• Рива

  Код за нарачка: Аголна гарнитура Рива

  Димензии: 215x190cm
  Механизам
  Материјал: штофHR сунѓер
  Конструкција од полно буково дрво

 • Матеа

   

  Код за нарачка: Аголна гарнитура МАТЕА

  Димензии: 275х215cm
  Механизам на извлекување
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Мали перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

   

   

 • Лара

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЛАРА

  Димензии: 320х210cm
  Фиксна (со 2 лежаи)
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Цилиндрични перници: сунѓер со густина 25 кг/м3
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Глорија

   

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ГЛОРИЈА

  Димензии: 315х225cm
  Механизам на извлекување
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

   

   

 • Економик

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЕКОНОМИК

  Димензии: 240х190цм
  Механизам на извлекување
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Бруклин 2+A+3M+L

  Код за нарачка: Аголна гарнитура БРУКЛИН 2+A+3M+L

  Димензии: 260x390x225цм
  Фиксно или со макази на извлекување
  Материјал: водоотпорен мебел штоф BARINGTON
  Седиште: Полиуретанска пена HR со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Перници: Полиуретанска пена со густина 18 кг/м3
  Страници: Полиуретанска пена со густина 25 кг/м3
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Берта

  Код за нарачка: Аголна гарнитура БЕРТА-1

  Димензии: 175х275цм
  Механизам на извлекувањеМатеријал: штофСедиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Тросед и фотелја КАТРИН И РЕЛАКС-3
  Код за нарачка: Тросед и фотелја КАТРИН И РЕЛАКС-3
   
  Димензии на тросед: 240x115cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х130cm
  Димензии на фотелја: 80x85cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед и фотелја КАТРИН И РЕЛАКС-1
  Код за нарачка: Тросед и фотелја КАТРИН И РЕЛАКС-1
   
  Димензии на тросед: 240x115cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х130cm
  Димензии на фотелја: 80x85cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед К-901-2
  Код за нарачка: Тросед К901-2
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х150cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед К-609-7
  Код за нарачка: Тросед К609-7
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х110cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед К-609-6
  Код за нарачка: Тросед К609-6
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х110cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед К-609-5
  Код за нарачка: Тросед К609-5
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х110cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед К-609-4
  Код за нарачка: Тросед К609-4
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х110cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед К-609-3
  Код за нарачка: Тросед К609-3
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х110cm
  Материјал: штоф / еко кожа
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед К-609-2
  Код за нарачка: Тросед К609-2
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х110cm
  Материјал: штоф / еко кожа
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед К-609-1
  Код за нарачка: Тросед К609-1
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х110cm
  Материјал: штоф / еко кожа
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед БРУНО-1
  Код за нарачка: Тросед БРУНО-1
   
  Димензии: 200х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 200х150cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
 • Тросед АТЛАС-2
  Код за нарачка: Тросед АТЛАС-2
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х150cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
   
 • Тросед АТЛАС-1
  Код за нарачка: Тросед АТЛАС-1
   
  Димензии: 230х105cm
  Димензии на расклопен тросед: 190х150cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Жичано јадро
   
 • Image Description
  Рива
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура РиваДимензии: 215x190cmМеханизамМатеријал: штофHR сунѓе
 • Image Description
  Матеа
  $685,00
    Код за нарачка: Аголна гарнитура МАТЕА Димензии: 275х215cmМеханизам на извлекувањеМа
 • Image Description
  Лара
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЛАРА Димензии: 320х210cmФиксна (со 2 лежаи)Материјал: шт
 • Image Description
  Глорија
  $685,00
    Код за нарачка: Аголна гарнитура ГЛОРИЈА Димензии: 315х225cmМеханизам на извлекување
 • Image Description
  Економик
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЕКОНОМИК Димензии: 240х190цмМеханизам на извлекување
 • Image Description
  Бруклин 2+A+3M+L
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура БРУКЛИН 2+A+3M+L Димензии: 260x390x225цмФиксно или со макази
 • Image Description
  Берта
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура БЕРТА-1 Димензии: 175х275цмМеханизам на извлекувањеМа
 • Image Description
  Тросед и фотелја КАТРИН И РЕЛАКС-3
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед и фотелја КАТРИН И РЕЛАКС-3   Димензии на тросед: 240x115cm Дименз
 • Image Description
  Тросед и фотелја КАТРИН И РЕЛАКС-1
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед и фотелја КАТРИН И РЕЛАКС-1   Димензии на тросед: 240x115cm Дименз
 • Image Description
  Тросед К-901-2
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед К901-2   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х150cm Ма
 • Image Description
  Тросед К-609-7
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед К609-7   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х110cm Ма
 • Image Description
  Тросед К-609-6
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед К609-6   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х110cm Ма
 • Image Description
  Тросед К-609-5
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед К609-5   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х110cm Ма
 • Image Description
  Тросед К-609-4
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед К609-4   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х110cm Ма
 • Image Description
  Тросед К-609-3
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед К609-3   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х110cm Ма
 • Image Description
  Тросед К-609-2
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед К609-2   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х110cm Ма
 • Image Description
  Тросед К-609-1
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед К609-1   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х110cm Ма
 • Image Description
  Тросед БРУНО-1
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед БРУНО-1   Димензии: 200х105cm Димензии на расклопен тросед: 200х150cm
 • Image Description
  Тросед АТЛАС-2
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед АТЛАС-2   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х150cm
 • Image Description
  Тросед АТЛАС-1
  $685,00
  Код за нарачка: Тросед АТЛАС-1   Димензии: 230х105cm Димензии на расклопен тросед: 190х150cm