• Кондензациска машина за сушење алишта ST DCT85GW

  Код за нарачка: ST DCT85GW-73575

  Superior technology
   Кондензациска машина за сушење алишта
   Транспарентна голема врата со стакло
   Капацитет 8кг
   бела боја
   голем ЛЕД Дисплеј
   Електронски контроли
   15 програми
   150 минути стандарвно време за сушење алишта
   Галванизиран барабан
   Димензии ШxВxД 59.5x85x63 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Кондензациска машина за сушење MIDEA MDC90-CH01 CRYSTAL DOOR

  Код за нарачка: MIDEA MDC90-CH01 CRYSTAL DOOR-73330

   Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА
   Голем ЛЦД Дисплеј
   Кристално црна хромирана врата со црно заштитно стакло
   XXL голема врата
   Капцитет 9кг
   16 програми
   внатрешно осветлување
   Тајмер за одложено сушење
   Систем против гужвање
   Заклучување од деца
   Бучност 65dB
   259 kWh годишна потрошувачка на ел. енергија
   А++ енергетска класа
   Димензии 59.5x64x84.5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА HOTPOINT ARISTON NT M11 91WK

  Код за нарачка: HOTPOINT ARISTON NT M11 91WK-73194

   Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА
   Бела
   9кг
   LCD Дисплеј
   4 сензорски автоматски нивоа на сушење - Set & Forget со автоматска регулација на влажноста и температурата во барабанот
   23 програми за сушење
   4 нивоа на сушење
   Woolmarк Blue care програма за сушење алишта кои се перат само рачно
   Active Care
   QUICK CLEANING помал и поефективен филтер за чистење од претходно
   програма против алергии
   Reresh програма за освежување на алишта кои се еднаш носени или извадени од плакар
   TEDDY програм за сушење деликатни плишани играчки
   Програм за лесно пеглање
   Тајмер
   Заштита од деца
   Бучност 67дб
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 339kWh
   A+ енергетска класа
   Димензии: 85.5x59.5x65,5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Кондензациска сушара INDESIT YT M08 71 R

  Код за нарaчка: INDESIT YT M08 71 R-7304

  Кондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА
   ИНВЕРТЕР МОТОР
   Бела
   7кг
   Голема стаклена врата
   Дисплеј со ЛЕД индикатори
   4 нивоа на сушење
   15 програми за сушење
   Push&Go копче кое автоматски ке ги сетира сие потребни параметри за најоптимално сушење на алиштата до 4кг
   Додаток за сушење чевли
   Индикатори за сушење
   Тајмер
   Звучен сигнал за крај на програма
   Заклучување од деца
   Лесночистечки филтер
   Индикатор за празнење на садот за вода
   Бучност 67дб
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 278 kWh
   А+ енергетска класа
   Димензии: 85x59.5x65.5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА HOTPOINT ARISTON NT M11 82SK

  Код за нарачка: HOTPOINT ARISTON NT M11 82SK-73042

  Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА
   Бела со сребрена врата
   8кг
   LCD Дисплеј
   4 сензорски автоматски нивоа на сушење - Set & Forget со автоматска регулација на влажноста и температурата во барабанот
   15 програми за сушење Woolmarк Blue care програма за сушење алишта кои се перат само рачно
   Active Care
   QUICK CLEANING помал и поефективен филтер за чистење од претходно
   програма против алергии
   Reresh програма за освежување на алишта кои се еднаш носени или извадени од плакар
   програм за лесно пеглање
   Тајмер
   Заштита од деца
   Бучност 65дб
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 234 kWh
   A++ енергетска класа
   Димензии: 85.5x59.5x65,5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Кондензациска машина за сушење CANDY ZEROWATT ETD H8A1DE-S

  Код за нарачка: CANDY ZEROWATT ETD H8A1DE-S-72955

  Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА
   ЛЕД Дисплеј
   Бела боја со XXL транспарентна врата
   8кг капацитет
   Тајмер 1-24 часа
   Сензорски надзор на влагата со 3 сензорски програми
   16 програми
   Систем против гужвање на алишта
   Едноставно чистење на филтерот
   Индикатор за состојбата на филтерот
   Заклучување од деца
   A+ енергетска класа
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 273kWh
   Бучност 67dB
   Димензии 85x59.6x58.5 цм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Машина за перење и сушење MIDEA MFC80-DU1401

  Код за нарачка: MIDEA MFC80-DU1401-72685

   Машина за перење и сушење
   ЛЕД Дисплеј
   Crystal Gloss голема врата
   8кг пере + 6кг суши
   1400 вртежи
   16 програми
   Тајмер за одложено перење и сушење
   Систем против гужвање
   Заклучување од деца
   Бучност 59/78dB
   504 kWh годишна потрошувачка на ел. енергија
   Б енергетска класа
   Димензии 59.5x47x85 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА HOTPOINT ARISTON NT M10 81

  Код за нарачка: HOTPOINT ARISTON NT M10 81-72640

   Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА
   Бела со црна стаклена врата
   8кг
   LCD Дисплеј
   4 сензорски автоматски нивоа на сушење - Set & Forget со автоматска регулација на влажноста и температурата во барабанот
   22 програма за сушење меѓу кои: Woolmarк silver care програма за сушење алишта кои се перат само рачно
   QUICK CLEANING помал и поефективен филтер за чистење од претходно
   програма против алергии
   Reresh програма за освежуавње на алишта кои се еднаш носени или извадени од плакар
   програм за лесно пеглање
   Тајмер
   Заштита од деца
   Бучност 67дб
   A+ енергетска класа
   Димензии: 85.5x59.5x65,5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за сушење алишта TELEFUNKEN TCD8

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TCD8-71998

   Кондензациска машина за сушење алишта
   Капацитет 8кг
   Бела боја
   15 програми
   Тајмер
   Индикатори за препрол резервоар
   време за чистење и преполн фитер
   Звучен сигнал за крај на програмата
   Автоматска функција против гужвање
   Заштита од деца
   Б енергетска класа
   Димензии 845x596x563 мм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за сушење алишта TELEFUNKEN TCD7

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TCD7-71837

   Кондензациска машина за сушење алишта
   Капацитет 7кг
   Бела боја
   15 програми
   Тајмер
   Индикатори за препрол резервоар
   време за чистење и преполн фитер
   Звучен сигнал за крај на програмата
   Автоматска функција против гужвање
   Заштита од деца
   Б енергетска класа
   Димензии 845x596x563 мм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Кондензациска сушара INDESIT IDC 75 B

  Код за нарачка: INDESIT IDC 75 B-68676

   Кондензациска сушара
   Бела
   7кг
   10 години гаранција на мотор
   Електронски програматор
   Автоматски нивоа на сушење
   Индикатор за празнење на садот за вода
   16 програми
   Eco time
   тајмер
   Бучност: 68дб
   Енергетска класа Б
   Димензии: 85x59.5x61 цм

   ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење и сушење алишта-HOTPOINT ARISTON RDD 966238 WS VJ EU

  Код за нарачка: HOTPOINT ARISTON RDD 966238 WS VJ EU-60567

  Машина за перење и сушење алишта
   Капацитет на сушење 6кг
   капацитет на перење 9 кг
   Инвертер мотор
   ЛЦД Дисплеј
   Water plus - прилагодете ги автоматски параметрите на перење за да заштедите време
   енергија и вода
   Steam function
   Steam Refresh ја освежува облеката со одстранување на непријатните мириси
   Auto Clean
   Woolmark logo
   функција против гужвање
   интензивно плакнење
   одложен старт
   child lock
   Перење & Сушење 60/90 C
   Памук
   Осетливи ткаенини
   Рачно перење
   My program
   број на програми за сушење - 3
   Број на програми перење- 16
   Нежно сушење
   Supereco
   Перење&Сушење Rapid
   Волна
   против мириси
   Сушење Волна Кашмир
   дополнително плакнење
   Повеќекратно плакнење
   висина на производот - 850mm
   ширина на производот - 595mm
   длабочина на производот- 540mm
   бучност на перење - 55 (dB(A))
   бучност на центрифуга - 81 (dB(A))

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење и сушење алишта-WHIRLPOOL FWDG 86148W EU

  Код за нарачка: WHIRLPOOL FWDG 86148W EU-60486

  Машина за перење и сушење алишта со Инвертер мотор со 10 години гаранција
   бела боја
   6th Sense Fresh care + серија
   ЛЦД Дисплеј
   8кг перење/6кг сушење
   1400 вртежи
   Steam care програм за пареа
   тајмер
   Soft move нежно движење на облеката во барабанот
   14 програми
   заклучување од деца
   Бучност 56дб
   А енергетска класа
   85x59.5x60 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење и сушење алишта-WHIRLPOOL FWDG 97168 WS

  Код за нарачка: WHIRLPOOL FWDG 97168 WS-60480

   Машина за перење и сушење алишта со Инвертер мотор со 10 години гаранција
   бела боја
   6th Sense Fresh care + серија
   ЛЦД Дисплеј
   9кг перење/7кг сушење
   1600 вртежи
   Steam care програм за пареа
   тајмер
   Soft move нежно движење на облеката во барабанот
   14 програми
   заклучување од деца
   Бучност 54дб
   А енергетска класа
   85x59.5x60 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Држач за поставување машина за сушење алишта-Meliconi Torre Smart

  Код за нарачка: Meliconi Torre Smart-55072

   Држач за поставување машина за сушење алишта врз машина за перење алишта
   Полица на извлекување со рачка за алишта или детергнет
   Оптоварливост на полицата до 10кг.
   Антивибрациски гумени додатоци
   Максимален товар 250кг.
   Произведено во ИТАЛИЈА
   Универзален дизајн компатбибилен со повеќето машини кои  имаат 60цм ширина и 60 до 45цм длабочина
   Вклучен 6 метарски сигурносен појас за осигурување на уредите од пад
   Лесна и брза инсталација

 • Машина за сушење алишта GORENJE кондензациска 8kg DA 83 IL/I
  Код за нарачка: DA 83 IL/I - 22375
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

  Kондензациска сушара со топлотна пумпа  Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа  Капацитет на сушење: 1-8 kg  Енергетска класа: А+++  Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)  Инвертер мотор (PowerDrive)

  Енергетска класа: A+++
  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација
  Боја: Бела боја
  Инвертер мотор (PowerDrive)
  WaveActive барабан
  Капацитет на сушење: 1-8 kg
  Двојно струење на воздухот (TwinAir)
  Оветлување на барабанот: Да
  Врата: 35 cm
  Агол на отвoрање на вратата: 180 °
  Реверзибилно движење на барабанот
  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
  Персонализирани подесувања на сите програми
  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  Копчиња: Старт/Пауза
  14 програми
  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, микс, микс за пеглање, Освежување со јони (IonRefresh)
  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори
  Освежување со јони (IonRefresh)
  Поставување на новото на сушење
  Систем против туткање
  Одложен старт
  Refresh функција (за освежување)
  Начин на сушење
  Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)
  Звучен сигнал
  Едноставна употреба
  Едноставно чистење на филтерот
  Сигнал за полн сад за кондензатот
  Прикажување на преостанато време на сушење
  Сензор на влажност
  Заклучување - заштита за деца (CDP)
  Барабан од не'рѓосувачки челик
  Бучност: 65 dB(A)re1pW
  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 176,5 kWh
  Херметички затворен апарат: Да
  Тип на фреон: R134A
  Потенцијал за глобално затоплување: 1430 GWP
  Количество плин: 0,34 kg
  Количина изразена во еквивалент CO2: 0,49 t
  Производот содржи еколошки плин: Да
  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm
  Нето тежина на апаратот: 51,1 kg
  Бруто тежина на апаратот: 53,6 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,6 W
  Приклучна моќ: 700 W
  Осигурувач: 10 A

   

   

 • Машина за сушење алишта GORENJE кондензациска 8kg DE 8 B
  Код за нарачка: DE 8 B - 22604
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: B
  Класа на ефикасност на кондензација
  Боја: Бела
  Капацитет на сушење: 1-8 kg
  Врата: 35 cm
  Агол на отвoрање на вратата: 180 °
  Реверзибилно движење на барабанот
  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
  Персонализирани подесувања на сите програми
  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  Копчиња: Старт/Пауза
  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори
  Поставување на новото на сушење
  ниска температура на сушење
  Систем против туткање
  Одложен старт
  Начин на сушење
  Звучен сигнал
  Едноставна употреба
  Едноставно чистење на филтерот
  Сигнал за полн сад за кондензатот
  Прикажување на преостанато време на сушење
  Вакумски ногарки за поставување на сушарата над машината за перење
  Сензор на влажност
  Заклучување - заштита за деца (CDP)
  Поцинкуван барабан
  Бучност: 65 dB(A)re1pW
  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 561 kWh
  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm
  Нето тежина на апаратот: 40 kg
  Бруто тежина на апаратот: 42,5 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,36 W
  Приклучна моќ: 2.500 W
  Осигурувач: 16 A

 • Машина за сушење алишта GORENJE кондензациска 7kg DE 7 B
  Код за нарачка: DE 7 B - 23376
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: B
  Класа на ефикасност на кондензација
  Боја: Бела
  Капацитет на сушење: 7 кг
  Врата: 35 cm
  Агол на отвoрање на вратата: 180 °
  Реверзибилно движење на барабанот
  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
  Персонализирани подесувања на сите програми
  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  Копчиња: Старт/Пауза
  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори
  Поставување на новото на сушење
  ниска температура на сушење
  Систем против туткање
  Одложен старт
  Начин на сушење
  Звучен сигнал
  Едноставна употреба
  Едноставно чистење на филтерот
  Сигнал за полн сад за кондензатот
  Прикажување на преостанато време на сушење
  Вакумски ногарки за поставување на сушарата над машината за перење
  Сензор на влажност
  Заклучување - заштита за деца (CDP)
  Поцинкуван барабан
  Бучност: 65 dB(A)re1pW
  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 504 kWh
  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm
  Нето тежина на апаратот: 40 kg
  Бруто тежина на апаратот: 42,5 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,36 W
  Приклучна моќ: 2.500 W
  Осигурувач: 16 A

   

 • Машина за сушење алишта GORENJE кондензациска 7kg DP 7 B

  Код за нарачка: DP 7 B - 22119

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: B
  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација
  Боја: Бела боја
  Капацитет на сушење: 7 кг
  Врата: 35 cm
  Агол на отвoрање на вратата: 180 °
  Реверзибилно движење на барабанот
  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
  Персонализирани подесувања на сите програми
  Копчиња: Старт/Пауза
  16 програми
  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање, Програма за нега на облека за деца (Baby)
  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори
  Поставување на новото на сушење
  Ниска температура на сушење
  Систем против туткање
  Одложен старт
  Начин на сушење
  Звучен сигнал
  Едноставна употреба
  Едноставно чистење на филтерот
  Сигнал за полн сад за кондензатот
  Прикажување на преостанато време на сушење
  Сензор на влажност
  Заклучување - заштита за деца (CDP)
  Поцинкуван барабан
  Бучност: 65 dB(A)re1pW
  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 503,5 kWh
  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm
  Нето тежина на апаратот: 40 kg
  Бруто тежина на апаратот: 42,5 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
  Приклучна моќ: 2.500 W
  Осигурувач: 16 A