• Тв комода + клуб маса Токио Luxe

  Код за нарачка: Тв комода Токио Luxe и клуб маса LM B4

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm - Сонома и Антрацит

 • СЕТ 4 полици за на ѕид Ортон

  Код за нарачка: СЕТ 4 полици за на ѕид Ортон

  Димензии: 
  - Квадрат полици: 20x20x15cm
  - Правоаголна полица: 30x22x15cm
  - Полица: 27cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и 25mm и оков
  Боја: Сонома

 • Шанк НОРДИК Атлантик / Бела

  Код за нарачка: Шанк НОРДИК Атлантик / Бела

  Димензии: 100x50x120cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Тв комода + клуб маса Токио

  Код за нарачка: Тв комода Токио и клуб маса LM B3

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm - Сонома и Антрацит

 • Тв комода Берген Антрацит

  Код за нарачка: Тв комода Берген Антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Сонома

 • СЕТ 3 полици за на ѕид Корби

  Код за нарачка: СЕТ 3 полици за на ѕид Корби

  Димензии: 50x15x10cm | 40x15x10cm | 30x15x10cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Тв комода Берген Бела

  Код за нарачка: Тв комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Сонома

 • Наткасна DEKOR MM01
  ➡ Материјал: 16mm Оплеменета Иверица
  ➡ Димензии: 60х35х29.5cm
   Брзо и едноставно склопување за помалце од 20min.
   Потребен Алат за склопување : Чекан и Штрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Повеќенаменски плакар РОКО

  Код за нарачка: Повеќенаменски плакар РОКО

  Димензии: 90x90x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/Сонома

 • Биро LEGO Л-Б1
   Колекцијата LEGO на Монако мебел, инспирирана од данскиот прозиводител на коцки кои брзо и едноставно се склопуваат, совршено ќе се прилагоди на вашата детска соба, домашна канцеларија или било која друга просторија во домот.
   Моделот LB-1 ја комбинира функционалноста и елеганцијата, а балансот од бои му даваат нова димензија на просторот.
   Секако, отворените полици оставаат можност за дополнителна креативност и многу можни решенија комплетирање на целосното искуство.

  Работна површина: 121,6 х 52,6cm
  Висина: 76,6cm
  Корпус: oплеменета 16-милиметарска иверица - антрацит и орев
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути
  Потребен алат за склопување: чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство
 • Плакар Норвик бел

  Код за нарачка: Плакар Норвик бела боја

  Димензии: 30x170x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Тв комода за на ѕид ИРИС

  Код за нарачка: Тв комода за на ѕид ИРИС

  Димензии: 160x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Сонома

 • Комплет за детска соба СОХО

  Код за нарачка: Комплет за детска соба СОХО

  Димензии:
  Биро: 100x40x73cm
  Полица: 70x40x25cm
  Наткасна: 50x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела


 • Наткасна Евора

  Код за нарачка: Наткасна Евора

  Димензии: 55x40x25cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Мона

 • Биро WM-1

  Код за нарачка: Биро WM-1

  Димензии: 102.6x44.4x73.2cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Сонома


 • Клуб маса Тидас

  Код за нарачка: Клуб маса Тидас

  Димензии: 90x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик


 • Биро за на ѕид SPACE

   Ограничениот простор не значи дека не можете да имате ефикасен и организиран дом.

   Бирото Space, кое брзо и лесно се монтира на ѕид е наједноставното, но и најдоброто решение за овој проблем. Може да се постави во речиси секоја соба, да се користи како работна повшина, па дури и како платформа за поставување на вашиот телевизор.
   Брзото и едноставно склопување ја комплетира целосната слика за ова мултипрактично биро со уникатен и примамлив дизајн.


  Димензии: 102,4 х 63,2 х 15cm ( детален приказ на фотографијата)
  Изработено од висококвалитетна оплеменета иверица 16mm - бела

  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен алат за склопување: чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство.

 • Тв комода со плакар Винди

  Код за нарачка: Тв комода со плакар Винди

  Димензии на тв комода: 160x25x27.3cm
  Димензии на плакар: 45x80x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Плакар Мак-2 Атлантик

  Код за нарачка: Плакар Мак-2 Атлантик


  Димензии: 23.7x59.9x39.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик

 • Полица ВИВИЕН

  Код за нарачка: ВИВИЕН - MK15-08-01

  Димензија: 88.2x88.2x20cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите