• Душек за во вода КИТ INTEX 58523

  Код за нарачка: Душек за во вода КИТ INTEX 58523 - 9051276

  Гумата со дизајн на Кит е одличен за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 152x114cm
  За деца 3+ год.


 • Душек за во вода АЛИГАТОР INTEX 58546

  Код за нарачка: Душек за во вода АЛИГАТОР INTEX 58546 - 9051267

  Гумата со дизајн на Алигатор е одличен за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 168x86cm
  За деца 3+ год.


 • Душек за во вода ЖЕЛКА INTEX 57524

  Код за нарачка: Душек за во вода ЖЕЛКА INTEX 57524 - 9069124

  Гумата со дизајн на Желка е одличен за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 150x127cm
  За деца 3+ год.


 • Душек за во вода ДЕЛФИН INTEX 58535

  Код за нарачка: Душек за во вода ДЕЛФИН INTEX 58535 - 9069125

  Гумата со дизајн на Делфин е одличен за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 175x66cm
  За деца 3+ год.

 • Душек за во вода РАКЕТА INTEX 57536

  Код за нарачка:
  Душек за во вода РАКЕТА INTEX 57536 Син - 9069067
  Душек за во вода РАКЕТА INTEX 57536 Црвена - 9069067

  Гумата со дизајн на Ракета, достапна во 2 бои е одлична за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 117x117cm
  За деца 3+ год.

 • Душек за во вода ФОРМУЛА INTEX 57520

  Код за нарачка:
  Душек за во вода ФОРМУЛА INTEX 57520 Син - 9069121
  Душек за во вода ФОРМУЛА INTEX 57520 Црвена - 9069121

  Гумата со дизајн на Формула, достапна во 2 бои е одлична за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 177x77cm
  За деца 3+ год.

 • Душек за во вода UNICORN INTEX 57552

  Код за нарачка: Душек за во вода UNICORN INTEX 57552 - 9069068

  Гумата на надувување со дизајн на Еднорог е одлична за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 163x86cm
  Максимален товар до 40kg

 • АС Таблети за базени хлор 5x200gr

  Код за нарачка: АС Таблети за базени хлор 5x200gr - 9032880

  1 кг = 5 таблети х 200 гр

 • Топка за во вода 51cm INTEX 59040

  Код за нарачка:
  Топка за во вода 51cm INTEX 59040 Ананас - 9051273
  Топка за во вода 51cm INTEX 59040 Овошје - 9051273
  Топка за во вода 51cm INTEX 59040 Риби - 9051273

  Топка на надувување со 51 см дијаметар.
  Одлична за водени лудории, за деца и за возрасни.


 • Детска гума за пливање 91cm INTEX 58251

  Код за нарачка:
  Детска гума за пливање 91cm INTEX 58251 Сина - 9064234
  Детска гума за пливање 91cm INTEX 58251 Портокалова - 9064234
  Детска гума за пливање 91cm INTEX 58251 Виолетова - 9064234

  Светли бои и цветен дезен
  Дијаметар Ø91cm
  Материјал: цврст винил.
  Погоден за деца 9+ години

 • Детска гума за пливање INTEX 59266

  Код за нарачка:
  Детска гума за пливање INTEX 59266 Бела - 9069127
  Детска гума за пливање INTEX 59266 Сина - 9069127
  Детска гума за пливање INTEX 59266 Розова - 9069127

  Гумата за пливање е главниот додаток за комплетна летна забава.
  Издржлив - изработен од цврсти ПВЦ материјали, отпорни на помали оштетувања
  Дијаметар: 76cm
  Препорачана возраст: од 8 години


 • Гума за пливање 122cm INTEX 58202

  Код за нарачка: Гума за пливање 122cm INTEX 58202 - 9069069

  Гума за пливање изработена од ПВЦ, удобна, практична и безбедна
  Дијаметар 122cm
  Винил 0,30mm
  2 странични рачки
  2 воздушни комори
  Максимална тежина до 100kg
  Возраст: 9+ год.

 • Мускули за пливање ДИНО INTEX 56664

  Код за нарачка: Мускули за пливање ДИНО INTEX 56664 - 9070548

  Гумите за пливање се изработени од мазен материјал, погоден за избегнување на загревање и лепење на кожата.
  Има по две воздушни комори.
  Погодна возраст за користење 3-6год


 • Гума душек ЛАМА INTEX

  Код за нарачка: Гума душек ЛАМА INTEX - 9064330

  Гумата на надувување со дизајн на Лама е одлична за забава и одморање.
  Може да се користи за базени но и за отворени води.
  Големина: 112x94х135cm
  Максимален товар до 40kg

 • Детска гума за пливање INTEX 59380

  Код за нарачка:
  Детска гума за пливање INTEX 59380 Риба - 9051119
  Детска гума за пливање INTEX 59380 Автомобил - 9051119
  Детска гума за пливање INTEX 59380 Авион - 9051119


  Погодна за деца на возраст од 3-6 години / тежина до 23kg.
  Изграден од 0,20mm винил материјал кој е сертифициран.

 • Маска за нуркање INTEX 55978

  Код за нарачка:
  Маска за нуркање INTEX 55978 Портокалова - 9064227
  Маска за нуркање INTEX 55978 Сина - 9064227


  Овие очила се препорачуваат за возраст од 8+ години.
  Висококвалитетен избор на материјал; поликарбонатни леќи за безбедност.
  Ременот е прилагодлив, што спречува водата да влезе во окото.
  Хипоалергична термопластична гума за удобност
  Без латекс

 • Очила за нуркање INTEX 55682

  Код за нарачка:
  Очила за нуркање INTEX 55682 Виолетови - 9064226
  Очила за нуркање INTEX 55682 Сини - 9064226
  Очила за нуркање INTEX 55682 Црни - 9064226

  Димензија 16,5x19,7x5cm
  Поликарбонатни леќи
  Затемнети стакла
  Погоден за +8 год


 • Детска маска за нуркање INTEX 55915

  Кодови за нарачка:
  Детска маска за нуркање INTEX 55915 РАК - 9069065
  Детска маска за нуркање INTEX 55915 АЈКУЛА - 9069065

  Времето поминато во вода е совршена забава за децата, па затоа вреди да се изберат вистинските додатоци. 
  Материјалот од кој е направена маската е без латекс, а силиконскиот ремен лесно се прилагодува на корисникот.
  Шарениот, атрактивен дизајн кој потсетува на морски суштества ќе ги поттикне децата да ја користат маската за пливање во секоја прилика!
  Маската совршено се прилепува на лицето, заштитувајќи ги очите и носот од навлегување вода во нив.

 • Душек КРОКОДИЛ INTEX 57551

  Код за нарачка: Душек КРОКОДИЛ INTEX 57551 - 9050747

  Димензија: 170x86cm
  Наменет за забава, одмор или релаксација на плажа или во базен.
  Изработен од високо квалитетен пвц материјал, со реален фото принт.

 • Душек ЈАСТОГ INTEX 57528NP

  Код за нарачка: Душек ЈАСТОГ INTEX 57528NP - 9062526

  Димензија: 213x137cm
  Наменет за забава, одмор или релаксација на плажа или во базен.
  Изработен од високо квалитетен пвц материјал, со реален фото принт.
  Наменет за деца +3 години