• Машина за перење VOX WM 1060 YTD

  Код: VOX WM 1060 YTD

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет на перење: 6kg
  Вртежи на центрифуга: 1000
  Енергетска класа: A+++
  Димензии (цм): 597 x 845 x 497mm
  Број на програми: 15
  Ниво на бучава (перење): 58 dB
  Боја: Бела
  Ниво на бучава (центрифуга): 77
 • Машина за перење VOX WM1051-D

  Код: VOX WM1051-D

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет на перење: 5kg
  Вртежи на центрифуга: 1000
  Енергетска класа: A++
  Димензии (цм): 597 x 845 x 497mm
  Број на програми: 15
  Ниво на бучава (перење): 58 dB
  Боја: Бела
  Ниво на бучава (центрифуга): 77
 • Машина за перење алишта-TELEFUNKEN TWM 1059

  Код за нарачка:TELEFUNKEN TWM 1059-73943

  TELEFUNKEN TWM 1059
   Машина за перење алишта
   бела боја
   ЛЕД Дисплеј
   9кг
   1000 вртежи
   Тајмер за одложено перење до 12 часа
   Предперење
   15 програми
   Заштита од протекување
   А++ Енергетска класа

  5 Години Гаранција

 • Машина за перење алишта-TELEFUNKEN TWM 1058

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TWM 1058-73942

  TELEFUNKEN TWM 1058
   Машина за перење алишта
   бела боја
   ЛЕД Дисплеј
   8кг
   1000 вртежи
   Тајмер за одложено перење до 12 часа
   Предперење
   15 програми
   Заштита од протекување
   Бучавост 58dB
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 219kWh
   А++ Енергетска класа

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Машина за перење алишта SAMSUNG WW80T534DAX-S7

  Код за нарачка: SAMSUNG WW80T534DAX-S7-73782

  Машина за перење алишта
   Инокс
   Crystal Gloss врата
   8кг запремнина на барабанот
   1400 вртежи/мин
   ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР МОТОР
   КЕРАМИЧКИ ГРЕАЧ
   ЛЦД Дисплеј
   Вграден WiFi и можност за поврзување со SmartThings апликација
   12 програми
   АВТОМАТСКИ ДИСПАНЗЕР за детергент и омекнувач
   Eco Bubble технологија
   Smart Check дијагностика
   Last memory
   Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
   Тајмер
   Child lock
   StayClean фиока
   Потрошувачка на вода годишно:8100L
   Потрошувачка на енергија годишно:116kWh
   Ниво на бучава:49/74dB
   А+++ енергетска класа
   ВхШхД 850x600x550 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта SAMSUNG WW80T4020EE1LE

  Код за нарачка: SAMSUNG WW80T4020EE1LE-73799

   Машина за перење алишта
   Бела боја
   8кг запремнина на барабанот
   ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР МОТОР
   1200 вртежи/мин
   ЛЦД Дисплеј
   12 програми
   Smart Check дијагностика
   Last memory
   Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
   Тајмер
   Child lock
   StayClean фиока
   Drum Clean технологија за чистење на барабанот
   Потрошувачка на вода годишно:8100L
   Потрошувачка на енергија годишно:177kWh
   Ниво на бучава:53/74dB
   А+++ енергетска класа
   ВхШхД 850x600x550 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта SAMSUNG WW70TA026AE1LE

  Код за нарачка: SAMSUNG WW70TA026AE1LE-73798

  Машина за перење алишта
   Бела боја
   Crystal Gloss врата
   7кг запремнина на барабанот
   1200 вртежи/мин
   ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР МОТОР
   КЕРАМИЧКИ ГРЕАЧ
   ЛЦД Дисплеј
   12 програми
   Eco Bubble технологија
   Smart Check дијагностика
   Last memory
   Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
   Тајмер
   Child lock
   StayClean фиока
   Потрошувачка на вода годишно:8100L
   Потрошувачка на енергија годишно:116kWh
   Ниво на бучава:49/74dB
   А+++ енергетска класа
   ВхШхД 850x600x550 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта SAMSUNG WW70T4040EE1LE

  Код за нарачка: SAMSUNG WW70T4040EE1LE-73797

  Машина за перење алишта
   Бела боја
   7кг запремнина на барабанот
   1400 вртежи/мин
   ЛЦД Дисплеј
   12 програми
   Eco Bubble технологија
   Smart Check дијагностика
   Last memory
   Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
   Тајмер
   Child lock
   StayClean фиока
   Drum Clean технологија за чистење на барабанот
   Потрошувачка на вода годишно:7400L
   Потрошувачка на енергија годишно:153kWh
   Ниво на бучава:62/76dB
   А+++ енергетска класа
   ВхШхД 850x600x550 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта HOTPOINT ARISTON NM11 945 WS

  Код за нарачка: HOTPOINT ARISTON NM11 945 WS-73788

   NATIS
   Машина за перење алишта
   Бела - сребрена боја околу барабанот
   10 години гаранција на ИНВЕРТЕР МОТОР
   8кг
   1400 вртежи
   А+++ -10% енергетска класа
   голем ЛЦД Дисплеј
   одложен старт до 3/6/9 часа
   Direct injection + Direct motion technology (отстранува над 100 најтешки флеки на само 20 степени
   со што максимално се сочувува бојата и материјалот на алиштата)
   STEAM REFRESH ПРОГРАМА за освежување на алиштата без перење со можност за додаток на арома
   15 програми за перење
   Програми против алергија
   против пена
   самочистење програма
   3 еко програми
   бебе програма
   брзо перење 30Ц
   микс 60 програма
   опција Super wash
   програма Woolmark platinum care за перење на алишта кои се перат само рачно
   Антибактериска гума
   Опција за заклучување
   Бучност 54дб
   59.5x60.5x85цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта HOTPOINT ARISTON NM11 845 WS

  Код за нарачка: HOTPOINT ARISTON NM11 845 WS -73787

  NATIS
   Машина за перење алишта
   Бела - сребрена боја околу барабанот
   10 години гаранција на ИНВЕРТЕР МОТОР
   8кг
   1400 вртежи
   А+++ -10% енергетска класа
   голем ЛЦД Дисплеј
   одложен старт до 3/6/9 часа
   Direct injection + Direct motion technology (отстранува над 100 најтешки флеки на само 20 степени
   со што максимално се сочувува бојата и материјалот на алиштата)
   STEAM REFRESH ПРОГРАМА за освежување на алиштата без перење со можност за додаток на арома
   15 програми за перење
   Програми против алергија
   против пена
   самочистење програма
   3 еко програми
   бебе програма
   брзо перење 30Ц
   микс 60 програма
   опција Super wash
   програма Woolmark platinum care за перење на алишта кои се перат само рачно
   Антибактериска гума
   Опција за заклучување
   Бучност 54дб
   59.5x60.5x85цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта INDESIT MTWSE 61252 W EE

  Код за нарачка: INDESIT MTWSE 61252 W EE-73786

   Машина за перење алишта
   My Time серија
   бела
   СЛИМ
   6кг капацитет
   1200 вртежи
   ЛЕД Дисплеј
   Тајмер за одложено перење
   15 програми
   специјална Спорт програма
   Water Balance Plus сензор кој ја оптмизриа потрошувачката на вода при секое перење користејќи вода клку што е потребно и ни капка повеќе
   Заклучување од деца
   A+++ енергетска класа
   Димензии ВxШxД 85x59.5x42.5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта INDESIT MTWE 71252 W EE

  Код за нарачка: INDESIT MTWE 71252 W EE-73785

   Машина за перење алишта
   My Time серија
   Бела
   7кг
   1200 вртежи
   ЛЦД Дисплеј
   Регулација на број на вртежи
   12 програми
   Тајмер за одложено перење
   Water balance plus технологија
   Заштита од протекување
   Auto Clean чистење на барабанот без детергент
   Заштита од деца
   Потрошувачка на вода 9600л годишно
   Потрошувачка на ел. енергија 175kWh годишно
   Бучност 56дб
   А+++ енергетска класа
   Димензии ВxШxД: 85x59.5x54 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта SAMSUNG WW80TA026TE1LE

  Код за нарачка: SAMSUNG WW80TA026TE1LE-73781

   Машина за перење алишта
   Бела боја
   Crystal Gloss врата
   8кг запремнина на барабанот
   1200 вртежи/мин
   ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР МОТОР
   КЕРАМИЧКИ ГРЕАЧ
   ЛЦД Дисплеј
   12 програми
   Eco Bubble технологија
   Smart Check дијагностика
   Last memory
   Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
   Тајмер
   Child lock
   StayClean фиока
   Потрошувачка на вода годишно:8100L
   Потрошувачка на енергија годишно:116kWh
   Ниво на бучава:49/74dB
   А+++ енергетска класа
   ВхШхД 850x600x550 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта- ELEFUNKEN TWM 1057

  Код за нарачка:TELEFUNKEN TWM 1057-73941

  TELEFUNKEN TWM 1057
   Машина за перење алишта
   бела боја
   ЛЕД Дисплеј
   7кг
   1000 вртежи
   Тајмер за одложено перење до 12 часа
   Предперење
   15 програми
   Заштита од протекување
   Бучавост 58dB
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 195kWh
   А++ Енергетска класа

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Машина за перење алишта SAMSUNG WW80T4540AE1LE

  Код за нарачка: SAMSUNG WW80T4540AE1LE-73780

   Машина за перење алишта
   Бела боја
   Crystal Gloss врата
   Add Wash
   8кг запремнина на барабанот
   1400 вртежи/мин
   КЕРАМИЧКИ ГРЕАЧ
   ЛЦД Дисплеј
   DIGITAL INVERTER мотор со 10 години гаранција
   14 програми на перење
   Steam Wash технологија на пареа za 99.9% елиминација на сите вируси и бактерии
   Smart Check дијагностика
   Last memory
   Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
   Тајмер
   Child lock
   StayClean фиока
   Потрошувачка на вода годишно:7400L
   Потрошувачка на енергија годишно:157kWh
   Ниво на бучава:53/74dB
   А+++ енергетска класа
   ВхШхД 850x600x550 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење со горно полнење INDESIT BTW S6230P EU-N

  Код за нарачка: INDESIT BTW S6230P EU-N-73777

   Машина за перење со горно полнење
   INNEX series
   Бела
   ЛЦД Дисплеј
   6кг
   1200 вртежи
   15 програми
   Тајмер за одложено перење
   Автоматско прилагодување на водата
   Заштита од прелевање вода
   Заштита од деца
   Потрошувача на енергија по циклус 0.7 kWh
   Потрошувачка на вода годишно 8500л
   Бучност 59dB
   А+++ енергетска класа
   Димензии ВxШxД 90x40x60 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ


 • Машина за перење со горно полнење WHIRLPOOL TDLR 55020S EU-N

  Код за нарачка: WHIRLPOOL TDLR 55020S EU-N-73776

   Машина за перење со горно полнење
   бела боја
   5.5кг
   1000 вртежи
   5 години гаранција на моторот
   Тајмер
   14 програми
   Fresh Care технологија
   Потрошувачка на ел. eнергија по циклус 0.82kWh
   Потрошувачка на вода годишно 8000л
   Бучност 60dB
   А++ енергетска класа
   Димензии ВxШxД 90x40x60 цм

  ГАРАНИЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење со горно полнење INDESIT BTW S72200 EU-N

  Код за нарачка: INDESIT BTW S72200 EU-N-73774

   Машина за перење со горно полнење
   INNEX series
   Бела
   ЛЦД Дисплеј
   7кг
   1200 вртежи
   15 програми
   Тајмер за одложено перење
   Автоматско прилагодување на водата
   Систем за меко отворање
   Заштита од прелевање вода
   Заштита од деца
   Потрошувача на енергија по циклус 0.9 kWh
   Потрошувачка на вода 8900л годишно
   Бучност 60dB
   А+++ енергетска класа
   Димензии ВxШxД 90x40x60 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење со горно полнење WHIRLPOOL TDLR 6030L

  Код за нарачка: WHIRLPOOL TDLR 6030L-73773

  Машина за перење со горно полнење со мотор со 5 години гаранција
   бела боја
   Голем ЛЦД Дисплеј
   6кг
   1000 вртежи
   6th Sense технологија
   Fresh Care технологија
   Тајмер
   Заклучување од деца
   14 програми
   Бучност 60дб
   Потрошувачка на вода 8500л годишно
   А+++ енергетска класа
   Димензии ВxШxД 90x40x60 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за перење алишта со Инвертер INDESIT MTWE 91483 WK EE

  Код за нарачка: INDESIT MTWE 91483 WK EE-73536

   Машина за перење алишта со ИНВЕРТЕР МОТОР
   My Time серија
   Бела со црна врата
   9кг
   1400 вртежи
   ЛЦД Дисплеј
   Регулација на број на вртежи
   16 програми
   Специјални спорт програми
   Тајмер за одложено перење
   Water balance plus технологија
   Заштита од протекување
   Бучност 58дб
   А+++ енергетска класа
   Димензии: 85x59.5x58 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ