• Додаток за Чешма - Премиум

  Код за нарачка: Додаток за Чешма - Премиум - 2021-10

  Додаток за чешма, со намена за промена на млазот на течењето на водата.
  Можете да го употребувата за чешмата во кујната, тоалетот, и на било кои други места.
  Додатокот е составен од два дела, фиксен дел (глава) и продолжеток (црево), со опција за раздвојување, поради што може да се употребува со, и без продолжеток.
  На фиксниот долен дел, има копче за промена на млазот според потребата.
  Продолжетокот е метален а фиксниот дел е изработено од високо квалитетна и цврста ABS пластика.
  Димензии:
  Со Продолжеток: 17 cm
  Без Продолжеток: 5,5 x 5.5 cm

 • Чешма CH116

  Код за нарачка: Чешма CH116

  Керамичка рачка
  Лесна за чистење
  Материјал на чешма: 304 Не'рѓосувачки челик
  Керамичко јадро на вентилот
  Висина: 17cm 

 • Чешма со црево на извлекување CH114

  Код за нарачка: Чешма со црево на извлекување CH114

  Материјал на чешма: Месинг 
  Керамичко јадро на вентилот
  Висина: 18cm 

 • Чешма CH115

  Код за нарачка: Чешма CH115

  Керамичка рачка
  Лесна за чистење
  Материјал на чешма: 304 Не'рѓосувачки челик
  Керамичко јадро на вентилот
  Висина: 30cm 

 • Чешма CH117

  Код за нарачка: Чешма CH117

  Керамичка рачка
  Лесна за чистење
  Материјал на чешма: 304 Не'рѓосувачки челик
  Керамичко јадро на вентилот
  Висина: 29.5cm 

 • Чешма CH118

  Код за нарачка: Чешма CH118

  Керамичка рачка
  Лесна за чистење
  Материјал на чешма: 304 Не'рѓосувачки челик
  Керамичко јадро на вентилот
  Висина: 18.5cm 

 • Чешма CH110

  Код за нарачка: Чешма CH104

  Материјал: H59 цврст месинг
  Притисок:0.5~1.0 бари
  Керамичко јадро на вентилот

 • Чешма со црево на извлекување CH109

  Код за нарачка: Чешма со црево на извлекување CH109

  Материјал на чешма: Месинг 
  Керамичко јадро на вентилот
  Висина: 44cm 

 • Чешма со црево на извлекување CH108

  Код за нарачка: Чешма со црево на извлекување CH108

  Материјал: Месинг
  Материјал на главата на цревото за извлекување: ABS Пластика
  Ротирање од 360°
  Притисок: 0.5~1.0 бари
  Керамичко јадро на вентилот

 • Чешма со црево на извлекување CH107

  Код за нарачка: Чешма со црево на извлекување CH107

  Материјал: 18/8 не'рѓосувачки челик
  Температура на вода: 0-90°C
  Притисок на вода: 0,5-5 Bar (1Bar=0,1Mpa)

 • Чешма со црево на извлекување CH106

  Код за нарачка: Чешма со црево на извлекување CH106

  Материјал на чешма: Месинг 
  Керамичко јадро на вентилот
  Висина: 44cm 

 • Чешма со црево на извлекување CH105

  Код за нарачка: Чешма со црево на извлекување CH105

  Материјал на чешма: Месинг 
  Материјал на млазницата: ABS пластика
  Керамичко јадро на вентилот
  Цевки за топла и ладна вода
  Висина: 40cm 

 • Чешма CH104

  Код за нарачка: Чешма CH104

  Материјал: H59 цврст месинг
  Димензија: 33.6x21cm
  Притисок:0.5~1.0 бари
  Керамичко јадро на вентилот

 • Чешма CH103

  Код за нарачка: Чешма CH103

  Материјал: H59 цврст месинг / легура од цинк
  Димензија: 265x170mm
  Притисок:0.5~1.0 бари
  Керамичко јадро на вентилот


 • Проточна чешма CH102

  Код за нарачка: Проточна чешма CH102

  Моќност: 3000W
  Притисок на водата: 0.03~0.05mpa
  Водоотпорност IPX4
  Материјал: ABS/Алуминиум/304 не'рѓосувачки челик
  Термална заштита и заштита од протекување

 • Проточна чешма CH101

  Код за нарачка: Проточна чешма CH101

  Моќност: 3000 W
  Боја: сребрена
  Материјал: Нерѓосувачки челик

 • Мултифункционална ротирачка чешма CH100

  Код за нарачка: Мултифункционална ротирачка чешма CH100

  360° ротација
  2 типа на режим на излез на вода
  Топла/ладна вода
  Отпорност на корозија
  Должина на цевката: 60cm