• Микробранова печка SAMSUNG MS23F300EEK

  Код: SAMSUNG MS23F300EEK - 74320

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Микробранова Печка
  Црна боја
  Сива рачка
  ЛЦД Дисплеј
  Капацитет 23л
  Надворешна моќност (Микробранови) 800W (1.150 W Max)
  Eлектронска контроли
  EPOXY внатрешност
  Стаклена ротирачка чинија

 • Вградна микробранова печка Gorenje BM300X

  Код: Gorenje BM300X - 73948

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Вградна микробранова печка со грил
  Инокс
  Електронско управување
  ЛЕД SmartDisplay
  Капацитет 20 литри
  Грил функција
  Автоматско мени со повеќе меморирани програми за готвење
  6 нивоа на моќност
  Мазна површина на вратата
  Тајмер
  Брзо и автоматско одмрзнување
  Заклучување за заштита од деца
  Димензии (ШxВxД) 59.5 × 38.8 × 34.5 цм

 • Микробранова печка Electrolux EMM21000S

  Код: Electrolux EMM21000S - 73001

  24 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

  Микробранова печка
  Сребрена боја
  Капацитет 21 литар бруто
  Функција за одмрзнување
  Механички команди
  5 нивоа на моќност
  Моќност 800W
  Селекција на температура за готвење
  Звучен сигнал за завршеток на циклусот
  Внатрешно осветлување
  Вклучена ротациона решетка
  Бучност 60dB
  Димензии 28.7x48.5x42.2 цм

 • Вградна микробранова печка Electrolux LMS2203EMX

  Код: Electrolux LMS2203EMX - 72511

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Вградна Микробранова Печка
  INTUIT 300 серија
  Црна INOX со завршна обработка која е отпорна на отпечатоци од прсти
  Капацитет 20л
  Mоќност (Микробранова) 700W
  Управување со контролно копче Easy touch
  5 степени на моќност
  3 механички програми + 2 автоматски програми
  Димензии: 595 x 437 x 388 мм

 • Вградна микробранова печка со грил HOTPOINT ARISTON MN 212 IX

  Код: HOTPOINT ARISTON MN 212 IX - 72758

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Вградна микробранова печка со Грил
  ЕКСКЛУЗИВ серија
  Инокс
  ЛЦД Дисплеј
  22л капацитет
  Тајмер
  Заклучување од деца
  4 нивоа на готвење
  Функција одмрзнување
  Функција брзо загревање
  750W
  Димензии 38.2x59.5x32 цм

 • Микробранова печка Midea MM720C2AT2 S

  Код: Midea MM720C2AT2 - 60637

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Микробранова печка
  Сребрена боја
  20Л
  700W
  Механички контроли
  5 нивoа на моќност
  Тајмер
  Функција одмрзнување
  Звучна сигнализација за крај на програмот
  Стаклена чинија
  Димензии 44x36x23 цм

 • Микробранова печка Midea MM720C2AT2

  Код: Midea MM720C2AT2 - 60636

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Микробранова печка
  Бела боја
  20Л
  700W
  Механички контроли
  5 нивoа на моќност
  Тајмер
  Функција одмрзнување
  Звучна сигнализација за крај на програмот
  Стаклена чинија
  Димензии 44x36x23 цм

 • Вградна микробранова печка Midea MG820B2Q

  Код: Midea MG820B2Q - 60561

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Врадна микробранова печка со Грил функција
  Црна
  20Л
  ЛЦД Дисплеј
  Тајмер
  Моќност 800W
  Грил моќност 1000W
  Механички контроли
  8 нивoа на моќност
  Заштита од деца
  Функција одмрзнување
  Звучна сигнализација за крај на програмот
  Стаклена чинија

 • Микробранова печка SAMSUNG MS23F300EEW

  Код: SAMSUNG MS23F300EEW - 74321

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Микробранова Печка
  Бела боја
  Сива рачка
  ЛЦД Дисплеј
  Капацитет 23л
  Надворешна моќност (Микробранови) 800W (1.150 W Max)
  Eлектронска контроли
  EPOXY внатрешност
  Стаклена ротирачка чинија

 • Микробранова печка Tesla MW2030MW
  Моќ 700W
  Боја бела
  Капацитет 20l
  5 нивоа на моќ
  механички контроли
  Одмрзнување
  звучен сигнал за крај
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Микробранова печка Vox M 22 S

  Код: Vox M 22 S

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Микробранова печка
  Моќност – 700 W
  Капацитет на рерна – 20 л.
  Механичка контрола
  Отварање на врата – лево
  5 степени на моќ, внатрешност од не’рѓосувачки челик, функции за брзо одмрзнување на храна
  Фреквенција на работа – 2450 MHz

 • Микробранова печка Vox M 22 B

  Код: Vox M 22 B

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 700 W
  Капацитет на рерна – 20 л.
  Механичка контрола
  Отворање на врата – лево
  5 степени на моќ, внатрешност од не’рѓосувачки челик, функции за брзо одмрзнување на храна
  Фреквенција на работа – 2450 MHz

 • Микробранова печка Vox M 22

  Код: Vox M 22

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Микробранова печка
  Моќност – 700 W
  Капацитет на рерна – 20 л.
  Механичка контрола
  Отварање на врата – лево
  5 степени на моќ, внатрешност од не’рѓосувачки челик, функции за брзо одмрзнување на храна
  Фреквенција на работа – 2450 MHz

 • Микробранова печка Electrolux EMM21000W

  Код за нарачка: Electrolux EMM21000W-73000

   Микробранова печка
   Бела боја
   Капацитет 21 литар бруто
   Функција за одмрзнување
   Механички команди
   5 нивоа на моќност
   Моќност 800W
   Селекција на температура за готвење
   Звучен сигнал за завршеток на циклусот
   Внатрешно осветлување
   Вклучена ротациона решетка
   Бучност 60dB
   Димензии 28.7x48.5x42.2 цм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Микробранова печка Gorenje MO 20 E1W

  Код за нарачка: Gorenje MO 20 E1W-72459

   Микробранова печка Essential линија
   Бела боја
   Mоќност 800W
   Волумен: 20 Литри
   Механичко управување
   Ротирачка стаклена чинија
   Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Вградна Микробранова Печка SAMSUNG FG87SST-BOL

  Код за нарачка: SAMSUNG FG87SST-BOL-65652

   Вградна Микробранова Печка
   INOX
   Црна врата
   Капацитет 23л
   LED Дисплеј
   надворешна моќност (Микробранови) 800W
   Грил грејач со облога
   Грил моќност 1.100 W
   TACT контрола(Touch)
   стаклена ротирачка чинија 288 mm
   отварање на вратата на копче
   5 години гаранција на керамичка внатрешност
   Тајмер
   Звучен сигнал
   подсетник за крај на работа
   заштита за деца - Child Lock
   програм за брзо одмрзнување на храна и подгревање
   Автоматско готвење
   Чистење со пареа
   ВxШxД: 275x489x406 mm

   ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Микробранова печка Midea AM720C4E

  Код за нарачка: Midea AM720C4E-60550

   Микробранова печка
   Бела боја
   ЛЦД Дисплеј
   20Л
   700W
   Електронски контроли
   5 нивoа на моќност
   Тајмер
   функција одмрзнување
   Заштита од деца
   звучна сигнализација за крај на програмот
   стаклена чинија
   Димензии 44x36x23 цм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Микробранова печка Midea MM720CBU

  Код за нарачка: Midea MM720CBU-60549

   Микробранова печка
   Сребрена боја
   20Л
   700W
   Механички контроли
   5 нивoа на моќност
   Тајмер
   функција одмрзнување
   звучна сигнализација за крај на програмот
   стаклена чинија
   Димензии 44x36x23 цм|

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Микробранова печка ST MWO 20SJ

  Код за нарачка: ST MWO 20SJ-60455

  Superior Technology
   Микробранова печка
   Сребрена боја
   20Л
   700W
   Механички контроли
   5 нивoа на моќност
   Тајмер
   функција одмрзнување
   звучна сигнализација за крај на програмот
   стаклена чинија
   Димензии 45.4x33x26.2 цм

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Врадна микробранова печка ST MWO BI7020XGG

  Код за нарачка: ST MWO BI7020XGG-60443

   Superior Technology
   Врадна микробранова печка
   Инокс
   20Л
   ЛЦД Дисплеј
   Тајмер
   Моќност 700W
   Грил моќност 1000W
   Механички контроли
   8 нивoа на моќност
   Заштита од деца
   функција одмрзнување
   звучна сигнализација за крај на програмот
   стаклена чинија
   Димении 313x590x390мм

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ