• Eлектрo-пневматски чекан VLP 311 SDS PLUS

  Код: VLP 311 SDS PLUS - 66389


  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА


  Категорија: Електро-пневматски чекани

  Tип на електро-мотор: Колекторски електромотор

  Работен напон: 230 V ~ 50 Hz

  Влезна сила: 1050 W

  Број на вртежи во празен од: 0 - 1100 rpm

  Број на удари во празен од: 0 - 4600 ipm

  Сила на удари: 4 J

  Прифат на алатот: SDS plus

  Капацитет на дупчење на челик: 13 mm

  Капацитет на дупчење на бетон: 26 mm

  Капацитет на дупчење на дрво: 42 mm

  Прилагодлива рачка

  Граничник за длабочина

  Сет дупчалки и длета

  Куфер

  Maсa: 4 kg

   

 • Eлектрична аголна брусилка Villager VLP 407

  Код: VLP 407 - 60772

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Категорија: Електрични брусилки

  Tип на електро-мотор: Колекторски електромотор

  Работен напон: 230 V ~ 50 Hz

  Влезна сила: 750 W

  Број на вртежи во празен од: 12000 rpm

  Навој на вратилото: M 14

  Надворешен дијаметар на дискот: 115 mm

  Внатрешен дијаметар на дискот: 22.23 mm

  Бочна рачка

  Клуч за монтажа на дискот

  Maсa: 2.17 kg

   

 • Eлектрична вибрациска дупчалка Villager VLN 250

  Код: VLN 250 - 23512

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Tип на електро-мотор: Колекторски електромотор

  Работен напон: 230 V ~ 50 Hz

  Влезна сила: 1050 W

  Број на вртежи во празен од: 0 - 3000 rpm

  Број на удари во празен од: 0 - 45000 ipm

  Прифат на алатот: 0.8 - 13 mm

  Капацитет на дупчење на челик: 13 mm

  Капацитет на дупчење на бетон: 16 mm

  Капацитет на дупчење на дрво: 25 mm

  Прилагодлива рачка

  Граничник за длабочина

  Клуч за футер

  Maсa: 2.6 kg

   


 • Eлектрична вибрациска дупчалка Villager VLN 257

  Код: VLN 257 - 58486

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Категорија: Електрични дупчалки

  Tип на електро-мотор: Колекторски електромотор

  Работен напон: 230 V ~ 50 Hz

  Влезна сила: 710 W

  Број на вртежи во празен од: 0 - 2800 rpm

  Број на удари во празен од: 0 - 44800 ipm

  Прифат на алатот: 0.8 - 13 mm

  Капацитет на дупчење на челик: 10 mm

  Капацитет на дупчење на бетон: 13 mm

  Капацитет на дупчење на дрво: 25 mm

  Прилагодлива рачка

  Граничник за длабочина

  Maсa: 2.3 kg

 • Eлектрична вибрациска дупчалка Villager VLN 255

  Код: VLN 255 - 58485

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Tип на електро-мотор: Колекторски електромотор

  Работен напон: 230 V ~ 50 Hz

  Влезна сила: 550 W

  Број на вртежи во празен од: 0 - 2800 rpm

  Број на удари во празен од: 0 - 44800 ipm

  Вртежен момент: 0.8 - 13 mm

  Капацитет на дупчење на челик: 10 mm

  Капацитет на дупчење на бетон: 13 mm

  Капацитет на дупчење на дрво: 20 mm

  Прилагодлива рачка

  Граничник за длабочина

  Maсa: 2.15 kg

   

 • Eлектрична вибрациска дупчалка Villager VLN 253

  Код: VLN 253 - 58484

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Tип на електро-мотор: Колекторски електромотор

  Работен напон: 230 V ~ 50 Hz

  Влезна сила: 500 W

  Број на вртежи во празен од: 0 - 2800 rpm

  Број на удари во празен од: 0 - 44800 ipm

  Прифат на алатот: 0.8 - 13 mm

  Капацитет на дупчење на челик: 10 mm

  Капацитет на дупчење на бетон: 13 mm

  Капацитет на дупчење на дрво: 20 mm

  Прилагодлива рачка

  Граничник за длабочина

  Клуч за футер

  Maсa: 2.1 kg

 • Шрафилица 280w CDD 05 MP

   

  Штрафилица 280w CDD 05 MP- 6700

  Напон:230V-50Hz 
  Моќност: 280W
  Вртежи: 0-750/min
  Дупчење во: метал:10mm дрво:20mm
  Футер: 1.5-10mm
  Вртежен момент: 23+1
  Гаранција: 1година
 • Ударна дупчалка Iskra GX-EI0040-2
  Ергономична и лесна ударна дупчалка, со моќен 500 W мотор.
  Одлична за работење на тешко дофатни места, и претцизно дупчење во пластика, метал, дрво, плочки, и бетон.
  Напон : 220-240V~50Hz
   Јачина: 500W (max)
   Брзина на вртежи: 0-3000 okr/min
   Глава: Ø 1,5-13 mm
   Променлива брзина
   Два свера на вртење
   Рачка
   Мерач на длабочина
   Должина на кабел: 1,8m
   Димензии на пакување: 29x07x25,5cm
   Нето тежина: 2,03 kg 
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Аголна брусалка Iskra GX-AG046-2
  Напон: 220-240V~50Hz
  Јачина: 500W (max)
  Вртежи: 0-11.000 okr/min                                                         
  Големина на диск Ø 115 mm
  Осовина: M14
  Две дотатни места за рачка                                                         
  Должина на кабел: 1,8m
  Димензии на пакување: 29.5x13.5x12cm
  Нето тежина: 1,9 kg 
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Убодна пила RD-JS31

  Убодна пила RD-JS31- 9570

  Напон:  230V~50Hz
  Моќност: 500W
  Вртежи:  0-3000/min
  Пила: Ø185*Ø20*24T
  Сечење во: 
  дрво: 65mm
  метал: 6mm
  Агол на сечење: 45°
  Гаранција: 1година

 • Шлајферка RDP-SA22
  Шлајферка RDP-SA22- 7162

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 200W
  Вртежи: 6.000-12.000/min
  Плоча: 90x187mm
  Тежина: 2kg.
  Аспиратор
  Регулатор на вртежи
  Гаранција: 1година
 • УДАРНА БОРМАШИНА MP-ID15
  УДАРНА БОРМАШИНА MP-ID15- 9246

  Напон: 220~240 V
  Фреквенција: 50 Hz
  Моќност: 710 W
  Вртежи: 0-2700/min
  Футер: 13mm
  Капацитет:
  Метал: 13mm
  Дрво: 13mm
  Бетон: 25mm
  Гаранција: 1година
 • Aголна брусилка МP-AG10
  Aголна брусилка МP-AG10- 8950

  Напон: 230 V
  Фреквенција: 50 Hz
  Моќност: 600 W
  Вртежи: 11.000 min-1
  Дијаметар на диск: 115mm
  Вретено: М14
  Гаранција: 1година
 • Полнач за акумулатор МBC-06E
  Полнач за акумулатор МBC-06E- 8346

  Напон: 230 V
  Фреквенција: 50 Hz
  Моќност: 75W
  Наизменична волтажа: 6/12V
  Нормално полнење:
  Осигурач: 10А
  Капацитет на ампеража: 20-75Ah
  Класа на заштита: IP20
  Тежина: 3,5kg
  Гаранција: 1година
 • Греалка за лепење цевки МP-PMW03

   

  Греалка за лепење цевки МP-PMW03- 9412


  Напон и моќнос: 220V-240V
  Работна температура: 260°C
  Пвршинска температура: 0°- 300°C
  Делови: ф20 ф25 ф32
  Качување температура: <15 min
  Работен опсег: 20-63 min
  Гаранција: 1година
 • Kружна шлајферка МP-RSA21
  Kружна шлајферка МP-RSA21-8683

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 430W
  Вртежи: 6000-12000rpm
  Тежина: 1.45 kg
  Основна плоча: 125mm
  Дијаметар: 2mm
  Гаранција: 1година
 • Шлајферка МP-SA018
  Шлајферка МP-SA018- 6967

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 260W
  Вртежи: 13.000/min
  Плоча: 90х187mm
  Брусна хартија: 90х229mm
  Брусна хартија
  Торба за прашина
  Гаранција: 1година
 • Eлектрична пила МP-ECS022
  Eлектрична пила МP-ECS022- 6510

  Напон: 230V~50Hz
  Moќност: 2200W
  Вртежи: 7.000/min
  Брзина на ланец: 12m/s
  Должина на мач: 400mm
  Резервоар: 220ml
  Брзина на стопирање: 0.12s
  Тип на пила: OREGON
  Гаранција: 1година
 • Полирка MP-PC014 3050
  Полирка MP-PC014 3050- 9153

  Напон: 220-240V
  Фреквенција: 50-60Hz
  Моќност: 1400W
  Вртежи: 1500-3800rpm
  Големина на сунѓер: 180mm
  ПВЦ кабел, VDE приклучок
  Гаранција: 1година

 • Рачен циркулар MP-CS024
  Рачен циркулар MP-CS024- 6689

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 1400W
  Вртежи: 4.800/min
  Дијаметар на сечило: 185 m
  Гаранција: 1година