• Чистач на пареа Iskra JC-229
  Код за нарачка: Чистач на пареа Iskra JC-229


  • Напон: 220-240V 50 / 60Hz
  • Моќност: 1300W (максимум)
  • Должина на кабел: 5м
  • Глава со кружен зглоб
   - страничен наклон од 90 °
   - навалување напред - наназад 70 °
  • Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 ° C
  • Погоден за повеќето материјали и површини
  • Турбо систем за греење
  • Ергономски дизајнирана рачка
  • Резервоар за вода 380 ml
  • Резервоар за средство за чистење
  • Заштитен капак на резервоарот за вода
  • Димензии на пакувањето (LxWxH mm 245x170x510
  • Нето тежина: 3 кг
  • Бруто тежина: 3,2 кг
   Додатоци:
  • Додаток за чистење на прозорци
  • Додаток за чистење облека
  • Крпи за чистење
  • Тркалезни четки (2 пати изработени од најлон)
  • млазница на млаз со пареа
  • Аголна екстензија
  • Чаша за Мерење
  • 24 месеци гаранција

 • Џогер на пареа HB-1501 бел

  Код за нарачка: HB-1501 бел 044306

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  10 во 1 функција
  Континуирано работење на пареа 28 мин со електрична пумпа
  Вртлива глава од 180 степени за навлегување во тесни простори и под мебел
  може да убие микроб и да дезинфицира дома.
  Капацитет на резервоар за вода - 550ml
  Номинален напон: 220-240V
  Номинална фреквенција: 50Hz.
  Моќност: 1300-1500W кабелски кабел
  Додатоци: 1 x мерна чашка; 1 x чистач на прозорци; 1 x тркалезна мала најлонска четка; 1 x тркалезна голема најлонска четка; 1 x тенка четка; 1 x отпадна лопата; 1 x свиткана млазница; 1 x млазница млазница; 2 x влошки од микрофибер; 1 x ткаенина за облека и 1 x тепих едрилица

 • Чистач на пареа Iskra JC-220S

  • 24 месеци гаранција

  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • Моќност: 1500W (максимум)
  • Должина на кабел: 5м
  • Глава со кружен зглоб
   - страничен наклон од 90 °
   - навалување напред - наназад 70 °
  • Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 ° C
  • Погоден за повеќето материјали и површини
  • Турбо систем за греење
  • Ергономски дизајнирана рачка
  • Резервоар за вода 300 ml
  • Заштитен капак на резервоарот за вода
   
  Додатоци:
  • Додаток за чистење на прозорци
  • Додаток за чистење облека
  • Крпи за чистење
  • Тркалезни четки (2 пати изработени од најлон)
  • млазница на млаз со пареа
  • Аголна екстензија
  • Чаша за Мерење