• Нискомонтажен Бојлер за во кујна ARISTON ANDRIS LUX ECO 10 U-5

  Код за нарачка: ARISTON ANDRIS LUX ECO 10 U-5-73895

  ПРЕМИУМ ДИЗАЈН од Умберто Палермо
   Нискомонтажен Бојлер за во кујна 10 литри
   MADE IN ITALY
   Целосно електронски контроли со ЛЕД дисплеј приказ на предната страна
   Нов бакарен греач од 2KW
   ECO EVO функција - софтвер за штедење енергија до 15%
   Титаниумско обложување на казанот
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Нов држач за греачот со 4 отвори
   ABS сигурносоен ситем (Заштита од прегревање
   Заштита од замрзнување - водата да достигне под 5 степени и со тоа да замрзне
   Заштита од греење на празно - недостиг на вода
   Анти легионела - еднаш во месецот бојлерот дига темепратура од 65 степени и ги и уништува сите бактерии внатре)
   Максимална температура 80 степени
   Загревање за 17 минути до 45 степени
   бела/тегет боја
   Димензии ВxШxД 36х36х29.8 цм
   Тежина 6.6кг
   IPX4 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Проточен бојлер CLAGE DCX NEXT ELECTRONIC MPS 18-27KW

  Код за нарачка: CLAGE DCX NEXT ELECTRONIC MPS-73893

  Проточен бојлер
   Електронски
   Моќност 27KW
   Сетирања 18,21,24 и 27KW
   Прецизен избор на температура во 5 нивоа (35,38,42,48 и 55 степени)
   TWIN TEMPERATURE Control TTC осигурува прецизна контрола на избраната температура
   дури и при флуктуации во притисокот
   Електронски безбедносен систем со детекција на меури во водата
   Максимален работен притисок 10 бари
   Потребен проток за старт 1.5л/мин
   Макисмален проток 8л/мин
   26-39Ампери
   Работи на 400V
   Тип на заштита IP25
   А енергетска класа
   Димензии ВxШxД 46.8x23.9x9.6 цм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер Midea D80-20F6

  Код за нарачка: Midea D80-20F6-73878

   Електичен бојлер
   Моќност 2KW
   Капацитет 80л
   Емајлиран греач и Целосно емајлиран казан
   Магнезиумска анода против бигор со димензии 22x296мм
   Притисок 7.5 бари
   Вграден термометар
   Сигурносен вентил

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер TELEFUNKEN TCA502

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TCA502-73410

   Eлектричен бојлер
   50л
   2 КW
   бела боја
   Емајлиран челичен резервоар тестиран со Sapphire Blue технологија
   Магнезиумска Анода
   Ефективна Green полиуретанска изолација
   Сигурносен вентил до 10 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура од 25 до 75 степени
   Максимална температура 75 степени
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 1415 kWh
   Бучност 15dB
   Должина на кабел 1.2 метри
   Димензии 42.6x61.4 цм. Нето тежина 17кг
   IP24 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер TELEFUNKEN TCA802

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TCA802-73409

   Eлектричен бојлер
   80л
   2 КW
   бела боја
   Емајлиран челичен резервоар тестиран со Sapphire Blue технологија
   Магнезиумска Анода
   Ефективна Green полиуретанска изолација
   Сигурносен вентил до 10 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура од 25 до 75 степени
   Максимална температура 75 степени
   Годишна потрошувачка на ел. енергија 1423 kWh
   Бучност 15dB
   Должина на кабел 1.2 метри
   Димензии 42.6x87.4 цм. Нето тежина 23кг
   IP24 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Проточен електричен бојлер ARISTON AURES SM 12 TR EU

  Код за нарачка: ARISTON AURES SM 12 TR EU-73178

   Проточен електричен бојлер
   Италијански дизајн
   12KW
   31.7 Ампери
   Трофазен 400V
   Бакарен греач
   4 нивоа на моќност
   Flow сензор - загрева вода само кога се користи
   Минимален работен притисок 0.3 бари - Максимален 8 бари
   електронско регулирање на пртокот на вода
   Максимална температура 55 степени
   Стапки на моќност Две - 4KW + 4KW +4KW
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Сигурносен систем против прегревање и изгореници
   А енергетска класа
   IP24 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер ARISTON LYDOS PLUS 80 V 1-8K EN

  Код за нарачка: ARISTON LYDOS PLUS 80 V 1-8K EN-73182

   8K EN EU
   Eлектричен бојлер
   80л
   MADE IN ITALY
   1.8 КW
   ЛЦД Дисплеј на предна страна
   Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
   Голема Магнезиумска Анода
   Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Максимална температура 80 степени
   Загревање за 2ч 11 минути до 60 степени
   бела боја
   Димензии ВxШxД 77.3x45x48 цм тежина 20.5кг
   IPX3 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

   

 • Нискомонтажен Бојлер за во кујна ARISTON ANDRIS RS 15U-3

  Код за нарачка: ARISTON ANDRIS RS 15U-3-73179

   МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо
   Нискомонтажен Бојлер за во кујна 15 литри
   MADE IN ITALY
   Нов бакарен греач од 1.2KW
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Нов држач за греачот со 4 отвори
   Максимална температура 80 степени
   Загревање за 44 минути до 45 степени
   бело сива боја
   Димензии ВxШxД 36х36х34.6 цм
   Тежина 7.4кг
   IPX1 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Високомонтажен Бојлер за во кујна ARISTON ANDRIS RS 15-3

  Код за нарачка: ARISTON ANDRIS RS 15-3-73178

   МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо
   Високомонтажен Бојлер за во кујна 15 литри
   MADE IN ITALY
   Нов бакарен греач од 1.2KW
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Нов држач за греачот со 4 отвори
   Максимална температура 80 степени
   Загревање за 44 минути до 45 степени
   бело сива боја
   Димензии ВxШxД 36х36х34.6 цм
   Тежина 7.4кг
   IPX1 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Нискомонтажен Проточен бојлер CLAGE MCX3 SMARTRONIC

  Код за нарачка: CLAGE MCX3 SMARTRONIC-72945

   Нискомонтажен Проточен бојлер
   Електронски контроли
   Моќност 3.5KW
   Контроли на допир за избор на температура од 35-38 или 45 степени
   Максимален работен притисок 10 бари
   Потребен проток за старт 1.2л/мин
   Макисмален проток 2.0л/мин
   Solar ready
   15 Ампери
   Работи на 220V
   Тип на заштита IP25
   Вклучен кит за конекција ( Т штек и фелксибилно црево)
   А енергетска класа
   Вклучен кабел за приклучување

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер ARISTON LYDOS ECO 80 V 2K

  Код за нарачка: ARISTON LYDOS ECO 80 V 2K-72667

   Eлектричен бојлер
   80л
   MADE IN ITALY
   2 КW
   ЛЕД Интерфејс на предна страна
   Технологија Water plus до 16% повеќе топла вода
   Функција ECO EVO од CoreTECH - до 14% поголема заштеда на енергија
   Функција T-MAX за брза потреба од топла вода
   Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
   Голема Магнезиумска Анода
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Максимална температура 80 степени
   Загревање за 1ч 58 минути до 60 степени
   бела боја
   Димензии ВxШxД 73.3x45x47 цм тежина 20.5кг
   Енергетска класа Б
   IPX3 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Проточен електричен бојлер ARISTON AURES SF7 SH 7KW

  Код за нарачка: ARISTON AURES SF7 SH 7KW-72666

   Проточен електричен бојлер
   Италијански дизајн
   7KW
   31.7 Ампери
   Монофазен
   Регулатор на моќност - 4 нивоа
   Минимален работен притисок 0.3 бари - Максимален 8 бари
   електронско регулирање на пртокот на вода
   Максимална температура 55 степени
   Стапки на моќност Две - 3KW + 4KW
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Сигурносен систем против прегревање и изгореници
   бело сива боја
   Димензии ВxШxД 18.3х29х10.8 цм
   А енергетска класа
   IP25 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер ARISTON LYDOS R 80 V

  Код за нарачка: ARISTON LYDOS R 80 V-72285

  Eлектричен бојлер
   80л
   MADE IN ITALY
   2 КW
   ЛЕД Интерфејс на предна страна
   Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
   Голема Магнезиумска Анода
   Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода    да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Максимална температура 75 степени
   Загревање за 1ч 58 минути до 60 степени
   бела боја
   Димензии ВxШxД 77.3x45x48 цм тежина 20.5кг
   IPX3 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Нискомонтажен Бојлер за во кујна ARISTON ANDRIS LUX 6

  Код за нарачка: ARISTON ANDRIS LUX 6-72284

   МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо
   Нискомонтажен Бојлер за во кујна 6 литри
   MADE IN ITALY
   Нов бакарен греач од 1.5KW
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Нов држач за греачот со 4 отвори
   Максимална температура 75 степени
   Загревање за 14 минути до 45 степени
   бело сива боја
   Димензии ВxШxД 31.5х31.5х25 цм
   Тежина 5.9кг
   IPX1 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Комбииран бојлер за парно ARISTON PRO1 R 80 VTS 1-8K

  Код за нарачка:  ARISTON PRO1 R 80 VTS 1-8K-72116

   Комбиниран бојлер за парно ЛЕВ
   80л
   MADE IN ITALY
   1.8 КW
   Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар
   Голема Магнезиумска Анода
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Максимална температура 75 степени
   Загревање за 2ч и 27 минути до 45 степени
   бела боја
   Димензии тежина 24кг
   IPX3 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер ARISTON LYDOS R 100 V 3K

  Код за нарачка: ARISTON LYDOS R 100 V 3K-72114

   Eлектричен бојлер
   100л
   MADE IN ITALY
   3 КW
   ЛЕД Интерфејс на предна страна
   Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
   Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
   Голема Магнезиумска Анода
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Максимална температура 75 степени
   Загревање за 1ч и 50 минути до 45 степени
   бела боја
   Димензии ВxШxД 91.3x45x48 цм тежина 25кг
   IPX3 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер ARISTON LYDOS R 80 V 3K

  Код за нарачка: ARISTON LYDOS R 80 V 3K-72113

   Eлектричен бојлер
   80л
   MADE IN ITALY
   3 КW
   ЛЕД Интерфејс на предна страна
   Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
   Голема Магнезиумска Анода
   Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Максимална температура 75 степени
   Загревање за 1ч 28 минути до 45 степени
   бела боја
   Димензии ВxШxД 75.8x45x48 цм тежина 21.5кг
   IPX3 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер ARISTON LYDOS R 50 V 3K

  Код за нарачка: ARISTON LYDOS R 50 V 3K EU-72112

   Eлектричен бојлер
   50л
   MADE IN ITALY
   3 KW
   ЛЕД Интерфејс на предна страна
   Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
   Голема Магнезиумска Анода
   Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Максимална температура 75 степени
   Загревање за 55 минути до 45 степени
   бела боја
   Димензии ВxШxД 55x45x48 цм тежина 16.5кг
   IPX3 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер ARISTON PRO1 R 80 V 2K

  Код за нарачка: ARISTON PRO1 R 80 V 2K-7210

   Eлектричен бојлер
   Wave дизајн 2018
   80л
   MADE IN ITALY
   2 КW
   Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
   Голема Магнезиумска Анода
   Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Максимална температура 75 степени
   Загревање за 2ч и 12 минути до 45 степени
   бела боја
   Димензии ВxШxД 75.8x45x48 цм тежина 21.5кг
   IPX3 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

 • Електричен бојлер ARISTON PRO1 R 50 V 2K

  Код за нарачка: ARISTON PRO1 R 50 V 2K-72109

   Eлектричен бојлер
   Wave дизајн 2018
   50л
   MADE IN ITALY
   2 КW
   Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
   Голема Магнезиумска Анода
   Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
   Полиуретанска изолација CFC Free
   Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
   Надворешен Термостат за одбирање температура
   Максимална температура 75 степени
   Загревање за 1ч и 22 минути до 45 степени
   бела боја
   Димензии ВxШxД 55.3x45x48 цм тежина 16кг
   IPX3 ниво на заштита

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ