• Миксер за матење нес кафе ST CMP-110B Black-Superior Technology

  Код за нарачка :ST CMP-110B Black-73913

  ST CMP-110B Black
   Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе
   капучино
   Црна боја
   80мл сад
   Тивка работа
   25W
   Заштита од прегревање

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

 • Миксер за матење нес кафе ST CMP-110W White-Superior Technology

  Код за нарачка: ST CMP-110W White-73912

  ST CMP-110W White
   Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе
   капучино
   Бела боја
   80мл сад
   Тивка работа
   25W
   Заштита од прегревање

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Миксер за матење нес кафе со подножје ST NCM-110SS Inox- Superior Technology

  Код за нарачка :ST NCM-110SS Inox- Superior Technology-73911

  ST NCM-110SS Inox
   Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе со подножје
   Инокс
   2 брзини
   450мл Иноксен сад
   100W
   Ултра тивка работа
   
  1 Година Гаранција
   
   
   
  •  
 • Кафемат ST CM-600BR

  Код за нарачка: ST CM-600BR - 46427

   Кафемат
   црна боја
   0.6 литри (4-6 шолји)
   Anti drip функција против капење
   Перманентен Филтер
   стаклен сад со мерач
   резервоар за вода со мерач
   подлога за шолја од нерѓосувачки челик
   600W
   Гаранција: 1 година

 • Кафемат ST ECM-85015XR

  Код за нарачка: ST ECM-85015XR - 46426

   Апарат за еспресо кафе и капучино
   Инокс
   15 бари пумпа со висок притисок
   1.5л отстранлив резервоар
   безбедносен вентил
   излеан алуминиумски бојлер
   подлога за шолја од нерѓосувачки челик
   рачка за пена
   850W
   Гаранција: 2 години

 • Миксер за матење нескафе ST NCM-100B Black

  Код за нарачка: ST NCM-100B Black-70027

  Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе со подножје
   Црна боја
   2 брзини
   450мл сад
   100W
   Ултра тивка работа

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Миксер за матење нескафе ST NCM-100W White

  Код за нарачка: ST NCM-100W White-67809

   Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе со подножје
   Бела боја
   2 брзини
   450мл сад
   100W
   Ултра тивка работа

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА 

 • Апарат за еспресо Krups Picolo KP1A0531

  Код за нарачка: Krups Picolo KP1A0531-73295

  Апарат за Еспресо
   Боја Црвена
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 06л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Рачно дозирање на кафе
   Автоматско исклучување

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 

 • Апарат за еспресо Krups Picolo KP1A0131

  Код за нарачка: Krups Picolo KP1A0131-73294

   Апарат за Еспресо
   Боја Бела
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 0.6л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Рачно дозирање на кафе
   Автоматско исклучување

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Кафемат SEVERIN 4479

   

  Апарат за филтер кафе
   
  800W Моќност
  Капацитет од 10 чаши
  Стаклен бокал со рачка која што не се загрева
  Отстранлив резервоар за вода со индикатор за нивото на вода
  Отстранлив филтер 1х4 со систем против капење
  Автоматско исклучување
  On/Оff прекинувач со пилот светло
  Означени нивоа на бокалот
  Заштита од прегревање
  Димензии(ВxШxД):18,4x26,5x31,8цм
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Машина за мелење кафе

   

   Електрична машина за мелење кафе
   200W
   50гр. капацитет на мелење
   сребрено/црна боја
   копче за вклучување
   пулс функција
   заштита од прегревање
   сечила од нерѓосувачки челик

 • Апарат за еспресо Dolce Gusto Krups KP170531
  Dolce Gusto Krups KP170531
   Апарат за Еспресо
   Боја Бела
   INFINISSIMA
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 1.2л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Автоматско исклучување
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за еспресо Dolce Gusto Krups KP170831
  Dolce Gusto Krups KP170831
   Апарат за Еспресо
   Боја Бела
   INFINISSIMA
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 1.2л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Автоматско исклучување
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за еспресо Dolce Gusto Krups KP170131

   

  Dolce Gusto Krups KP170131
   Апарат за Еспресо
   Боја Бела
   INFINISSIMA
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 1.2л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Автоматско исклучување
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Кафемат со вградена мелница DeLonghi ESAM 3000 B
  Cappuccino System
  Користи мелено кафе или во зрна
  Тивка мелница со 13 подесувања
  Подесување на квантитет на кафе
  Подесување на квантитет на вода
  Електронска регулација на температура
  Подесива висина за различни чаши
  Автоматско исклучување
  Отстранлив резервоар за вода 1.8 литри со индикатор
  Подесиво испуштање на пареа
  Програми за прочистување од каменец
  Греач за чашите
  Димензии (ШxДxВ mm): 285x375x360
  Тежина (Kg): 10
  Волтажа/фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
  Влезна моќ (W): 1350
  Капацитет на контејнерот за зрна (g): 200
  Притисок (bar): 15
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Кафемат со вградена мелница DeLonghi ESAM 2200 S
  Cappuccino System
  Користи мелено кафе или во зрна
  Две шољи кафе со едно варење
  Тивка мелница со 13 подесувања
  Подесување на квантитет на кафе
  Подесување на квантитет на вода
  Електронска контрола на температура
  Подесувачки диспензер за кафе за различни големини на чаши
  Автоматско исклучување
  Индикатор за ниско ниво на вода или кафе
  Отстранлив резервоар за вода 1.8 литри
  Програми за прочистување од каменец
  Подесувач на пареа
  Електронски термостат за пареа и кафе
  Функција за заштеда на енергија
  Stand-by функција
  Димензии (ШxДxВ cm): 28.5×37.5×36
  Тежина (Kg): 10
  Волтажа/фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
  Влезна моќ (W): 1450
  Капацитет на контејнерот за зрна (g): 200
  Притисок (bar): 15
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Кафемат DeLonghi EC 146 B
  Греач на водата од Inox
  Пумпа со притисок 15Bar
  Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи кафе
  Систем за капучино :меша пареа , воздух и млеко
  Одвоени термостати за пареа и за еспресо
  Подесувачко испуштање на пареата
  Прекинувач со индикаторска сијаличка
  Одвоив прозирен резервоар за вода (1л) со индикатор на нивото
  Одвоива посуда за капење
  Тежина 3кг
  Приклучна сила: 1100 W
  Боја : црна
  Димензии 19x24x29cm
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Кафемат со вградена мелница DeLonghi ECAM 23 420 SB
  Контролна плоча со дисплеј
  Потполно автоматски апарат за правење на еспресо и капучино
  Подесување на количината на кафе и количината на водата и константна температура на кафето
  Изберете помеѓу кратко, средно, или долго , јака  нормалнаили екстра блага арома , уживајте во врелo, топло или млако кафе зависно од температурата
  Интегриран одстранувачки млин за кафе со 13 подесувања на крупноста на кафето
  Moжност на меморирање на функцијата мое кафе
  Капацитет на резервоар за кафе 14 шољи/72 часа
  Работи со мелено како и со немелено кафе
  “Cappuccino Sistem -систем кој меша пареа, воздух , млеко и прави богата крема за капучино
  Подесива висина на левакот за сипање на кафе за различни големини на шољи ( од 86 до 142 см)
  Можност за програмирање за атоматско исклучување
  Бројач на подготвените кафиња
  Единица за готвење на кафе која се вади ( од 6 до 14 гр)
  Електронски термостат за пареа и за еспресо
  Подесувачко испуштање на пареата
  Прекинувач со индикаторска сијаличка
  Термо блог грејач за греење на водата за припремање на врело кафе
  Одвоив прозирен резервоар за вода (1,8л)со индикатор за нивото на водата
  Сад за собирање на водата за капење со индикатор на нивото на водата
  Stand by  функција
  Фукнција Rapid Cappuchino
  Автоматски програми за плакнење и одстранување на каменецот
  Функција на загревање на шољите
  Функција на заштеда на енергија и мирување
  Пумпа со притисок 15Bar
  Тежина 9 кг
  Приклучна сила: 1450 W
  Димензии 23.8x43x33.8cm
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Кафемат со вградена мелница DeLonghi ECAM 22 110 SB
  Елегантен надворешен финиш во сребрена боја со црни детали
  Контролна плоча со икони
  Потполно автоматски апарат за правење на еспресо и капучино
  Подесување на количината на кафе и количината на водата и константна температура на кафето
  Изберете помеѓу кратко, средно, или долго , јако или екстра блага арома , уживајте во врела, топло или млако кафе зависно од температурата
  Интегриран одстранувачки млин за кафе со 13 подесувања на крупноста на кафето
  Moжност на меморирање на функцијата мое кафе
  Работи со мелено како и со немелено кафе
  “Cappuccino Sistem -систем кој :меша пара, воздух , млеко и прави богата крема за капучино
  Подесива висина на левакот за кафе за различни шољи ( од 86 до 142 см)
  Автоматско исклучување
  Бројач на направените кафиња
  Електронски термостат за пареа и за еспресо
  Подесувачко испуштање на пареата
  Прекинувач со индикаторска сијаличка
  Термо блог грејач за греење на водата за припремање на врело кафе
  Одвоив прозирен резервоар за вода (1,8л)
  Сад за собирање на водата за капење
  Stand by функција
  Eco Energy saving-заштеда на електрична енергија
  Eco Sleep Mode- програмирање на апаратот да се се исклучи од 15 мин.до 3 часа по неговата последна употреба
  Автоматски програми за плакнење и одстранување на каменецот
  Загревање на шољите
  Филтер за омeкнување на водата
  Пумпа со притисок 15Bar
  Тежина 9 кг
  Приклучна сила: 1450 W
  Димензии 35.1x23.8x43cm
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Мелница за кафе-филтер SEVERIN 3874
  100W Моќност
  Прилагодливо ниво на мелење
  Диск мелница од не'рѓосувачки челик
  Сад за мелење кафе со капацитет до 100g
  Сад за мелено кафе со капацитет од 150g
  Селектор за број на чаши
  Копче за почеток
  Не лизгачки ногарки
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА