• Апарат за турско кафе MAX NE 302

  Код за нарачка: MAX NE 302-26380 

  Моќност: 800-1000W
  Капацитет на вода: 200 ml
  Пластичен сад
  Копче ON/OF
  Скриен грејач
  Лесен за употреба
  База со кабел

 • Апарат за турско кафе MAX NE 301 Инокс

  Код за нарачка: MAX NE 301 Инокс-800034

  Моќност 800W
  Капацитет на вода 300 ml
  Сад од нерѓосувачки челик
  Копче за вклучување и исклучување

 • Електричен бокал ST WK-T17I22

  Код за нарачка: ST WK-T17I22-73378

   Електричен бокал за вода
   ИНОКС
   2200W
   1.7л капацитет
   скриен греач кој не се гледа
   автоматско исклучување
   заштита од вклучување на празно
   Безжичен со база
   Индикатор за работа
   Гаранција: 1 година

 • Електричен бокал ST WK-T17W22

  Код за нарачка: ST WK-T17W22-73377

   Електричен бокал за вода
   бела боја
   2200W
   1.7л капацитет
   скриен греач кој не се гледа
   автоматско исклучување
   заштита од вклучување на празно
   Безжичен со база
   Индикатор за работа
   Гаранција: 1 година

 • Електрично ѓезве ST TCM-800AHW

  Код за нарачка: ST TCM-800AHW-49413

   Superior Technology
   Електрично ѓезве за турско кафе
   бела боја
   500W моќност
   0.6л капацитет
   прекинувач за вклучување
   индиктор за вклучено/исклучено

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Електрично ѓезве ST TCM-800AHS

  Код за нарачка: ST TCM-800AHS - 49415

   Superior Technology
   Електрично ѓезве за турско кафе
   Инокс
   1000W моќност
   0.6л капацитет
   прекинувач за вклучување
   индиктор за вклучено/исклучено
   Гаранција: 1 година

 • Електрично ѓезве ST TCM-800AHB

  Код за нарачка: ST TCM-800AHB - 49414

   Електрично ѓезве за турско кафе
   црна боја
   500W моќност
   0.6л капацитет
   прекинувач за вклучување
   индиктор за вклучено/исклучено
   Гаранција: 1 година

 • Електрично ѓезве Sinbo SCM 2951
  Код за нарачка: Sinbo SCM 2951 - 6343
  Капацитет: 400мл
  Моќност: 1000 W
  Функција за брзо вриење на вода
  Безбеден систем кој спречува прегревање и работа без вода
  Скриен отпор од не'рѓосувачки челик
  Копче за вклучување / исклучување со индикаторско светло
   
 • Електрично ѓезве FLORA
  Капацитет: 400мл
  Моќност: 700-1000 W
  Безбеден систем кој спречува прегревање и работа без вода
  Скриен отпор од не'рѓосувачки челик
  Копче за вклучување / исклучување на рачката
   
 • Електричен бокал SENCOR SWK 1817TQ
  2000W Моќност
  360° ротирачка основа
  Интегриран грејач
  Максимален капацитет 1.8l
  Постоље со место за сладирање на кабелот
  Високо квалитетна метална плоча со интегриран грејач
  Филтер за бигор
  Индикатор за нивото на вода од двете страни
  Прозор за нивото на водата
  Автоматско или мануелно иклучување
  Заштита од прегревање кога апаратот е вклучен без вода
  Автоматско исклучување при вадење од постоље
  Автоматско исклучување кога водата е загреана
  On/off прекинувач
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Електричен бокал MESKO MS 1263
  2200W Моќност
  Максимален капацитет 1.7l
  Минмален капацитет 0.5l
  Интегриран грејач од не'рѓосувачки челик
  Показател на нивото на водата
  Филтер што запира наноси на калциум
  Автоматски прекинувач
  Заштита од прегревање
  Ротирачка основа и рамно дно
  Сино осветлување
  Контролна ламба
  Компактно постоље со простор за складирање на кабелот
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Електричен бокал CAMRY CR 1255B
  2200W Моќност
  Максимален капацитет 1.7l
  Минмален капацитет 0.5l
  Интегриран грејач
  Показател на нивото на водата
  Филтер што запира наноси на калциум
  Автоматски прекинувач
  Заштита од прегревање
  Ротациона база за 360 степени, со рамно дно
  Контролна ламба
  Компактно постоље со простор за складирање на кабелот
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Електричен бокал CAMRY CR 1255W
  2200W Моќност
  Максимален капацитет 1.7l
  Минмален капацитет 0.5l
  Интегриран грејач
  Показател на нивото на водата
  Филтер што запира наноси на калциум
  Автоматски прекинувач
  Заштита од прегревање
  Ротациона база за 360 степени, со рамно дно
  Контролна ламба
  Компактно постоље со простор за складирање на кабелот
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Електричен бокал CAMRY CR 1253
  2200W Моќност
  Максимален капацитет 1.7l
  Минмален капацитет 0.5l
  Температурен опсег 60,70,80,90°C
  Оддржување на температжура за 2h на 85°C
  Менувач на бои
  Интегриран грејач од не'рѓосувачки челик
  Термички осигурувач
  Показател на нивото на водата
  Филтер што запира наноси на калциум
  Прекинувач за капакот на отворање
  Звучен сигнал при стартување и по исклучување
  Автоматски прекинувач
  Заштита од прегревање
  Ротирачка основа од 360 степени, со рамно дно
  Контролна ламба
  Компактно постоље со простор за складирање на кабелот
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Електричен бокал ADLER AD 1280
  1500W Моќност
  Капацитет до 1,2l
  Минимален капацитет 0,5l
  Куќиште од природна керамичка суровина
  Традиционална форма на чајник во модерна верзија
  Внатречен индикатор за нивото на водата
  Интегриран грејач
  Автоматско исклучување
  Заштита од прегревање
  Ротациона база 360 степени
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Електричен бокал ADLER AD 1244
  2000W Моќност
  Капацитет од 2.5l, минимум 0.6l
  Интегриран грејач
  Голем светол индикатор за нивото на водата
  Автоматско исклучување
  Компактна плоча со складирање на кабелот
  Ротирачка основа од 360 степени
  Модерен, ергономски дизајн
  Анти-калциум филтер
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Електричен бокал ADLER AD 1234
  2200W Моќност
  Капацитет од 1.7l, минимум 0.5l
  Интегриран грејач
  Голем светол индикатор за нивото на водата
  Автоматско исклучување
  Компактна плоча со складирање на кабелот
  Ротарачка основа од 360 степени
  Модерен, ергономски дизајн
  Анти-калциум филтер
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Електричен бокал ADLER AD 1216
  2000W Моќност
  Максимален капацитет 1.7l
  Минмален капацитет: 0.5l
  Интегриран грејач
  Показател на нивото на водата
  Автоматски прекинувач
  Заштита од прегревање
  Компактно постоље со простор за складирање на кабелот
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за турско кафе MAX NЕ 201А
  Код за нарачка: MAX NЕ 201А-11840
   
  650w Моќност
  Капацитет на вода од 270ml
  On/off копче
  Интегриран греач
  Лесен за употреба
  База со кабел
  Куќиште од високо квалитетна ABS пластика, 
  која не испушта отровни материи и е произведена по сите 
  безбедносни и здравствени стандарди
  Време на зовривање од 2min
  Подготовка на:
  - Кафе
  - Топло чоколадо
  - Какао
  - Салеп и останати топли напитоци
  Ѓезвето се одделува од базата
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Електричен бокал SENCOR SWK 1031SS
  2000W Моќност
  360° ротирача основа
  Интегриран грејач
  Максимален капацитет 1l
  Постоље со место за сладирање на кабелот
  Високо квалитетна метална плоча со интегриран грејач
  Филтер за бигор
  Индикатор за нивото на вода
  Автоматско или мануелно иклучување
  Заштита од прегревање кога апаратот е вклучен без вода
  Автоматско исклучување при вадење од постоље
  Автоматско исклучување кога водата е загреана
  On/off прекинувач
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА