• Комбиниран фрижидер со горна комора Gorenje RF 4141 PS4

  Код за нарачка: Gorenje RF 4141 PS4-73406

   Комбиниран фрижидер со горна комора
   Сребрена боја
   Direct cooling
   3 стаклени полици
   2 полици на вратата на ладилникот
   Фиока за зеленчук
   Полица за шишиња на вратата
   Флексибилен сад за јајца
   ЛЕД осветлување
   Нето капацитет: 205Литри
   Фрижидерски капацитет: 164 Литри
   Замрзнувачки капацитет: 41 Литри
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 217kWh
   A+ енергетска класа
   Димензии (В xШ x Д): 143.4 x 55 x 54.2 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Фрижидер со долна комора INDESIT CAA 55 NX 1
  INDESIT CAA 55 NX 1
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Фрижидер со долна комора
   INOX
   Direct cooling Low frost технологија
   Капацитет 235л
   153л фрижидерски дел
   82л замрзнувач
   Антибактериска заштита
   Полица за јајца
   4 фиоки во замрзнувачот
   13 часа конзервација после пад на струја
   Бучност 38dB
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 255 kWh
   А+ енергетска класа
   Димензии: 174x54.5x58 цм
 • Фрижидер tesla RS2400M1

  Код: RS2400M1 Tesla

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Нето запремнина (l) 235

  Напредна технологија на ладење

  Енергетска класа A+

  Запремнина на фрижидерот 235

  Ниво на бучава 40

  Боја Бела

  Димензии (mm) 550 x 1420x 550

 • Двокрилен фрижидер TESLA RB5101FHX

  Код: RB5101FHX - двокрилен фрижидер

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Нето запремнина 341+177l
  Технологија на ладење Total No Frost
  Енергетска класа A+
  Капацитет на замрзнување 10kg/24h 
  Број на фиоки во замрзнувач 2
  Запремнина на фрижидерот 341
  Запремнина на замрзнувачот 177
  Ниво на бучава 42dB
  Боја Инокс
  Димензии 1770 x 900 x 700mm
 • Фрижидер со комора Tesla RC3400FHX1

  Код: Tesla RC3400FHX1

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Нето запремнина 243 + 95l
  Технологија на ладење Total No Frost
  Енергетска класа A+
  Капацитет на замрзнување 15kg/24h 
  Број на фиоки во замрзнувач 3
  Запремнина на фрижидерот 210
  Запремнина на замрзнувачот 75
  Ниво на бучава 43dB
  Боја Инокс
  Димензии 1950 x 600 x 685mm
 • Фрижидер VOX KG 2600 B

  Код: VOX KG 2600 B

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Волумен: фрижидер – 227 л, замрзнувач – 40 л
  4 стаклени полици, 4 прегради на врата, 1 фиока
  1 полица во замрзнувач
  Климатска класа: N
  Гас: R600a
  Промена на смерот на отворање на вратите
  Потрошувачка на енергија годишно: 216 kWh
  Тивок при работа
  Бучава: 41 dB
  Димензии (ШxВxД): 540 x 1440 x 59.9 mm
  Боја: црна

 • Фрижидер Vox KS 1200F

  Код: Vox KS 1200F

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Волумен: 90 л
  3 полици, 2 прегради на врата, 1 фиока
  Промена на смерот на отворање на вратата
  Енергетска класа: F
  Потрошувачка на енергија годишно: 107 kWh
  Бучава: 41 dB
  Димензии (ШxВxД): 821 x 480 x 500 mm
  Боја: бела

 • Мини фрижидер за во автомобил ST CRF-24YB
  Код за нарачка: ST CRF-24YB-73897
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
   Superior Technology
   Мини фрижидер за во автомобил
   Сина боја
   Термоелектрично ладење и греење
   Бруто Капацитет 24 литри
   Нето Капацитет 22 литри
   Рачка за носење
   Приклучок за струја и приклучок за автомобил 12V
   Бучност 52dB
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 245kWh
 • Комбиниран фрижидер со долна комора SAMSUNG RB34T672FWW-EK

  Код за нарачка: SAMSUNG RB34T672FWW-EK-73894

  Комбиниран фрижидер со долна комора
   Бела боја
   ЛЦД Дисплеј
   Дигитал ИНВЕРТЕР мотор со 10 години гаранција
   TOTAL NO FROST без влага во фрижидерот и без мраз во замрзнувачот
   POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
   SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
   ALL AROUNG COOLING технологија- еднакво ладење во сите делови на внатрешноста
   ЛЕД Осветлување
   Реверзибилна врата
   Фиока за овошје и зеленчук
   Полица за вино
   Аларм за отворена врата
   18 часа автономен режим на работа
   Бучност 35 dB
   Енергетска класа А+
   Потрошувачка на ел. енергија 300 kWh/годишно
   Капацитет на ладење 12 кг/24 часа
   Нето запремнина 340L (228L+ 112L)
   R600 Гас
   ВxШxД 1853x595x658 мм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Фрижидер за одржување ST RF-85SLMWM

  Код за нарачка: ST RF-85SLMWM-73879

   Фрижидер за одржување
   бела боја
   Direct cooling
   Нето капацитет 93л
   85цм висина
   Транспарентнa фиокa
   Полици од темперно стакло
   Механичка контрола на температурата
   Внатрешно осветлување
   Врата која може да се менува и лево и десно
   А+ енергетска класа
   Тип на гас R600
   Бучност 41дб
   гас R600
   ВxШXД 85x45x47.2 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Комбиниран фрижидер со долна комора SAMSUNG RB34T671FSA-EK

  Код за нарачка: SAMSUNG RB34T671FSA-EK-73820

  Комбиниран фрижидер со долна комора
   Graphite INOX
   ЛЦД Дисплеј
   Дигитал ИНВЕРТЕР мотор со 10 години гаранција
   TOTAL NO FROST без влага во фрижидерот и без мраз во замрзнувачот
   POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
   SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
   ЛЕД Осветлување
   Реверзибилна врата
   Фиока за овошје и зеленчук
   Аларм за отворена врата
   18 часа автономен режим на работа
   Бучност 35 dB
   Енергетска класа А+
   Потрошувачка на ел. енергија 300 kWh/годишно
   Капацитет на ладење 12 кг/24 часа
   Нето запремнина 340L (228L+ 112L)
   R600 Гас
   ВxШxД 1853x595x658 мм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Фрижидер за вино - вински ормар HAIER WS46GDBE

  Код за нарачка: HAIER WS46GDBE-73784

   Фрижидер за вино - вински ормар
   Црна боја
   Капацитет 46 шишиња
   Две зони на ладење
   5 Дрвени полици
   Температурни варијабли од 6 до 18 степени
   Контроли на допир
   ЛЕД осветлување
   Врата со целосна блокада на УВ зраци за заштита на виното
   Нето капацитет 162 литри
   Бучност 42dB
   Енергетска класа Б
   Димензии ВxШxД 127x50x54 цм

  ГАРАНЦИЈА 6 ГОДИНИ

 • Комбиниран фрижидер со долна комора SAMSUNG RB34T652ESA-EK

  Код за нарачка: SAMSUNG RB34T652ESA-EK-73762

   Комбиниран фрижидер со долна комора
   Graphite INOX
   ЛЦД Дисплеј
   Диспанзер за вода со BPA FREE (неканцероген) резервоар
   Дигитал ИНВЕРТЕР мотор со 10 години гаранција
   TOTAL NO FROST без влага во фрижидерот и без мраз во замрзнувачот
   ALL AROUNG COOLING технологија- еднакво ладење во сите делови на внатрешноста
   POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
   SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
   ЛЕД Осветлување
   Решетка за вино
   Реверзибилна врата
   Фиока за овошје и зеленчук
   Аларм за отворена врата
   18 часа автономен режим на работа
   Бучност 35 dB
   Енергетска класа А++
   Потрошувачка на ел. енергија 256 kWh/годишно
   Капацитет на ладење 13 кг/24 часа
   Нето запремнина 331L (219L+ 112L)
   R600 Гас
   ВxШxД 1853x595x658 мм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Фрижидер за одржување ST SLR-85WM2

  Код за нарачка: ST SLR-85WM2-73742

   Фрижидер за одржување
   бела боја
   Direct cooling
   Нето капацитет 110л
   85цм висина
   Полици од темперно стакло
   Механичка контрола на температурата
   Внатрешно осветлување
   Врата која може да се менува и лево и десно
   Потрошувачка на ел. енергија 114kwh годишно
   А+ енергетска класа
   Тип на гас R600
   Бучност 39дб
   гас R600
   ВxШXД 84.5x50.1x54 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Фрижидер SIDE BY SIDE Gorenje NRS 9181 VX

  Код за нарачка: Gorenje NRS 9181 VX-73739

   Фрижидер SIDE BY SIDE
   Inox
   TOTAL NO FROST
   LCD дисплеј
   Инвертер мотор
   Вкупен нето капацитет 532л (365л ладилник + 167л замрзнувачки дел)
   Диспанзер за ладна вода
   Ледомат
   Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во фрижидерот
   Функција за брзо замрзнување (FastFreeze)
   Брзо ладење
   Штедлива програма (EcoMode)
   LED осветлување
   5 стаклени полици
   Држач за шишиња
   2 сада за зеленчуки овошје
   Флексибилен сад за јајца
   5 полици на врата
   FreshZone фиока
   Осветлување на просторот за замрзнување: ЛЕД осветлување
   2 фиоки за чување на замрзната храна
   Аларм за отворена врата
  Енергетска класа: A+
   Димензии (В x Ш x Д): 179.3 x 90.8 x 72.4 cm (90cm)

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Комбиниран фрижидер со долна комора ST RF-3601BWR

  Код за нарачка: ST RF-3601BWR-74029

   Superior Technology
   Комбиниран фрижидер со долна комора
   бела боја
   Direct cooling
   Тотален капацитет 154л (120л разладен дел и 34л замрзнувачки дел)
   Механичка контрола на температурата
   Фиока за зеленчук и овошје
   Полици од транспарентно стакло
   Внатрешно осветлување
   2 фиоки во замрзнувач
   Бучност 42db
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 191kWh
   A+ енергетска класа
   Димензии 144x48.3x54.5 цм
   Гаранција: 5 години

 • Фрижидер со горна комора ST RF-2601WR

  Код за нарачка: ST RF-2601WR-74028

   Superior Technology
   Фрижидер со горна комора
   Бела боја
   Direct cooling
   Дел за одржување 166л
   Замрзнувачки дел 40л
   Стаклени полици
   Внатрешно осветлување
   Фиока за овошје и зеленчук
   Механичка контрола на температурата
   Бучност 42dB
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 211kWh
   А+ енергетска класа
   Димензии 144x55x54.5 цм
   Гаранција: 5 години

 • Комбиниран фрижидер со долна комора MIDEA HD-403RWEN INOX

  Код за нарачка: MIDEA HD-403RWEN INOX-73499

   Комбиниран фрижидер со долна комора
   Инокс
   TOTAL NO FROST
   ИНВЕРТЕР МОТОР
   Тотален акапцитет 302л (224л разладен дел и 78л замрзнувачки дел)
   ЛЦД Дисплеј внатрешен
   Електронска контрола на температурата
   Посебен дел за зеленчук и овошје
   Multi Air Flow технологија
   Super Cool функција
   Држач за шишиња со можност за шишиња од 2Л
   Прилагодливи полици од транспарентно стакло
   Внатрешно ЛЕД осветлување
   Реверзибилна врата
   Бучност 40dB
   A+ енергетска класа
   Димензии 188x63x59.5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Комбиниран фрижидер со долна комора MIDEA HD-403RWEN

  Код за нарачка: MIDEA HD-403RWEN-73498

   Комбиниран фрижидер со долна комора
   бела боја
   TOTAL NO FROST
   ИНВЕРТЕР МОТОР
   Тотален акапцитет 302л (224л разладен дел и 78л замрзнувачки   дел)
   ЛЦД Дисплеј внатрешен
   Електронска контрола на температурата
   Посебен дел за зеленчук и овошје
   Multi Air Flow технологија
   Super Cool функција
   Држач за шишиња со можност за шишиња од 2Л
   Прилагодливи полици од транспарентно стакло
   Внатрешно ЛЕД осветлување
   Реверзибилна врата
   Бучност 40dB
   A+ енергетска класа
   Димензии 188x63x59.5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Фрижидер со горна комора TELEFUNKEN TFR263S

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TFR263S-73449

   Фрижидер со горна комора
   сребрена боја
   Direct cooling
   дел за одржување 171л
   замрзнувачки дел 42л
   стаклени полици
   А+ енергетска класа
   Димензии 144x54x57 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ