• Кујнска вага Vox KW 1900

  Код: Vox KW 1900

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет – 5 кг
  Прецизност – 1 гр
  Волумен на садот – 1,8 л
  Тара функција, auto-zero функција
  Aвтоматско исклучување, технологија со сензори, показател за слаба батерија, показател за преоптоварување, LCD екран
  Избор (конверзија) на единици – g/kg/oz/lb/oz

 • Кујнска вага Vox KW 17-09

  Код: Vox KW 17-09

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет – 5 кг
  Тара функција
  Калено стакло, автоматско исклучување
  Единици за избор (конверзија) – g/kg/oz/lb/oz
  Прецизност – 1 гр

 • Рачен блендер MAX RB 3542 + Кујнска вага ST KS-E5W + Сет од 6 чаши TANGO
  Код за нарачка: RB 3542 Рачен блендер + ST KS-E5W - 46291 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Рачен блендер MAX RB 3542
  200W Моќност
  2 брзини
  Со пластичен додаток за блендирање
  Иноксни сечива
  DC Мотор
  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
   
  Кујнска вага ST KS-E5W
   темперно стакло 4мм
   голем ЛЦД Дисплеј
   5кг капацитет
   градуација од 1гр
   TARE функција
   автоматско вклучување и исклучување
   индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
   опремена со 4 прецизни сензори
   користи 1x CR2032 батерија која е вклучена
  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
   
  Сет од 6 чаши TANGO 
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
 • Дигитална кујнска вага ST KS-E5W

  Код за нарачка: ST KS-E5W - 46291

   Дигитална кујнска вага
   Бела боја
   темперно стакло 4мм
   голем ЛЦД Дисплеј
   5кг капацитет
   градуација од 1гр
   TARE функција
   автоматско вклучување и исклучување
   индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
   опремена со 4 прецизни сензори
   користи 1x CR2032 батерија која е вклучена
   Гаранција: 1 година

 • Дигитална кујнска вага ST KS-E5

  Код за нарачка: ST KS-E5 - 40117

   Дигитална кујнска вага
   Црна боја
   темперно стакло 4мм
   голем ЛЦД Дисплеј
   5кг капацитет
   градуација од 1гр
   TARE функција
   автоматско вклучување и исклучување
   индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
   опремена со 4 прецизни сензори
   користи 1x CR2032 батерија која е вклучена
   Гаранција: 1 година

 • Дигитална bluetooth кујнска вага ST TCM-800AHW

  Код за нарачка: ST TCM-800AHW-50420

   Bluetooth Дигитална кујнска вага
   Бела боја
   темперно стакло 4мм
   се поврзува со апликација TUYA
   може да ја користат повеќе членови на семејството
   голем ЛЦД Дисплеј
   5кг капацитет
   градуација од 1гр
   TARE функција
   автоматско вклучување и исклучување
   индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
   опремена со 4 прецизни сензори
   користи 3x AAA батерии

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • КУЈНСКА ВАГА ISKRA GKS1561-FR

  Код за нарачка: ISKRA GKS1561-FR

  • максимално оптоварување: 10 кг
  • Точност: 1г
  • Калено стакло со дијаметар од 4 мм
  • контролен панел тач
  • LCD осветлување
  • копче за преклопни единици: грам, Паунд, Унца, милилитар
  • TARE функција
  • автоматско исклучување
  • Гумени ногарки
  • Индикатор за преоптоварување и празна батерија
  • Напојување: 2x 3V CR2032 (вклучено)
  • Димензии (во мм): 230x160 mm

   Гаранција - 2 години
 • КУЈНСКА ВАГА ISKRA GKS1560-SB

  Код за нарачка: ISKRA GKS1560-SB

  • максимално оптоварување: 10 кг
  • Точност: 1г
  • Калено стакло со дијаметар од 4 мм
  • контролен панел тач
  • LCD осветлување
  • копче за преклопни единици: грам, Паунд, Унца, милилитар
  • TARE функција
  • автоматско исклучување
  • Гумени ногарки
  • Индикатор за преоптоварување и празна батерија
  • Напојување: 2x 3V CR2032 (вклучено)

   Гаранција - 2 години
 • КУЈНСКА ВАГА ISKRA GKS1560-FR

  Код за нарачка: ISKRA GKS1560-FR 

  • максимално оптоварување: 10 кг
  • Точност: 1г
  • Калено стакло со дијаметар од 4 мм
  • контролен панел тач
  • LCD осветлување
  • копче за преклопни единици: грам, Паунд, Унца, милилитар
  • TARE функција
  • автоматско исклучување
  • Гумени ногарки
  • Индикатор за преоптоварување и празна батерија
  • Напојување: 2x 3V CR2032 (вклучено)

   Гаранција - 2 години
 • КУЈНСКА ВАГА SENCOR SKS 4001WH
  Прегледен ЛЕД дисплеј
  Боја : бела
  Пластичен сад со зафатнина до 2000ml
  Калено стакло - 4 мм
  Сензори осетливи на допир
  Можност за мерење до 5кг
  1г отстапување
  Лесно чистење
  Подесување за мерење во кг или мл
  Функција – Tara
  On/off прекинувач
  2 години гаранција
 • НУТРИ Кујнска вага ADLER AD 3133
  Голем светлечки ЛЦД дисплеј со висина од 32мм
  Оценува 7 клучни хранливи параметри:
  - Калории
  - Натриум
  - Јагленохидрати
  - Растителни влакна
  - Протеини
  - Масти
  - Холестерол на пондерирани храна или состојки;
  Капацитет 5кг
  Точност до 1g
  База на податоци на 999 различни прехранбени производи;
  Може да меморира и повика до 99 евидентирани хранливите вредности
  Платформа од калено стакло5мм 
  Индикатор за преоптоварување
  Индикатор за ниско ниво на батерија;
  Работи со 1 x 9V алкална батерија
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • СТАКЛЕНА КУЈНСКА ВАГА SENCOR SKS 5021GR
  Голем ЛЦД дисплеј
  Боја : зелена
  Калено стакло - 4 мм
  Сензори осетливи на допир
  Можност за мерење до 5кг
  Прецизност до 1gr
  Лесно чистење
  Подесување за мерење во кг или мл
  Функција – Tara
  On/off прекинувач
  2 години гаранција
 • Кујнска вага SEVERIN 3670
  LED дисплеј
  Отстранлив капак, кој служи како сад за мерење
  Капацитет од 3 кг
  3 формати за мерење: грам (г), унци (оз) и милилитри (мл)
  Висококвалитетни сензори за прецизно мерење - градација 1 g
  Таrа функција/дополнителна тежина
  Индикатор со функција за преоптоварување
  Автоматска нула по вклучувањето
  Автоматско исклучување по 60 секунди
  Вклучени 2 x 1,5 V ААА батерии
  Ултра-компактна, заштедува простор - се вклопува во секоја кујната,
  Димензија: 14 x 3.8 x 18 cm
  Тежина: 280 g
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Кујнска вага MESKO MS 3152
  Голем LCD дисплеј 58x27mm
  Капацитет:5кг
  Капацитет на чинијата: 1,8L
  Точност до 1 гр.
  Автоматско нула / исклучување
  Функција "TARA"
  Рачно или автоматско исклучување
  Индикатор за ниска батерија
  Индикатор за преоптоварување
  Напојување: 2x ААА (LR03)
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • СТАКЛЕНА КУЈНСКА ВАГА SENCOR SKS 5022BL
  Голем ЛЦД дисплеј
  Боја : сина
  Калено стакло - 4 мм
  Сензори осетливи на допир
  Можност за мерење до 5кг
  Прецизност до 1gr
  Лесно чистење
  Подесување за мерење во кг или мл
  Функција – Tara
  On/off прекинувач
  2 години гаранција
 • СТАКЛЕНА КУЈНСКА ВАГА SENCOR SKS 5020WH
  Голем ЛЦД дисплеј
  Боја : бела
  Калено стакло - 4 мм
  Сензори осетливи на допир
  Можност за мерење до 5кг
  Прецизност до 1gr
  Лесно чистење
  Подесување за мерење во кг или мл
  Функција – Tara
  On/off прекинувач
  2 години гаранција
 • КУЈНСКА ВАГА SENCOR SKS 4030WH
  Боја : бела
  Иноксен сад со зафатнина до 1000 мл
  Димензии на садот за мерење: 17х5см
  Голем ЛЦД дисплеј
  Калено стакло - 4 мм
  Сензори осетливи на допир
  Можност за мерење до 5кг
  Прецизност до 1gr
  Лесно чистење
  Подесување за мерење во кг или мл
  Автоматско исклучување по 2минути
  Функција – Tara
  On/off прекинувач
  2 години гаранција
 • КУЈНСКА ВАГА SENCOR SKS 4030BK
  Боја : црна
  Иноксен сад со зафатнина до 1000 мл
  Димензии на садот за мерење: 17х5см
  Голем ЛЦД дисплеј
  Калено стакло - 4 мм
  Сензори осетливи на допир
  Можност за мерење до 5кг
  Прецизност до 1gr
  Лесно чистење
  Подесување за мерење во кг или мл
  Автоматско исклучување по 2минути
  Функција – Tara
  On/off прекинувач
  2 години гаранција
 • КУЈНСКА ВАГА SENCOR SKS 4004YL
  Голем ЛЦД дисплеј
  Боја : жолта
  Пластичен сад со зафатнина до 1000 мл
  Димензии на садот за мерење: 17х5см
  Калено стакло - 4 мм
  Сензори осетливи на допир
  Можност за мерење до 5кг
  Прецизност до 1gr
  Лесно чистење
  Подесување за мерење во кг или мл
  Автоматско исклучување по 2минути
  Функција – Tara
  On/off прекинувач
  2 години гаранција
 • КУЈНСКА ВАГА SENCOR SKS 4004VT