• Склоплива маса за балкон КООПМАН Жолта

  Код за нарачка: Склоплива маса за балкон КООПМАН Жолта - 97000950

  Материјал: Метал
  Големина: 60x43x55-70cm
  Дијаметар на профилот: 1cm
  Макс. оптоварување 50kg

 • Склоплива маса за балкон КООПМАН Розе

  Код за нарачка: Склоплива маса за балкон КООПМАН Розе - 97000949

  Материјал: Метал
  Големина: 60x43x55-70cm
  Дијаметар на профилот: 1cm
  Макс. оптоварување 50kg

 • Склоплива маса за балкон КООПМАН Зелена

  Код за нарачка: Склоплива маса за балкон КООПМАН Зелена - 97000946

  Материјал: Метал
  Големина: 60x43x55-70cm
  Дијаметар на профилот: 1cm
  Макс. оптоварување 50kg

 • Метална маса мозаик КООПМАН Шарена

  Код за нарачка: Метална маса мозаик КООПМАН Шарена - 97000942

  Димензии: 
  Дијаметар: 60cm
  Висина 70cm

  Материјал: Метал

 • Метална маса мозаик КООПМАН Розе

  Код за нарачка: Метална маса мозаик КООПМАН Розе - 97000940

  Димензии: 
  Дијаметар: 60cm
  Висина 70cm

  Материјал: Метал

 • Гарден маса 45cm Rose Gold КООПМАН

  Код за нарачка: Гарден маса 45cm Rose Gold КООПМАН - 97000938

  Гарден маса со едноставен и минималистички дизајн, идеална за Вашиот балкон или градина!
  Димензии: Ø45x50cm
  Материјал: Метал

 • Гарден маса 45cm Антрацит КООПМАН

  Код за нарачка: Гарден маса 45cm Антрацит КООПМАН - 97000937

  Гарден маса со едноставен и минималистички дизајн, идеална за Вашиот балкон или градина!
  Димензии: Ø45x50cm
  Материјал: Метал

 • Гарден маса 45cm Сива КООПМАН

  Код за нарачка: Гарден маса 45cm Сива КООПМАН - 97000936

  Гарден маса со едноставен и минималистички дизајн, идеална за Вашиот балкон или градина!
  Димензии: Ø45x50cm
  Материјал: Метал

 • Дрвена клуб маса OTIS WALNUT

  Код за нарачка: Дрвена клуб маса OTIS WALNUT

  Димензии:
  - Должина: 60cm
  - Ширина: 42cm
  - Висина: 21.5cm

  Прекрасниот дизајн на масата OTIS ќе го направи Вашиот простор посебен и ќе создаде уникатна атмосфера.
  Изработена е од издржлива рамка од масивно буково дрво во боја на орев, обложена со лак кој ја прави идеална на отпорност на надворешни услови.
  За дополнителна отпорност со текот на времето, се препорачува редовно да се премачкува дрвото со конзерванси, бои за дрво или специјални масла за да се одржи неговата состојба.


 • Маса на расклоп 70cm DAJAR DINE Сива

  Код за нарачка: Маса на расклоп 70cm DAJAR DINE Сива - 09070206

  Димензии: Ø70x72cm
  Материјал: Челик/Пвц

 • Кетеринг маса на расклопување 80x110cm

  Код за нарачка: Кетеринг маса на расклопување 80x110cm - 377-123-031

  Димензии на производот: 80x110cm 
  Бела боја

 • Метална маса ACAPULCO 50x50cm сива

  Код за нарачка: Метална маса ACAPULCO 50x50cm сива - 363-123-033

  Стабилна метална конструкција со отпорност на абење.
  Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm.
  Декоративниот дел е изработен од извонреден PE ратан. PE ратан е вид на еколошки синтетички ратан, кој може да се рециклира и е потраен за разлика од другите типови.
  Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност.

  Димензии на производот:
  Дијаметар: 50 см
  Висина: 50 см

 • Метална маса WATSON 60cm кафена

  Код за нарачка: Метална маса WATSON 60cm кафена - 130-000003

  Конструкција изработена од висококвалитетен метал.
  Горниот дел на маса изработен од калено стакло 5mm.
  Висока издржливост: погоден за надворешна употреба - отпорност на временски услови и влажност.

  Димензии: 
  Должина: 60 ​​см
  Ширина: 60 ​​см
  Висина: 70 см

 • Метална маса WATSON 60x70cm црна

  Код за нарачка: Метална маса WATSON 60x70cm црна - 130-000004

  Конструкција изработена од висококвалитетен метал.
  Горниот дел на маса изработен од калено стакло 5mm.
  Висока издржливост: погоден за надворешна употреба - отпорност на временски услови и влажност.

  Димензии: 
  Должина: 60 ​​см
  Ширина: 60 ​​см
  Висина: 70 см

 • Метална маса WATSON 60x70cm кафена

  Код за нарачка: Метална маса WATSON 60x70cm кафена - 130-000005

  Конструкција изработена од висококвалитетен метал.
  Горниот дел на маса изработен од калено стакло 5mm.
  Висока издржливост: погоден за надворешна употреба - отпорност на временски услови и влажност.

  Димензии: 
  Должина: 60 ​​см
  Ширина: 60 ​​см
  Висина: 70 см

 • Метална маса WATSON 60cm бела

  Код за нарачка: Метална маса WATSON 60cm бела - 130-000001

  Конструкција изработена од висококвалитетен метал.
  Горниот дел на маса изработен од калено стакло 5mm.
  Висока издржливост: погоден за надворешна употреба - отпорност на временски услови и влажност.

  Димензии: 
  Должина: 60 ​​см
  Ширина: 60 ​​см
  Висина: 70 см

 • Метална маса ACAPULCO 50x50cm кафена

  Код за нарачка: Метална маса ACAPULCO 50x50cm кафена - 363-123-032

  Стабилна метална конструкција со отпорност на абење.
  Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm.
  Декоративниот дел е изработен од извонреден PE ратан. PE ратан е вид на еколошки синтетички ратан, кој може да се рециклира и е потраен за разлика од другите типови.
  Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност.

  Димензии на производот:
  Дијаметар: 50 см
  Висина: 50 см

 • Пластична маса ТАВОЛО бела

  Код за нарачка: Пластична маса ТАВОЛО бела 9033035

  Димензии: 56x52x44cm

 • Пластична маса ЏЕК бела

  Код за нарачка: Пластична маса ЏЕК бела 9056726

  Димензии: 38x44x20,8cm

 • Кетер маса ЛИСА бела

  Код за нарачка: Кетер маса ЛИСА бела 9069365

  Димензија: Ø90cm