• Комбиниран шпорет Gorenje K 6121 WG

  Код: Gorenje K 6121 WG - 73051

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Самостоечки Комбиниран шпорет со капак
  Бела боја
  Две Електрични плочи за готвење
  Две Плински плочи за готвење
  Грил функција
  Конвенционална рерна - 65 Литри
  1 голем горач + 1 стандарден горач + 1 експрес рингла + 1 стандардна рингла

  Лево напред: Нормална рингла 14.5 cm 1 kW
  Десно напред: Плински горач 9.4 cm 3 kW

  Лево назад: Експрес рингла 18 cm 2 kW
  Десно назад: Стандарден горач 6.9 cm 1.9 kW
  Решетка
  Длабока емајлирана тава
  Двојно застаклена компактна врата со еден дефлектор (CompactDoor)
  SilverMatte емајл
  Чистење со AquaClean функција
  Енергетска класа: А
  Бучност: 33 dB(A)
  Димензии (Ш x В x Д): 600 x 850 x 600мм (60)цм

 • Комбиниран шпорет VOX GHB 622

  Код: VOX GHB 622

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Бројот на греачките зони: 4

  Рингла 1: Полу-брз гас режач 75мм, 1750 ватен

  Рингла 2: Брз гасен режач 100мм, 3000 ватен

  Рингла 3: Електрична рингла-плоча 145мм, 1000 вати

  Рингла 4: Електрична рингла-плоча 180мм, 1500 ватна

  Тип на рерни: Електрични

  Технологија: Копче за плин, Гратис кабли за струја, Две тепсии, Голема долна фиока, Лесно чистење

  Горен греен елемент: 1200 W

  Долен елемнет на греачот: 1100 W

  Индекс на енергетска ефикасност -стандарден: 107,5

  Потрошена електрична енергија -стандард: 0,88 kWh/циклус

  Копче за палење на плинот: Да

  Сигурносни вентили: Да

  Додатоци за конверзија на гас: Да

  Електрични дупли греачи на скарата: 2600 W

  Хромирана решетка: 1 ком

  Гратис тепсија за печење (плиток ): Да

  Гратис тепсија за печење (длабок ): Да

  Фиока: Да

  Капак: Метален

  Отстранлива врата од рерната: Да

  Висината на подигнатиот капак: 1450 мм

  Длабочина со отворената врата: 1050 мм

  Максимална нето тежина: 45 кг

  Енергетска класа: А

  Светлосни показатели: Индикатор-показател за уклчениот термостат
  Термостат: Да

 • Комбиниран шпорет TELEFUNKEN TWEC 6060WF

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TWEC 6060WF-73080

  Комбиниран шпорет
   60x60цм
   бела боја
   ВЕНТИЛАТОР во фурната
   Врата со двојно стакло
   2 гасни рингли + 2 електрични рингли
   светло во рерната
   Капацитет на рерна 65л
   термостат
   1 тава + 1 решетка
   А енергетска класа
   Димензии 85x60x60цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Комбиниран шпорет TELEFUNKEN TWEC 6060SF
  TELEFUNKEN TWEC 6060SF
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Комбиниран шпорет
   60x60цм
   сребрена боја
   ВЕНТИЛАТОР во фурната
   Врата со двојно стакло
   2 гасни рингли + 2 електрични рингли
   светло во рерната
   Капацитет на рерна 65л
   термостат
   1 тава + 1 решетка
   А енергетска класа
   Димензии 85x60x60цм