• Ласер за депилација Philips BRI955-00 Lumea Prestige IPL

  Код за нарачка :Lumea Prestige IPL-74085

  Philips BRI955/00
   Lumea Prestige IPL
   Боја Бело Розева
   безжична употреба
   450 000 lamp flashes
   додатоци за тело
   лице и за чувствителни делови
   спречува повторно раснење на влакна
   5 мода на работа
   сигурен и ефективен и на чувствителните делови
   UV филтер
   SenseIQ
   SmartSkin сензор

  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Депилатор Philips BRE235/00
  Philips BRE235/00
   Депилатор
   Боја Бело-розева
   2 брзини
   број на дискови 21
   додаток за чувствителни места
   глава што се мие
   четка за чистење
   15V
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Депилатор Philips BRE224/00
  Philips BRE224/00
   Депилатор
   Боја Бело-зелена
   2 брзини
   број на дискови 21
   глава што се мие
   четка за чистење
   15V
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Депилатор Philips BRE700/00
  Philips BRE700/00
   Депилатор
   Боја Бела
   Безжична
   2 брзини
   број на дискови 32
   Керамички дискови
   суво и мокро користење
   LED светло
   капаче за максимален комфорт
   капаче за деликатни зони
   торбичка
   четка за чистење
   15V / 5.4W
   Battery Type: Li-ion
   40 мин. Работа
   брзо полнење 2 часа
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Депилатор Philips BRE715/00
  Philips BRE715/00
   Депилатор
   Боја Бела
   Безжична
   2 брзини
   32 Керамички дискови
   суво и мокро користење
   LED светло
   капаче за максимален комфорт
   капаче за деликатни зони
   тример за обликување
   чешел
   ракавица за ексфолијација
   торбичка
   четка за чистење
   15V / 5.4W
   Battery Type: Li-ion
   40 мин. Работа
   брзо полнење 2 часа
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Депилатор DEP03

  Депилатор и брич за максимална нега на телото

  Внатрешна батерија која придонесува уредот да има максимална слобода на движење

  Може да се користи до 30минути

  Во сетот е вклучен и кабел за полнење на батериите, препорачано време за полнење е 8часа