• Машина за мелење кафе ST CG-200XR

   

   Електрична машина за мелење кафе
   200W
   50гр. капацитет на мелење
   сребрено/црна боја
   копче за вклучување
   пулс функција
   заштита од прегревање
   сечила од нерѓосувачки челик

 • Мелница за кафе-филтер SEVERIN 3874
  100W Моќност
  Прилагодливо ниво на мелење
  Диск мелница од не'рѓосувачки челик
  Сад за мелење кафе со капацитет до 100g
  Сад за мелено кафе со капацитет од 150g
  Селектор за број на чаши
  Копче за почеток
  Не лизгачки ногарки
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Мелница за кафе / зачини SEVERIN 3879
  150W Моќност
  Диск мелница од не'рѓосувачки челик
  Куќиште од не'рѓосувачки челик
  Прилагодливо ниво на мелење
  Безбедно работење - работи само со прицврстениот капак
  Разновидна употреба благодарение на висококвалитетното сечилото од не'рѓосувачки челик
  Меле:
  - Кафе во зрно
  - Зачини
  - Јаткасти плодови и многу друго
  Складирање на кабел
  Тежина на апаратот:0,7kg
  Димензии: 9,1x9,1x17,5cm
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ SENCOR SCG 1050 WH
  150W Моќност 
  Боја : бела
  Подеднакво мелење поради посебниот систем со три ножа од не'рѓосувачки челик
  Капацитет на садот за мелење: 50 g
  Поддесив степен на мелење од фино до зрнасто
  Висок сигурносен стандард
  Сигурносен капак кој не дозволува апаратот да почне да работи доколку не е правилно затворен
  Лесно управување
  Димензии (В x Ш x Д): 182x104x104 mm
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА