• Вградна машина за миење садови-WHIRLPOOL WI 7020 P

  Код за нарачка: WHIRLPOOL WI 7020 P-73945

  WHIRLPOOL WI 7020 P
   Вградна машина за миење садови
   6th Sense технологија
   60цм
   ЛЦД Дисплеј
   14 комплети
   6 програми
   Половично полнење
   10 години гаранција против корозија
   Тајмер за одложено миење до 12 часа
   Прилагодлива висина на горната корпа
   Natural dry - автоматстко отворање на вратата после завршување на циклусот
   Power clean систем за чистење лонци
   тепсии и тави со силен млаз
   Самочистечки филтер
   Бучност 46dB
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 266kWh
   А++ енергетска класа
   Димензии 82x59.8x55.5 цм

  5 Години Гаранција

 • Целосно Вградна машина за миење садови INDESIT DIE 2B19 A

  Код за нарачка: INDESIT DIE 2B19 A-73817

   Целосно Вградна машина за миење садови
   13 комплети
   60цм
   4 програми
   Push&Go копче за миење со само едно притискање
   Fast&Clean ефективно миење за само 28 минути (без сушење)
   Прилагодлива горна корпа
   Инидкатор за сол
   12 литри потрошувачка на вода по циклус на перење
   Бучност 49dB
   Заштита од протекување
   А+ енергетска класа
   Годишна потрошувачка на електрична енергија 300kWh
   Димензии 82x59.5x55.5цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна машина за миење садови WHIRLPOOL WIC 3C33 PFE

  Код за нарачка: WHIRLPOOL WIC 3C33 PFE-74052

  WHIRLPOOL WIC 3C33 PFE
   Вградна машина за миење садови
   6th Sense технологија
   60цм
   ЛЦД Дисплеј
   14 комплети
   8 програми
   Половично полнење
   Natural dry - систем за сушење на садовите со автоматско отворање на вратата
   Половично полнење
   10 години гаранција против корозија
   Тајмер за одложено миење
   Интелигентни сензори кои постојано вршат процена на валканост и количина на садови и со тоа ги прилагодуваат потребните ресурси за идеално миење
   3 прскалки во внатрешноста
   Прилагодлива горна корпа
   Light on floor светлосен индикатор на подот за завршеток на програмата
   Power clean - Супер моќни прскалки во задниот дел за чистење најтешки нечистотии и за чистење лонци
   тепсии и тави со силен млаз
   Самочистечки филтер
   Потрошувачка на вода 9.5л по циклус
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 238 kWh
   Бучност 43dB
   Димензии 82x59.8x55.5 цм
   А+++ енергетска класа
   Гаранција: 5 години

 • Самостоечка машина за миење садови WHIRLPOOL WFO 3T142 X

  Код за нарачка: WHIRLPOOL WFO 3T142 X-74047

  WHIRLPOOL WFO 3T142 X
   Самостоечка Машина за миење садови
   Инокс
   6th Sense технологија
   60цм
   14 комплети
   10 програми
   ЛЦД Дисплеј
   10 години гаранција против корозија
   Дигитален тајмер до 24 часа
   Половично полнење
   Multizone функција - Ви овозможува да одберете миење само во долна или само во горна корпа
   Автоматско отворање на вратата после завршеток на програмата
   2 корпи
   Прилагодлива горна корпа
   Корпа за прибор
   3 прскалки
   Самочистечки филтер
   Заштита од деца
   Бучност 42dB
   Overflow технлогија за заштита од протекување
   A+++ енергетска класа
   Димензии 85x59x59 цм
   Гаранција: 5 години

 • Самостоечка машина за миење садови-WILLZ FRANCE by Galanz WDW45S

  Код за нарачка: WILLZ FRANCE-73910

  WILLZ FRANCE by Galanz WDW45S
   Самостоечка машина за миење садови
   Бела
   Голем ЛЕД Дисплеј
   45 цм
   9 комплети
   6 програми
   Половично перење програм
   Тајмер за одложено миење до 24 часа
   Индикатор за сол и сјај
   Горна и долна кошница кои може да се сетираат дополнително
   Кошница за прибор
   А+ енергетска класа
   Бучност: 47dB
   Потрошувачка на вода: 14l
   3во1 функција
   заштита од деца
   Инокс филтер
   Димензии ШxДxВ 44.8x60x84.5

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИИЈА

 • Вградна машина за миење садови INDESIT DSIE 2B10

  Код за нарачка: INDESIT DSIE 2B10-73586

   Целосно Вградна машина за миење садови
   10 комплети
   45цм
   5 програми
   4 температури
   51децибели
   прилагодлива горна корпа
   инокс вантрешност
   можност за прилагодување на висина 82-90 цм
   можност за приклучување на топла вода
   индикатор за сол и сјај
   Потрошувачка на вода 3220 литри годишно
   Потрошувачка на ел.енергија по циклус 0.834W/h
   Максимална температура на влез на вода 65степени
   А+ енергетска класа
   82x44.8x55цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна машина за миење на садови- Electrolux KESD7100L-300 Satellite clean

  Код за нарачка : Electrolux KESD7100L-73900

  Electrolux KESD7100L
   300 Satellite clean
   Вградна машина за миење на садови
   60цм
   Капацитет 13 комплети
   Инвертер мотор
   QuickSelect специјален слајдер за оптимален избор на циклус за миење
   ЛЕД Дисплеј со електронски контроли
   Сателитска прскалка на дното + 2 прскалки со 3 нивоа на прскање
   6 програми за миење
   3 температурни нивоа
   Тајмер одложено миење
   2 кошници големa + мала FlexLift + кошница за прибор
   Air dry natural - природно сушење со автоматско отворање на вратата
   SENSOR CONTROL сензори за степен на валканост на водата и количина на чинии
   AQUA CONTROL систем за контрола на водата
   Автоматско исклучување
   9.9 литри потрошувачка на вода
   Бучност: 48dB
   F енергетска класа
   Димензии 60 x 55 x 82цм

  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Машина за миење садови MIDEA WQP6-3601-S

  Код за нарачка: MIDEA WQP6-3601-S-73361

   Машина за миење садови за на маса
   сребрена боја
   6 сетови
   6 програми (Интензивна
   Нормална
   Еко
   90мин
   1час
   Брза програма)
   Електронски контроли
   Индикатори за сол и сјај
   бучност 49дб
   А+ енергетска класа
   Димензии ШxДxВ: 550x500x438 мм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за миење садови MIDEA WQP12-5201-DS

  Код за нарачка: MIDEA WQP12-5201-DS-73359

   Самостоечка машина за миење садови
   Сребрена боја
   ЛЦД Дисплеј
   60 цм
   12 комплети
   6 програми (Интензивна
   Еко
   Брза
   90мин и програма за стакло
   Самочистење)
   Половично полнење
   Extra drying специјална функција
   електронска контрола
   Тајмер
   заклучување од деца
   горна кошница која може да се сетира дополнително
   горна и долна прскалка
   А+ енергетска класа
   Бучност: 52dB(A)
   самочистечки филтер
   anti flow
   омкенувач за вода
   Димензии 60x60x84,5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за миење садови MIDEA WQP12-5201-DW

  Код за нарачка: MIDEA WQP12-5201-DW-73358

   Самостоечка машина за миење садови
   Бела боја
   ЛЦД Дисплеј
   60 цм
   12 комплети
   6 програми (Интензивна
   Еко
   Брза
   90мин и програма за стакло
   Самочистење)
   Половично полнење
   Extra drying специјална функција
   електронска контрола
   Тајмер
   заклучување од деца
   горна кошница која може да се сетира дополнително
   горна и долна прскалка
   А+ енергетска класа
   Бучност: 52dB(A)
   самочистечки филтер
   anti flow
   омкенувач за вода
   Димензии 60x60x84,5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за миење садови ST DWF60WM5

  Код за нарачка: ST DWF60WM5-73356

   Superior Technology
   Самостоечка машина за миење садови
   Бела боја
   60 цм
   12 комплети
   4 програми (Интензивна
   Еко
   Брза Rapid
   90мин)
   Половично полнење
   Тајмер 3/6/9 часа
   Заклучување од деца
   горна кошница која може да се сетира дополнително
   горна и долна прскалка
   А+ енергетска класа
   Бучност: 55dB(A)
   Димензии 60x57x81,5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за миење садови MIDEA WQP8-7636W LCD

  Код за нарачка: MIDEA WQP8-7636W LCD-73354

   Самостоечка машина за миење садови
   Бела боја
   45 цм
   9 комплети
   ЛЦД Дисплеј
   6 програми (Автоматска 45-65
   Нормална 55
   Еко 50
   Брза 40
   и програма за стакло 40)
   4 температури
   Половично полнење
   електронска контрола
   Тајмер
   заклучување од деца
   горна кошница која може да се сетира дополнително
   горна и долна прскалка
   А++ енергетска класа
   Бучност: 49dB(A)
   самочистечки филтер
   anti flow
   омкенувач за вода
   Димензии 45x60x84,5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна машина за миење на садови Electrolux EEA17100L

  Код за нарачка: Electrolux EEA17100L-73103

  AirDry 300 серија
   Вградна машина за миење на садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
   60цм
   Капацитет 13 комплети
   AirDry систем за додавање свеж воздух при сушењето на садовите - во последната фаза од циклусот на миење вратата автоматски се отвора 10цм за да влезе свеж воздух
   ЛЕД Дисплеј
   5 програми за миење
   4 температурни нивоа(50,60,65,70 C)
   Тајмер за одложено миење
   Звучен сигнал за крај на програмата
   Pure Crystal систем за заштита на стакло и кристал
   Можност за директен прилучок на топла вода
   Aqualock сигурносен систем против прелевање вода
   1039kWh потрошувачка на ел. енергија по циклус
   11 литри потрошувачка на вода по циклус
   Бучност 49dB
   А+ енергетска класа
   Димензии 596 x 555 x 818мм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Вградна машина за миење садови WHIRLPOOL WSIC 3M27 C

  Код за нарачка: WHIRLPOOL WSIC 3M27 C-72521

   Вградна машина за миење садови
   45цм
   ЛЦД Дисплеј
   10 комплети
   6 програми
   6th Sense технологија - сензори кои го одредуваат степенот на валканост на садовите и со тоа автоматски го прилагодуваат циклусот на миење со огромни заштеди на енергија и вода
   Multi Zone функија која овозможува бирање дали ќе се мие само во горната или само во долната корпа
   Тајмер
   самочистечки филтер
   Бучност 47dB
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 212 kWh
   Потрошувачка на вода по циклус 9л
   Максимална температура на вода од довод 60 степени
   А++ енергетска класа
   Димензии 82x44.8x57 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за миење садови TELEFUNKEN TDW C13

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TDW C13-69263

   Самостоечка машина за миење садови
   45цм
   бела боја
   10 комплети
   4 програми
   темно сива кошница
   метален филтер
   инка за сол
   Бучност 57дб
   А+ енергетска класа

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за миење садови TELEFUNKEN TDW C14

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TDW C14-68734

   Машина за миење садови
   бела боја
   самостоечка
   60цм
   12 комплети
   5 програми
   4 температурни нивоа
   Половично полнење
   Индикатор за сол
   Бучност 52дб
   А+ енергетска класа
   Заштита од протекување
   Димензии
   84,5x59,6x59,8 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Машина за миење садови ST DWF60WM5S
  ST DWF60WM5S
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Superior Technology
   Самостоечка машина за миење садови
   Сребрена боја
   60 цм
   12 комплети
   4 програми (Интензивна Еко Брза Rapid 90мин)
   Половично полнење
   Тајмер 3/6/9 часа
   Заклучување од деца
   горна кошница која може да се сетира дополнително
   горна и долна прскалка
   А+ енергетска класа
   Бучност: 55dB(A)
   Димензии 60x57x81,5 цм
 • Машина за миење садови MIDEA WQP8-7636S LCD
  MIDEA WQP8-7636S LCD
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Самостоечка машина за миење садови
   Сребрена боја
   9 комплети
   ЛЦД Дисплеј
   6 програми (Автоматска 45-65
   Нормална 55
   Еко 50
   Брза 40
   и програма за стакло 40)
   4 температури
   Половично полнење
   електронска контрола
   Тајмер
   заклучување од деца
   горна кошница која може да се сетира дополнително
   горна и долна прскалка
   А++ енергетска класа
   Бучност: 49dB(A)
   самочистечки филтер
   anti flow
   омкенувач за вода
   Димензии 45x60x84,5 цм
 • Столна машина за миење садови MIDEA WQP6-3601-W
  MIDEA WQP6-3601-W
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Машина за миење садови за на маса
   бела боја
   6 сетови
   6 програми (Интензивна
   Нормална
   Еко
   90мин
   1час
   Брза програма)
   Електронски контроли
   Индикатори за сол и сјај
   бучност 49дб
   А+ енергетска класа
   Димензии ШxДxВ: 550x500x438 мм
 • Машина за миење садови TESLA WD460M
  Капацитет: 9 сетови
  Димензии:
  Енергетска класа: А++
  Ниво на гласност: 49 db
  Број на програми: 7
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА