• Комплет за претсобје H01 + H02
  Код за нарачка: H01 + H02
   
  Закачалки и сандаче за чевли H01
  Димензии на закачалка: 135х20см
  Димензии на сандаче за чевли: 55х45cm
  Перниче со висина од 5цм
   
  Огледало и масичка за претсобје H02
  Дименија на огледало: 100х55см
  Димензии на масичка: 75х70cm
   
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Боја: Сонома
  Македонско производство
 • КОМБО ПАКЕТ Телевизор 32“ + ТВ Комода + Клуб маса + 2 Наткасни

   

  ➡ Тв комода Токио
       - Димензии: 160х40х34,4cm
  ➡ Клуб маса Маријана Б2 
       - Димензии: 95х50х40cm
  ➡ x2 Наткасни ДЕКОР ММ01 
       - Димензии: 35х29,5х60cm
  - Материјал: 16мм оплеменета иверица
  - Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
  - Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  - Македонско производство
  ➡ ST Android SMART LED TV 32" - 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
  - Модел: ST-32RE4700
  - Wifi built in 802.11 b/g/n
  - HD Ready
  - HDMI x2
  - Operating system Android 7
  - DVB-T/T2/DVB-C
  - CVTE 5510 GPU Mali400MPx2 core
  - 1GB RAM
  - 8GB ROM
  - System upgradable by u-disk or online
  - DUAL CORE Processor Cortex A7 x2 core @1.3GHz
  - USB port with PVR (Power Video Recording)
  - Coaxial out
  - Earphone out
  - CVBS Input x1
  - RF x1
  - VGA input (D-SUB) x1 Component Input x1
  - Scart Input x1
  - CI+ Slot x1
  - Ethernet port RJ-45
 • Чевларник B04
   Димензии:
  - Висина: 115см
  - Ширина: 70см
  - Длабочина: 25см
   Капацитет: 18 пара чевли
   Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
   Боја: сонома
   Македонско производство
 • Закачалки со огледало и сандаче за чевли H03
  Димензии на закачалка: 135х20см
  Димензии на огледало: 135х47cm
  Димензии на сандаче за чевли: 80х45cm
  Перниче со висина од 5цм
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Боја: Сонома
  Македонско производство
 • Полица POL600
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии:47х50см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица POL500
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 150x60см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица POL400
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 66х80см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица POL300
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 63х82см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица POL200
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 150x60см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Тв комода Колорито
  Ретко кога спојот на повеќе од две бои во едно парче мебел може да изгледа добро, но во случајот на ТВ комодата Колорито дизајнерите на Монако мебел успеаја да создадат едно безвременско парче мебел кое со својот уникатен дизајн ќе создаде едно посебно чувство на топлина и модерен изглед на Вашиот дом.
  Димензии:
       Должина: 170cm
       Висина: 50cm
       Ширина: 35cm 
  Материјал: Оплеменета иверица 16мм
  Бои на иверица: Антрацит, сонома и бела
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Наткасна DEKOR MM01 Антрацит
  ➡ Материјал: 16mm Оплеменета Иверица - Антрацит
  ➡ Димензии: 60х35х29.5cm
   Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
   Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб маса ТОКИО Luxe LM B4
  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: антрацит и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб маса ТОКИО LM B3
  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Тв комода + клуб маса Токио
  ТВ комодата и клуб маса Токио се плод на јапонскиот минимализам, доведен до перфекција од страна на скандинавската дизајнерска школа.
     Чистите линии во комбинација со боите кои се користени во дизајнот и изработката ја отсликуваат неговата елеганција и софистицираност, а истовремено го поттикнуваат чувството на топлина во домот. 
     Уникатниот дизајн лесно ќе се вклопи во сечиј дом, а целосното искористување на просторот допринесува на употребната и естетска вредност.


  Тв комода:
  Димензии:
       Должина: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици:
       Должина: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm Бела и Сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Тв комода + клуб маса Токио Luxe
  ТВ комодата и клуб маса Токио Luxe се плод на јапонскиот минимализам, доведен до перфекција од страна на скандинавската дизајнерска школа.
     Чистите линии во комбинација со боите кои се користени во дизајнот и изработката ја отсликуваат неговата елеганција и софистицираност, а истовремено го поттикнуваат чувството на топлина во домот. 
     Уникатниот дизајн лесно ќе се вклопи во сечиј дом, а целосното искористување на просторот допринесува на употребната и естетска вредност.


  Тв комода:
  Димензии:
       Должина: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици:
       Должина: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm - Сонома и Антрацит
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство

 • Тв комода БАРСЕЛОНА
     Дизајнерите на Монако мебел инспирирани од енергијата и уникатниот стил на градот на Антонио Гауди, Ви ја претставува новата ТВ комода БАРСЕЛОНА.
     Оваа ТВ комода со својот елегантен, а сепак динамичен дизајн ќе го претвори Вашиот дом во едно посебно место и ќе го издигне на едно повисоко ниво.

  Димензии:
       Должина: 160cm
       Висина: 45cm
       Ширина: 35cm 
  Материјали:
       Корпус: Оплеменета иверица 16мм - орев
       Врата: Фарбан медијапан - soft white
       Пластични ногарки
       Црн лесонит
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Комплет MONACO Luxe - кафена
     Едноставноста на „Bauhaus“ дизајнот и неговиот елегантен, лесен и модерен стил директно се преточува во ТВ комодата и клуб масата Monaco Luxe LK-B1. Отворените полици овозможуваат лесен и едноставен пристап, додека двете фиоки со кафена боја обезбедуваат функционалност и можност за одлична организација на бројни предмети во дневната соба.
     Спојот на елеганција и практичност е главна карактеристика на ова парче мебел кое со сигурност може да го најде своето место во секој дом.

  Материјал: Оплеменета иверица 16mm - Бела и кафена
  Димензии на клуб маса: 90х38х50cm
  Димензии на ТВ комода: 160x45x35cm
  Димензија на полици за на ѕид: 40х10cm
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Чевларник C1B2
   Висина: 115см
   Ширина: 70см
   Длабочина: 25см
   Капацитет: 18 пара чевли
   Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм - бела
   Македонско производство
 • Клуб маса ИЛИНА

     Клуб масата Илина со својот едноставен и елегантен дизајн инспириран од минималистичкиот сил на врвните дизајнери од Bauhaus школата одлично ќе се вклопи во секој дом.
     Белата боја ја одликува со чистина и елеганција, а целосната искористеност на површините ќе овозможи комплетно искористување на нејзината површина.


  Димензии: 90x42cm. ( детален приказ на слика)
  Корпус: Оплеменета иверица 16mm.
  Боја: бела
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • КЛУБ МАСА МАРИЈАНА В1
     Клуб масата Маријана со својата едноставност и чисти линии лесно се вклопува во секој простор.
     Одличниот дизајн во себе ги спојува естетските вредности и целосната искористеност на површината, а со тоа допринесува за оформување на просторот во една целина и овозможува дополнителен простор за работи кои секојдневно ги употребуваме.

  Димензии95х50х40 цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела и кафена
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство