• Професионален Фен за коса ST HDP-I2700ACX

  Код за нарачка: ST HDP-I2700ACX-72289

  Superior Technology
   Професионален Фен за коса со АC мотор
   Инокс/Црн
   2700W
   Јонизација
   2 брзини 3 температури
   копче за ладен воздух
   2x Специјални тенки концентратори
   Заштита од прегревање
   Вградена закачалка

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Хотелски фен за сушење коса ST HHD-1200WI

  Код за нарачка: ST HHD-1200WI-71981

   Хотелски фен за сушење коса
   Бела боја
   се монтира на ѕид
   1200W
   заштитетно копче за вклучување и исклучување
   2 брзини и температури

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Фен ST HD-U1200F

  Код за нарачка: ST HD-U1200F-73402

   Фен за коса
   1200W
   црна боја
   концентратор
   заштита од прегревање
   рачка која се склопува
   висококвалитетен DC мотор
   Гаранција: 1 година

 • Фен за коса Philips BHD004-00

  Код за нарачка: Philips BHD004-00-69148

   Фен за коса
   Боја Црна
   EssentialCareSilence
   1800W
   DC мотор
   насочувач на воздух
   дифузер
   3 брзини
   кука за закачување 1
   8m кабел

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Фен за коса Philips BHD002-00

  Код за нарачка: Philips BHD002-00-69147

   Фен за коса
   Боја Виолетова
   EssentialCareSilence
   1600W
   DC мотор
   35% потивок
   насочувач на воздух
   3 брзини
   кука за закачување1
   8 м кабел

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Фен за коса Gorenje HD 213 GG

  Код за нарачка: Gorenje HD 213 GG-71818

   Фен за коса
   Боја: Сино-зелена
   2100 W
   IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор
   DC мотор
   Копче за ладен воздух
   Филтер кој се отстранува
   Moжност за закачување
   Регулација на брзината: 3
   Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
   Tип на мотор со еднонасочна струја за заштеда на енергија и   долгорочна   употреба
   Должина на кабелот:2 m

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Фен за коса Rowenta CV5705F0

  Код за нарачка: Rowenta CV5705F0-30589

  Rowenta CV5705F0
   Фен за коса
   Боја бела
   Моќност 2200W
   Брзини 2
   Степен на температура 3
   Ладен воздух
   Концентратор
   Дифузер

   Закачалка на рачка

  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Фен за коса Philips BHD030-00

  Код за нарачка: Philips BHD030-00-71582

   Фен за коса
   Боја Црна
   DryCare Essential
   2000W
   DC мотор
   Јонизатор
   ThermoProtect
   насочувач на воздух
   2 брзини
   3 нивоа на топлина
   концентратор на воздух 11мм
   кука за закачување 1
   8м кабел

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 

 • Фен за коса Rowenta CV3820F0

  Код за нарачка: Rowenta CV3820F0-71310

   Фен за коса
   Боја црно-сина
   Моќност 1800W
   лесен и компактен
   Брзини 2
   Степен на температура 3
   Ладен воздух
   Концентратор
   Јон функција
   Закачалка на рачката

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Фен за коса ST HD-O2400BP-70271

  Код за нарачка: ST HD-O2400BP-70271

  Superior Technology
   Фен за коса
   Црн со виолетова линија
   2400W
   2 брзини 3 температури
   копче за ладен воздух
   концентратор
   DC мотор
   Заштита од прегревање
   Вградена закачалка

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Фен за коса BaByliss Expert 2000 D302RE

  Код за нарачка: BaByliss Expert 2000 D302RE-68120

  Фен за коса
   црвена боја
   2000W
   3 брзини/температури
   70км/ч брзина на дување
   Концентратор 10мм
   Штеди до 25% енергија

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 

 • Фен за коса Philips BHC010-10

  Код за нарачка: Philips BHC010-10-72473

   Фен за коса
   Боја Црна
   EssentialCare
   ThermoProtect 1200W
   DC мотор
   рачка на склопување
   насочувач на воздух
   2 брзини
   ладен воздух
   кука за закачување
   Должина на кабел 5м 

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Фен за коса Rowenta CV5622F0

  Код за нарачка : Rowenta CV5622F0-30573

  Rowenta CV5622F0
   Фен за коса
   Боја црна
   Моќност 2200W
   Брзини 2
   Степен на температура 3
   Ладен воздух
   Концентратор
   Дифузер
   Јон функција
   Закачалка на рачката

   2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Фен за коса Philips BHD274-00

  Код за нарачка: Philips BHD274-00-72828

   Фен за коса
   Боја Розева
   DryCare Advanced 2200W
   AC мотор
   ThermoProtect
   2 брзини
   3 нивоа на топлина
   Јонизатор
   концентратор на воздух 9мм
   130 km/h
   Дифузер
   заштита од презагревање
   2м кабел

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 


 • Фен Philips BHD290-00

  Код за нарачка: Philips BHD290-00 - 72471

   Боја Розева
   DryCare Advanced 2300W
   DC мотор
   ThermoProtect
   2 брзини
   3 нивоа на топлина
   Јонизатор
   концентратор на воздух 11мм
   Дифузер
   заштита од презагревање
   1.8м кабел
   Гаранција: 2 години

 • ФЕН Iskra RH 1803AM1 црн

  Код за нарачка: Iskra RH 1803AM1 црн

  Стилски, полу-професионален фен за сушење коса,
  во црно-розева(Black - Pink)  и црна(Black) боја
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика.
  Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

  Напон: 230V~50Hz,
  Моќност: 2000W,
  2 променливи брзини,
  Копче за дување ладно,
  Генератор на негативни јони,
  Лесен и Тивок
  2 години гаранција

 • ФЕН Iskra RH 1818 1 црн

  Код за нарачка: ISKRA RH 1818 1 ЦРН 

  Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув. 
  Достапен во црна и бела боја
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика. 

  • Моќност: 1200W,
  • 2 променливи брзини,
  • Рачка на преклопување,
  • Компактен,
  • Јамка за закачување,
  • Лесени тивок
  • 2 години гаранција
 • ФЕН Iskra RH 1827M 5 бронзен

  Код за нарачка: Iskra RH 1827M 5 бронзен

  Стилски, полу-професионален фен за сушење коса,
  во виолетова(purple), црна(black) и кафена(bronze) боја
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика.
  Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

  Напон: 230V~50Hz,
  Моќност: 2200W,
  2 променливи брзини,
  3 подесувања за температура
  Копче за дување ладно,
  Генератор на негативни јони,
  Лесен и Тивок
  2 години гаранција

 • ФЕН Iskra RH 1827M 5 црн

  Код за нарачка: Iskra RH 1827M 5 црн

  Стилски, полу-професионален фен за сушење коса,
  во виолетова(purple), црна(black) и кафена(bronze) боја
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика.
  Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

  Напон: 230V~50Hz,
  Моќност: 2200W,
  2 променливи брзини,
  3 подесувања за температура
  Копче за дување ладно,
  Генератор на негативни јони,
  Лесен и Тивок
  2 години гаранција

 • ФЕН Iskra RH 1827M 5

  Код за нарачка: ФЕН Iskra RH 1827M 5

  Стилски, полу-професионален фен за сушење коса,
  во виолетова(purple), црна(black) и кафена(bronze) боја
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика.
  Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

  Напон: 230V~50Hz,
  Моќност: 2200W,
  2 променливи брзини,
  3 подесувања за температура
  Копче за дување ладно,
  Генератор на негативни јони,
  Лесен и Тивок
  2 години гаранција