• Фигаро за коса ST HC-I1932GB-Superior Technology

  Код за нарачка:ST HC-I1932GB-74043

  ST HC-I1932GB
   Superior Technology
   Фигаро за коса
   Боја златно-црна
   Ултра брз PTC греач
   180-200 степени
   дијаметар на виткање 19-32мм
   Моќност 30W
   идеален за сите типови коса

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Фигаро ADLER AD 2106
  40W Моќност:
  Керамичката технологија обезбедува дистрибуција на топлинската енергија
  Дијаметар 25mm
  Брзо загревање
  Заобелни краеви за заштита од изгореници
  Индикаторска сијаличка
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  360 степен вртлив кабел
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Преса за брановидна коса

  Преса за брановидни локни

  Пресата е обложена со керамичка подлога која обезбедува неоштетувачки третман на Вашата коса која и по долготрајна употреба ќе остане сјајна и мазна.
  Температура: 160-210º C
  За сите типови на коса
  Волтажа: 80W
  Димензии: 120mm X 95mm X 350mm
 • Фигаро ST HC-Z300P
  Фигаро за коса
  Ултра брз PTC греач
  Температура до 180°C
  Дијаметар на виткање 19mm
  25W Моќност 
  Хромирани плочки
  Идеален за сите типови коса
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро CAMRY CR 2111
  32W Моќност
  Дијаметар 25mm
  Брзо загревање
  Заобелни краеви за заштита од изгореници
  Индикаторска сијаличка
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро четка SEVERIN 0812
  250W Моќност
  2 температурни нивоа
  2 брзини
  Дијаметар на четка 22mm
  Копче за вовлекување на влакната на четката
  Ротационен кабел
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро SENCOR SHS 7401WH
  1000W Моќност
  2 температури
  Копче за ладен воздух
  Индикаторско светло
  3 додатоци кои се менуваат
  Штипки за виткање (дијаметар 18 mm, работна површина 115 mm)
  Округла четка (дијаметар 20 mm, работна површина 95 mm)
  Голема округла четка (дијаметар 31 mm, работна површина 110 mm)
  Брзо и лесно заменување на додатоците
  Заштита од прегревање
  Тип – Фигаро со врел воздух
  Варијабилна температура
  Сребрена боја
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро SENCOR SHS 7603
  Боја: Црна/Виолетова
  Лизгачки прекинувач со контролно светло
  2 температури
  Брзо загревање
  Температурата од 140 - 200°C
  Мала цевка со дијаметар 19mm
  За прекрасно дизајнирани сјајни локни
  Заштита за прсти
  Кабелот се врти за поголемо движење
  Гумен кабел, отпорен на топлина
  13W Моќност
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро BaByliss Pro 180 Small C319Е
  Професионално Фигаро
  Брзо загревање
  Варијабилна температура до 180°C
  Sublim touch обложување
  Спирала во конусна форма
  Дијаметар 19mm
  2 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Целосно автоматски обликувач на коса PHILIPS BHB876/00
  Целосно автоматски обликувач на коса
  27 комбинации на подесувања
  3 температури 170-190-210°C
  Титаниум керамички плочки
  Време на загревање 30 секунди
  Мотор без четки
  Индикатор
  3 правци на обликување
  Кука за закачување
  Должина на кабел 2 м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Фигаро Philips BHB871/00
  Керамички обликувач
  Keratin infusion
  Дијаметар 13-25мм
  Темпреатура до 130-210°C
  9 нивоа на температура
  Aвтомтско исклучување по 60 мин
  Брзо загревање до 45 секунди
  Должина на кабел 1.8 м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Фигаро + пегла за коса PHILIPS BHH811 / 00
  Multi-Styler 2 in 1 - Преса за коса и Фигаро
  5 додатоци
  Максимална температура 210°С
  Керамички плочки
  Должина на плочки 80мм
  Фигаро 25мм
  Јонизатор
  Време на загревање 60 секунди
  Должина на кабел 1.8 м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Фигаро BaByliss Pro 200 Slim C525E
  Професионално Керамичко Фигаро
  Дијаметар 25мм
  LCD Дисплеј
  Брзо загревање за 180 секунди
  Варијабилна температура до 200°C
  Вентилирачки изолиран врв
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро PHILIPS BHB864/00
  Керамички обликувач
  Tourmaline Ceramic
  Дијаметар 25мм
  Темпреатура 130°C - 200°C
  8 нивоа на температура
  LCD дисплеј
  Автомтско исклучување по 60 мин
  Време на загревање 60 секунди
  Должина на кабел 1.8 м
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро BaByliss Easy curl C20Е
  Професионално Керамичко Фигаро со титаниум
  LCD Дисплеј
  Ракавица за топло
  Брзо загревање
  Варијабилна температура до 200°C со степенување од 10°C
  Спирала во конусна форма
  Дијаметар од 13мм до 25мм
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро BaByliss Pro 180 Large C332Е
  Професионално Фигаро
  Брзо загревање
  Варијабилна температура до 180°C
  Sublim touch обложување
  Спирала во конусна форма
  Дијаметар 32мм
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро BaByliss Pro 180 Medium C325Е
  Создава долготрајни локни со само еден потег.
  Комплетна заштита на Вашата коса.
  Професионален уред наменет за сите типови коса.
  Од ситни до големи гламурозни локни.
  Варијабилна температура до 180°C
  Спирала во конусна форма
  Дијаметар 25мм
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро GORENJE HC 19 PR
  42W Моќност 
  Дијаметар: 19mm
  Ладен врв
  Moжност за закачување
  Кабел кој се ротира 360°
  Едноставно електронско управување
  LCD дисплеј
  Температура: 120°C - 200°C
  Континуирана регулација на температурата
  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
  Должина на кабелот:1.8 m
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро ADLER AD 2110
  25W Моќност
  Дијаметар: 19mm
  Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
  Брзо загревање
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Заобелни краеви за заштита од изгореници
  Додаток четка
  Може да се одбере насоката на вртење за автоматско намотување на косата
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА