранлив сад и маталки
  Лесен за миење 
  Вакуум ногарки
  Систем за заштита од прегревање
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Миксер BOSCH MFQ3010S

   

  300W Mоќност 
  Напредна технологија на моторот
  2 брзини
  Турбо брзина
  2 метлички за матење
  2 за мешање
  Ергономски дизајн
  Додатоците може да се мијат во машината за садови
  Одвоено копче за лесно вадење на маталките
  Намотување на кабелот околу апаратот
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Миксер со постоље ADLER AD 4206

   

  300W Моќност
  5 брзини
  Турбо копче 
  Маталки изработени од не'рѓосувачки челик
  2 маталки за мешање
  2 маталки за тесто
  Пластичен сад за матење
  Копче за полесно ослободување на маталките
  Копче за полесно ослободување на садот од држачот
  Боја:бело-црна
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА