• ПРЕНОСЕН РАДИО РЕСИВЕР SENCOR SPT 207

   

  Преносен радио ресивер со CD Player и касета
   
  CD/CD-RW компатибилно
  Телескопска FM антена
  Дисплеј
  Преслушување и снимање на касета
  Стерео звучници: 2x1W(RMS)
  Исклучително економичен 10W
  Димензии (ШхДхВ): 290х220х141mm
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА