• Електричен сецкач Villager VC 2500

  Код: VC 2500 - 41454

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Колекторски електромотор

  Работен напон: 230 V ~ 50 Hz

  Приклучна сила: 2500 W

  Максимален дијаметар на гранката (Ø): 40 mm

  Систем на секач: Систем на диск сечило

  Волумен на собирачот: 50 l

  Maсa: 14.1 kg

  Лесна конструкција

  Погодна за правење на биомаси

  Линија на производи: Orange edition

   

 • Moторна дробилка Villager VPC 250 S

  Код: VPC 250 S - 46524

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Villager® VGR 250 H

  Волумен на моторот: 212 cm³

  Сила на моторот / број на вртежи: 4.1 kW (3600 rpm)

  Максимален дијаметар на гранката (централен секач): 12 mm

  Систем на централен секач: Систем на назабени валјаци

  Максимален дијаметар на гранката (бочен секач): 76 mm

  Систем на бочен секач: Систем летечки ножеви

  Волумен на собирачот: 3.6 l

  Maсa: 84 kg

  Робусна конструкција

  Рачка за транспорт и управување

  Линија на производи: Orange edition

   

 • Moторна дувалка Villager VBV 750

  Код: VBV 750 - 15889

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Двотактен воздушно ладење

  Волумен на моторот: 26 cm³

  Сила на моторот / број на вртежи: 0.75 kW (7500 rpm)

  Функции: Дувач

  Максимален проток на воздух: 7.8 m³/min

  Maксимална брзина на издувување: 70 m/s

  Капацитет за гориво: 650 ml

  Maсa: 4.2 kg

  Aнтивибрациски систем

  Цевка за продолжување

  Тркалезна цевка

  Линија на производи: Orange edition

 • Eлектричен дувач и вшмукувач за лисја Villager VEBV 3000

  Код: VEBV 3000 - 41453

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Колекторски електромотор

  Работен напон: 230 V ~ 50 Hz

  Приклучна сила: 3000 W

  Функции: Дувач/вшмукувач

  Максимален проток на воздух: 16 m³/min

  Maксимална брзина на издувување: 83 m/s

  Волумен на собирачот: 45 l

  Maсa: 4.5 kg

  Сечило за ситнење

  Телескопска цевка

  гребло

  Линија на производи: Orange edition

   

 • Moторен самооден дувач / вшмукувач Villager VPTC 8520

  Код: VPTC 8520 - 66206

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Mултифункционална машина за чистење. Машина со модуларен дизајн која со помош на различните дополнителни елементи може да се користи како мултифункционална машина за извршување на различни задачи.

  Maшината се препорачува за ресторани и хотели за чистење на паркинзи, бетонски површини, како и за прозрачување на тревниците околу овие објекти.

   

  Додатоци (купено одделно):

  Диск за чистење:

  Се користи за чистење на земја. Кога ќе наидете на отпад заглавен на земја или влажни лисја заглавени на земја кои тешко се отстрануваат – употребете го дискот за чистење (диск за метење). Неговата четка не ја оштетува земјата.

  Чешел четка:

  Се употребува за чешлање на тревникот. На тревниците користете ја чешел четката. Челичните канџи кои се наоѓаат на неа ќе го соберат ѓубрето намотано околу коренот на тревата.

  Помошно црево и преграда на вшмукувачкиот порт:

  Издувува или вшмукува отпад во просторот во кој уредот не може да влезе. Кога е вшмукувачкиот порт комплетно затворен со клапна, се максимилизира вшмукувањето (вакуум) на цревото.

   

  Функции:

  • Дување
  • Вшмукувањето

   

  Тип на мотор: BS 500 E OHV

  Волумен на моторот: 140 cm³

  Сила на моторот / број на вртежи: 2.12 kW (3400 rpm)

  Maксимална брзина на издувување: 43 m/s

  Капацитет за гориво: 0.8 l

  Капацитет за масло: 0.47 l

  Брзина на мотор: 3400 min⁻¹

  Tип на погон: Самооден

  Брзина на одење: 3.4 km/h

  Капацитет на вреќата за собирање: 150 l

  Висина на вшмукување: 15 - 50 mm

  Брзина на вшмукувачки воздух: 26 m/s

  Агол на работната косина: < 20⁰

  Димензии на уредот: 1305 x 602 x 1080 mm

  Maсa: 40 kg

  Линија на производи: Orange edition

 • Moторен чистач на снег Villager VST 120

  Код: VST 120 - 40717

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Villager четиритактни, воздушно ладен

  Волумен на моторот: 375 cm³

  Сила на моторот / број на вртежи: 7.8 kW (3600 rpm)

  Работна ширина: 870 mm

  Работна длабочина: 510 mm

  Далечина на исфрлање: 5 - 15 m

  Дијаметар на тркалата: 406 mm

  Број на брзини напред: 6

  Број на брзини назад: 2

  Maсa: 136 kg

  Прилагодлив агол и домет на чистење

  Електричен стаертер

  Грејна рачка

  LED светлo

  Линија на производи: Orange edition

   

 • Moторен чистач на снег Villager VST 70

  Код: VST 70 - 40716

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Villager четиритактни, воздушно ладен

  Волумен на моторот: 212 cm³

  Сила на моторот / број на вртежи: 4.4 kW (3600 rpm)

  Работна ширина: 660 mm

  Работна длабочина: 510 mm

  Далечина на исфрлање: 5 - 11 m

  Дијаметар на тркалата: 365 mm

  Број на брзини напред: 6

  Број на брзини назад: 2

  Maсa: 88 kg

  Прилагодлив агол и домет на чистење

  Електричен стаертер

  Грејна рачка

  Линија на производи: Orange edition

   

 • Moторен чистач на снег Villager VST 50

  Код: VST 50 - 54511

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на мотор: Villager четиритактни, воздушно ладен

  Волумен на моторот: 196 cm³

  Сила на моторот / број на вртежи: 3.6 kW (3600 rpm)

  Работна ширина: 535 mm

  Работна длабочина: 510 mm

  Далечина на исфрлање: 5 - 11 m

  Дијаметар на тркалата: 330 mm

  Број на брзини напред: 4

  Број на брзини назад: 1

  Maсa: 58 kg

  Прилагодлив агол и домет на чистење

  Линија на производи: Orange edition