• Миксер за матење нескафе + сет од 6 чаши
  Код: ST NCM-100B Black-70027 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Миксер за матење нес кафе со подножје
   
  Superior Technology
   Црна боја
   2 брзини
   450мл сад
   100W
   Ултра тивка работа

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
   
   
  Чаши 1/6 TANGO
   
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
 • Рачен блендер MAX RB 3542 + Кујнска вага ST KS-E5W + Сет од 6 чаши TANGO
  Код за нарачка: RB 3542 Рачен блендер + ST KS-E5W - 46291 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Рачен блендер MAX RB 3542
  200W Моќност
  2 брзини
  Со пластичен додаток за блендирање
  Иноксни сечива
  DC Мотор
  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
   
  Кујнска вага ST KS-E5W
   темперно стакло 4мм
   голем ЛЦД Дисплеј
   5кг капацитет
   градуација од 1гр
   TARE функција
   автоматско вклучување и исклучување
   индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
   опремена со 4 прецизни сензори
   користи 1x CR2032 батерија која е вклучена
  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
   
  Сет од 6 чаши TANGO 
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
 • Рачен блендер + сецко 3 во 1 ST HBCE-500KWG Superior Technology

  Код за нарачка: ST HBCE-500KWG Superior Technology-73494

   Стапчест блендер + сецко 3 во 1
   Боја Бела-сива
   Моќност 500W
   2 брзини
   сад за мерење + сецко + маталка
   метална нога од нерѓосувачки челик отпорна на високи температури
   изработка од висококвалитетна ABS пластика
   сечила од нерѓосувачки челик
   ултра тивка работа
   Гаранција: 1 година

 • Стапчест миксер со сад за мерење BOSCH MSM14100

  Код за нарачка: BOSCH MSM14100-69757

   Стапчест миксер со сад за мерење
   Белa боја
   400W
   супер тивок и со ниски вибрации
   Турбо копче
   Нога за матење од специјална пластика отпорна на високи   температури
   Нов нож со 4 оштрици
   со отрсранлив нож и капак

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 

 • Рачен миксер Philips HR2534-00

  Код за нарачка: Philips HR2534-00-73803

   Рачен миксер
   Боја Бела
   650W
   метална нога
   ProMix Advanced blending technology
   1 брзина
   чаша за миксирање

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 

 • Рачен блендер ST HB-400SGY Superior Technology

  Код за нарачка: ST HB-400SGY Superior Technology - 72593

  ST HB-400SGY Superior Technology
   Стапчест блендер
   Бела сива боја
   стапчестиот блендер има нога од нерѓосувачки челик
   400W
   заштита од прегревање
   
  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Рачен блендер Philips HR2531-00

  Код за нарачка: Philips HR2531-00 - 73507

   Стапчест Блендер
   Боја бела
   650W
   сад 0.5л
   1 брзина
   Гаранција: 2 години

   

 • Рачен блендер LIDER LHB-125

  Код за нарачка: LIDER LHB-125

  Моќност:400W
  Брзини:2
  Материјал на рачка:Високо квалитетна пластика
  Сечиво:Нерѓосувачки челик
  Ергономски и стилски дизајн
  Лесно го обработува секое овошје и зеленчук
  Гаранција: 1 година

 • РАЧЕН БЛЕНДЕР ADLER AD 4616

  Код за нарачка: ADLER AD 4616

  Моќност:500w
  Брзини:2
  Отстранлив додаток за блендирање
  Лесно чистење
  Ножеви од нерѓосувачки челик
   
  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • СТАПЕН БЛЕНДЕР ISKRA SW-218-GR

  Код за нарачка: ISKRA SW-218-GR

  Одличен, лесен, пренослив и практичен рачен стапен блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.
  Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. 
  Пригответе вкусни кашести јадења, кремасти супи, ситно сецкано овошје и зеленчук, смеса за сладолед и др.

  Моќност: 250W (максимално)
  Напон: 220-240v -50/60 Hz
  2 брзини на прилагодување
  Сечила од нерѓосувачки челик
  Егргономски облик
  2 години гаранција

 • СТАПЕН БЛЕНДЕР ISKRA SW-288

  Код за нарачка: ISKRA SW-288

  Одличен, лесен, пренослив и практичен рачен стапен блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.
  Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. 
  Пригответе вкусни кашести јадења, кремасти супи, ситно сецкано овошје и зеленчук, смеса за сладолед и др.

  Моќност: 700W (максимално)
  Напон: 220-240v -50/60 Hz
  2 брзини на прилагодување
  Сечила и стап од нерѓосувачки челик
  Егргономски облик
  2 години гаранција

 • СМУТИ БЛЕНДЕР ISKRA HY-1302-WH

  Код за нарачка: ISKRA HY-1302-WH

  Одличен, лесен, пренослив и практичен smoothie maker

  • Моќност: 200-300W
  • Напон: 220-240v -50/60 Hz
  • Зафатнина на садот: 0,6л
  • Преносен сад со отвор за пиење
  • Ефикасно сечило од нерѓосувачки челик
  • Едноставно управување и чистење
  Гаранција - 2 години
 • СМУТИ БЛЕНДЕР ISKRA HY-1302-GR

  Код за нарачка: ISKRA HY-1302-GR

  Одличен, лесен, пренослив и практичен smoothie maker

  • Моќност: 200-300W
  • Напон: 220-240v -50/60 Hz
  • Зафатнина на садот: 0,6л
  • Преносен сад со отвор за пиење
  • Ефикасно сечило од нерѓосувачки челик
  • Едноставно управување и чистење
  Гаранција - 2 години
 • СМУТИ БЛЕНДЕР ISKRA HY-1302-BL

  Код за нарачка: ISKRA HY-1302-BL

  Одличен, лесен, пренослив и практичен smoothie maker

  • Моќност: 200-300W
  • Напон: 220-240v -50/60 Hz
  • Зафатнина на садот: 0,6л
  • Преносен сад со отвор за пиење
  • Ефикасно сечило од нерѓосувачки челик
  • Едноставно управување и чистење
  Гаранција - 2 години
 • СТАПЕН БЛЕНДЕР ISKRA HB-02S

  Код за нарачка: ISKRA HB-02S

  Одличен, лесен, пренослив и практичен мини блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.
  Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. 
  Пригответе вкусни кашести јадења, кремасти супи, ситно сецкано овошје и зеленчук, смеса за сладолед и др

  Моќност: 400W (максимално)
  Напон: 220-240v -50/60 Hz
  2 брзини на прилагодување
  Нерѓосувачки челик копје
  Сечила од нерѓосувачки челик
  Егргономична форма
  Сад за мерење 800ml
  2 година гаранција

 • СТАПЕН БЛЕНДЕР ISKRA HB-01S

  Код за нарачка: ISKRA HB-01S

  Одличен, лесен, пренослив и практичен мини блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.
  Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. 
  Пригответе вкусни кашести јадења, кремасти супи, ситно сецкано овошје и зеленчук, смеса за сладолед и др

  · 2 брзини
  · Нож од нерѓосувачки челик
  · Ергономски дизајн
  · Димензии (mm): 400 x 103 x 103 
  · Нето тежина: 0,65 kg
  · Бруто тежина: 0,86 kg
  · Jaчина 200 вати
    INOX
    2 година гаранција

 • СТАПЕН БЛЕНДЕР ISKRA HB-01

  Код за нарачка: ISKRA HB-01

  Одличен, лесен, пренослив и практичен мини блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.
  Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. 
  Пригответе вкусни кашести јадења, кремасти супи, ситно сецкано овошје и зеленчук, смеса за сладолед и др.

  Моќност: 200W (максимално)
  Напон: 220-240v -50/60 Hz
  2 брзини на прилагодување
  Нерѓосувачки челик
  Сечила од нерѓосувачки челик
  Ергономична форма
  2 година гаранција

 • СТАПЕН БЛЕНДЕР СО ПРИБОР ЗА ПАСИРАЊЕ ISKRA HB-08

  Код за нарачка: ISKRA HB-08

  Одличен, лесен, пренослив и практичен рачен стапен блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.
  Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. 
  Пригответе вкусни кашести јадења, кремасти супи, ситно сецкано овошје и зеленчук, смеса за сладолед и др.

  Напон: 220-240V ~ 50/60 Hz;
  Моќност: 400 W (макс.);
  Подесување на брзина: 2 нивоа;
  Ножеви од нерѓосувачки челик;
  Пластична рачка;
  Ергономски дизајн
  Димензии на пакетот (во мм): 230x175x145;
  Нето / бруто тежина: 0,85 / 1 кг;
  Додатоци: сечило од нерѓосувачки челик, додаток за пасирање, сад: 800 ml;
  2 години гаранција

 • СТАПЕН БЛЕНДЕР ПАСАТОР СО САД HB-01 SET

  Код за нарачка: HB-01 SET


  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • моќност: 200W (макс)
  • Прилагодување на брзината: 2 нагодувања
  • Сечила од не'рѓосувачки челик
  • Врат од пластична шипка
  • Ергономски дизајн
  • Димензии на пакетот (во мм): 240 (L) x 140 (W) x 255 (H)
  • Нето тежина: 0,85 кг
  • Бруто тежина: 1,00 кг

  Дополнителни додатоци:
  • тикер
  • Главна метла
  • Време на мешање 800 ml

  • 24 месеци гаранција

 • БЛЕНДЕР ISKRA DL-BL03PP-GY

  Код за нарачка: ISKRA DL-BL03PP-GY

  • мешалка на маса
  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • моќност: 300W
  • одвојлив пластичен сад: 1,5 л
  • 2 брзини на мешање
  • Работење со пулсот за кратки циклуси на мешање
  • тава за дозирање од 50 ml
  • куќиште и лопати од не'рѓосувачки челик
  • простор за складирање на кабел
  • Лесна работа
  • лесно чистење
  • Димензии на пакувањето (во мм): 231 (L) x 191 (W) x 415 (H)
  • Нето тежина: 1,6 кг
  • Бруто тежина: 2,1 кг

  • 24 месеци гаранција

  Пакување надворешно пакување
  Надворешно пакување EAN-код: 3830042567103
  • Димензии на кутијата (во мм): 590 (L) x 477 (W) x 433 (H)
  • Кол: 6 парчиња / картон
  • Нето тежина: 9,6 кг
  • Бруто тежина: 13,0 кг