• Шатор за на плажа MQ POP-UP 200x120x90cm

  Код за нарачка: Шатор за на плажа MQ POP-UP ЗЕЛЕН- 09064286

  Поп-up шатор за на плажа, лесно отворање и затворање.  Идеално засолниште од сонце, ветер и песок додека уживате на плажа.
  Димензии: 200x120x90cm

 • Шатор за на плажа MQ POP-UP 220x120x100cm

  Код за нарачка: Шатор за на плажа MQ POP-UP СИН - 09037645

  Поп-up шатор за на плажа, лесно отворање и затворање.  Идеално засолниште од сонце, ветер и песок додека уживате на плажа.
  Димензии: 220x120x100cm

 • Шатор за 6 лица PAVILLO СИН
  Код за нарачка: Шатор за 6 лица PAVILLO СИН - 68093

  Шаторот е со максимален капацитет од 3 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време. 
  Материјал: Полиестер
  Димензии: 1460x230x185cм
 • Шатор за 3 лица PAVILLO СИН
  Код за нарачка: Шатор за 3 лица PAVILLO СИН - 68088

  Шаторот е со максимален капацитет од 3 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време. 
  На влезот има дополнителна мрежа за заштита од инсекти. 
  Материјал: Полиестер
  Димензии: 210х210х120см
   
 • Шатор за 2 лица PAVILLO СИН
  Код за нарачка: Шатор за 2 лица PAVILLO СИН - 68084

  Шаторот е со максимален капацитет од 2 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време 
  Материјал: Полиестер
  Димензии: 205х145х100см
 • Шатор за 4 лица PAVILLO СИН
  Код за нарачка: Шатор за 4 лица PAVILLO СИН - 68091

  Шаторот е со максимален капацитет од 4 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време
  На влезот има дополнителна мрежа за заштита од инсекти. 
  Материјал: Полиестер
  Димензии: (210+100)х240х130cm

   
 • Тенда 3x6 Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden тенда 9563

  Карактеристики на производот:

   

  • Димензии на производот:
  • 3 x 6 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: STEEL GAZEBO
  • Боја: Бела
 • Тенда 3 х 3 Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden тенда 6287

  Карактеристики на производот:

  • Големина: 3 х 3 m
  • Висина 2.5 m
  • Материјал: Полиетилен
 • Шатор за 3 лица PAVILLO ЦРВЕНО-СИН
  Код за нарачка: Шатор за 3 лица PAVILLO ЦРВЕНО-СИН

  Шаторот е со максимален капацитет од 3 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време. 
  Материјал: Полиестер
  Водоотпорен
  Димензии: 248х225 + 150х155 цм
   
 • Шатор за 4 лица PAVILLO МАСЛИНЕСТ
  Код за нарачка: Шатор за 4 лица PAVILLO МАСЛИНЕСТ - 68014

  Шаторот е со максимален капацитет од 4 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време
  На влезот има дополнителна мрежа за заштита од инсекти. 
  Материјал: Полиестер
  Димензии: 240х210х130цм
  Шаторот е со максимален капацитет од 4 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време
  На влезот има дополнителна мрежа за заштита од инсекти. 
  Материјал: Полиестер
  Водоотпорен
  Димензии: 240х210х130цм