• Агрегат Villager VGP 7900 S

  Код: VGP 7900 S - 60175

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Четиритактен, воздушно ладен

  Волумен на моторот: 457 cm³

  Сила на моторот: 9.6 kW (3600 rpm)

  Тип на стартер: Реверзибилен/ Електро-старт

  Номинална сила kW / kVA: 7.5 kW / 9.38 kVA

  Максималнa сила kW / kVA: 7.8 kW / 9.75 kVA

  Сила на електрична струја: 14 A

  Номинален напон: 230 V / 400 V

  Приклучници: 2 × 230 V / 1 × 400 V

  Време за работа: ≈ 9 h 30 min. (50% load)

  Гориво: Безоловно гориво

  Maсa: 94 kg

  Волумен на резервоарот за гориво: 25 l

 • Агрегат Villager VGP 6700 S

  Код: VGP 6700 S - 55118

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Волумен на моторот: 420 cm³

  Сила на моторот: 9 kW (3600 rpm)

  Тип на стартер: Реверзибилен/ Електро-старт

  Номинална сила kW / kVA: 6 kW

  Максималнa сила kW / kVA: 6.5 kW

  Сила на електрична струја: 10.8 A

  Номинален напон: 230 V / 400 V

  Приклучници: 1 × 230 V / 1 × 400 V

  Време за работа: ≈ 10 h 30 min.

  Гориво: Безоловен бензин

  Maсa: 85 kg
  Волумен на резервоарот за гориво: 25 l

 • Агрегат Villager VGP 5900 S

  Код: VGP 5900 S - 55117

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Четиритактен, воздушно ладен

  Волумен на моторот: 420 cm³

  Сила на моторот: 9 kW (3600 rpm)

  Тип на стартер: Реверзибилен/ Електро-старт

  Номинална сила kW / kVA: 5 kW

  Максималнa сила kW / kVA: 5.4 kW

  Сила на електрична струја: 22 A

  Номинален напон: 230 V

  Приклучници: 3 × 230 V

  Време за работа: ≈ 11 h 30 min.

  Гориво: Безоловен бензин

  Maсa: 79 kg

  Волумен на резервоарот за гориво: 25 l

   

 • Агрегат Villager VGP 3300 S

  Код: VGP 3300 S - 55116

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Четиритактен, воздушно ладен

  Волумен на моторот: 208 cm³

  Сила на моторот: 4.2 kW (3600 rpm)

  Тип на стартер: Реверзибилен

  Номинална сила kW / kVA: 2.8 kW

  Максималнa сила kW / kVA: 3 kW

  Сила на електрична струја: 12 A

  Номинален напон: 230 V

  Приклучници: 2 × 230 V

  Време за работа: ≈ 15 h

  Гориво: Безоловен бензин

  Maсa: 48 kg

  Волумен на резервоарот за гориво: 15 l

   

 • Агрегат Villager VGP 2700 S

  Код: VGP 2700 S - 55115

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Четиритактен, воздушно ладен

  Волумен на моторот: 208 cm³

  Сила на моторот: 4.2 kW (3600 rpm)

  Тип на стартер: Реверзибилен

  Номинална сила kW / kVA: 2 kW

  Максималнa сила kW / kVA: 2.2 kW

  Сила на електрична струја: 9 A

  Номинален напон: 230 V

  Приклучници: 2 × 230 V

  Време за работа: ≈ 17 h 30 min.

  Гориво: Безоловен бензин

  Maсa: 39 kg

  Волумен на резервоарот за гориво: 15 l

   

 • Инвертерски агрегат Villager VGI 2400

  Код: VGI 2400 - 51466

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Четиритактен, воздушно ладен

  Волумен на моторот: 98 cm³

  Сила на моторот: 3.4 kW (5000 rpm)

  Тип на стартер: Реверзибилен

  Номинална сила kW / kVA: 2 kW

  Максималнa сила kW / kVA: 2.2 kW

  Сила на електрична струја: 8.7 A

  Номинален напон: 230V / 12V / 5V

  Приклучници: 230V / 12V / 5V

  Време за работа: ≈ 4 h 30 min.

  Гориво: Безоловен бензин

  Maсa: 22 kg

  Волумен на резервоарот за гориво: 4.5 l

   

 • Генератор Toker 11000 дизел трофазен + моно / затворен тип - Профи

  Код: Toker 11000 - 018748

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Затворен тип

  Моќност: 11 kVa , 8,8 kW (Standby Power) 10 kVa; 8 kW (Prime power)

  Електричен старт

  Тип на алтернатор: TMG

  Напон: 230 / 400 V ; 50 Hz

  Тип: Дизел

  Капацитет на резервоар за гориво: 30 l

  Модел на мотор: R198F - 4 тактен со воздушно ладење.

  Моќност на мотор: 9 kW

  Зафатнина на мотор: 618 cc

  Капацитет на резервоар за масло:  1,6 l

  Тежина: 210 kg

  Димензии: 110x76x86

  Производител: Тoker

  Земја на потекло: Турција

  Дизел генератор Toker со монофазен и трофазен излез, од затворен тип со многу ниско ниво на бучава


  Напомена: Овој генератор се испорачува само во градовите низ државата.

 • Генератор Toker 7,5KVA дизел монофазен-трофазен отворен тип - Профи

  Код: Toker 7,5KVA - 020699

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност:7.5 kVa , 5 kW (Standby Power) 6,8 kVa; 4,6 kW (Prime power)

  Електричен старт

  Тип на алтернатор: TMG

  Напон: 230/400 V ; 50/60 Hz -Монофазен, Трофазен

  Тип: Дизел

  Капацитет на резервоар за гориво: 16 l

  Модел на мотор: R186F - 4 тактен со воздушно ладење.

  Капацитет на резервоар за масло:  1,6 l

  Тежина: 84 kg

  Димензии: 70x47x60

  Производител: Тoker

  Земја на потекло: Турција

  Дизел генератор Toker со монофазен и трофазен излез.


  Напомена: Овој генератор се испорачува само во градовите низ државата.

 • Агрегат Agropower црвен 3,5 kVA со 2 штекери со клуч

  Код: Agropower - 020728

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен

  Tип на гориво: Бензин

  Моќност: (KW) : 3

  Зафатнина:(сс): 210

  Ниво на бучавост: 65 dB

  Капацитет на резервоар: 5,5 l

  Teжина : 23 kg

  Старт : Електричен

  Земја на потекло: Кина за ЕУ пазари

  Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија со два монофазни излези и електричен старт.

   

 • Агрегат Agropower црвен 3,5 kVA со 1 штекер со клуч

  Код: Agropower - 020727

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен

  Tип на гориво: Бензин

  Моќност: (KW) : 3

  Зафатнина:(сс): 210

  Ниво на бучавост: 65 dB

  Капацитет на резервоар: 5,5 l

  Teжина : 23 kg

  Старт : Електричен

  Земја на потекло: Кина за ЕУ пазари

  Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија со еден монофазен излез и електричен старт.

 • Агрегат Agropower црвен 3,5 kVA со 2 штекери

  Код: Agropower - 020726

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен

  Tип на гориво: Бензин

  Моќност: (KW) : 3

  Зафатнина:(сс): 210

  Ниво на бучавост: 65 dB

  Капацитет на резервоар: 5,5 l

  Teжина : 23 kg

  Старт : Рачен

  Земја на потекло: Кина за ЕУ пазари

  Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија со два монофазни излези.

   

 • Агрегат Agropower црвен 3,5 kVA со 1 штекер

  Код: Agropower - 020725

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен

  Tип на гориво: Бензин

  Моќност: (KW) : 3

  Зафатнина:(сс): 210

  Ниво на бучавост: 65 dB

  Капацитет на резервоар: 5,5 l

  Teжина : 23 kg

  Старт : Рачен

  Земја на потекло: Кина за ЕУ пазари

  Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија, со еден монофазен излез.

   

 • Генератор Toker 7,5KVA дизел монофазен отворен тип - Профи

  Код: Генератор Toker 7,5KVA - 020698

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 7.5 kVa , 5 kW (Standby Power) 6,8 kVa; 4,6 kW (Prime power)

  Електричен старт

  Тип на алтернатор: TMG

  Напон: 230 V ; 50 Hz -Монофазен

  Тип: Дизел

  Капацитет на резервоар за гориво: 16 l

  Модел на мотор: R186F - 4 тактен со воздушно ладење.

  Капацитет на резервоар за масло:  1,6 l

  Тежина: 84 kg

  Димензии: 70x47x60

  Производител: Тoker

  Земја на потекло: Турција

  Дизел генератор со 2 монофазни излези.


  Напомена: Овој генератор се испорачува само во градовите низ државата.