• Двокрилен фрижидер TESLA RB5101FHX

  Код: RB5101FHX - двокрилен фрижидер

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Нето запремнина 341+177l
  Технологија на ладење Total No Frost
  Енергетска класа A+
  Капацитет на замрзнување 10kg/24h 
  Број на фиоки во замрзнувач 2
  Запремнина на фрижидерот 341
  Запремнина на замрзнувачот 177
  Ниво на бучава 42dB
  Боја Инокс
  Димензии 1770 x 900 x 700mm
 • Фрижидер со комора Tesla RC3400FHX1

  Код: Tesla RC3400FHX1

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Нето запремнина 243 + 95l
  Технологија на ладење Total No Frost
  Енергетска класа A+
  Капацитет на замрзнување 15kg/24h 
  Број на фиоки во замрзнувач 3
  Запремнина на фрижидерот 210
  Запремнина на замрзнувачот 75
  Ниво на бучава 43dB
  Боја Инокс
  Димензии 1950 x 600 x 685mm
 • Хоризонтален замрзнувач Tesla RH2000M1

  Код: RH2000M1

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа A+
  Капацитет на замрзнувачот 198l
  Ниво на бучава 42 dB
  Боја Бела
  Димензии (mm): 816 x 850 x 550
 • Стаклокерамички шпорет VOX CHT 6008 BL

  Код: VOX CHT 6008 BL

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Шпорет – стаклокерамика
  Број на рингли: 4
  2 x стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
  2 x стаклокерамика, 180 mm, 1800 W
  Волумен на рерната: 65 л
  Осветлување во рерната, вентилатор, тајмер
  Горен греач – 1200 W, Долен греач – 1100 W
  Дупли греач за скара: 2600 W
  Голема фиока
  Индикатор за загреани рингли и термостат
  Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија
  Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
  Боја: црна

 • Стаклокерамички шпорет VOX CHT 5001

  Код: VOX CHT 5001

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на шпорет: шпорет со стаклокерамичка плоча;

  Тип на рерна: рерна со вентилатор 53 l

  Капацитет на рерна: 50 l

  Број на рингли: 4 места за готвење (2xØ180+2xØ145mm);

  Енергетска класа B

  Ширина 50 cm

  Димензии (ШxДxВ) 50 x 60 x85 cm

  Карактеристики: мултифункционална рерна (6 функции+светло), тајмер, 2 грејачи (1100W+1200W) + грил 2600W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока
  Боја: Бела

 • Комбиниран шпорет VOX GHB 622

  Код: VOX GHB 622

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Бројот на греачките зони: 4

  Рингла 1: Полу-брз гас режач 75мм, 1750 ватен

  Рингла 2: Брз гасен режач 100мм, 3000 ватен

  Рингла 3: Електрична рингла-плоча 145мм, 1000 вати

  Рингла 4: Електрична рингла-плоча 180мм, 1500 ватна

  Тип на рерни: Електрични

  Технологија: Копче за плин, Гратис кабли за струја, Две тепсии, Голема долна фиока, Лесно чистење

  Горен греен елемент: 1200 W

  Долен елемнет на греачот: 1100 W

  Индекс на енергетска ефикасност -стандарден: 107,5

  Потрошена електрична енергија -стандард: 0,88 kWh/циклус

  Копче за палење на плинот: Да

  Сигурносни вентили: Да

  Додатоци за конверзија на гас: Да

  Електрични дупли греачи на скарата: 2600 W

  Хромирана решетка: 1 ком

  Гратис тепсија за печење (плиток ): Да

  Гратис тепсија за печење (длабок ): Да

  Фиока: Да

  Капак: Метален

  Отстранлива врата од рерната: Да

  Висината на подигнатиот капак: 1450 мм

  Длабочина со отворената врата: 1050 мм

  Максимална нето тежина: 45 кг

  Енергетска класа: А

  Светлосни показатели: Индикатор-показател за уклчениот термостат
  Термостат: Да

 • Електричен шпорет VOX EHB 604 XL

  Код: VOX EHB 604 XL

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на шпорет: електричен шпорет

  Тип на рерна: Конвекциска рерна 61 l

  Капацитет на рерна: 56 l

  Број на рингли: 3 стандардни + 1 експрес

  Енергетска класа B

  Ширина 60 cm

  Димензии (ШxДxВ) 60 x 60 x 85 cm

  Kарактеристики: горен грејач 1000W + долен грејач 1000W + грил 2000W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока

  Боја: Бела

   

 • Електричен шпорет VOX EHB 504

  Код: VOX EHB 504

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на шпорет: електричен шпорет

  Тип на рерна: Конвекциска рерна 53 l

  Капацитет на рерна: 48 l

  Број на рингли: 3 стандардни + 1 експрес

  Енергетска класа B

  Ширина 50 cm

  Димензии (ШxДxВ) 50 x 60 x85 cm

  Карактеристики: горен грејач 1000W + долен грејач 1000W + грил 2000W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока
  Боја: Бела

 • Сет 3 собирачи на мирис со медицински јаглен

  Код: Сет 3 собирачи на мирис - 2021-60 х3

  Собирач на мирис, доста практичен производ за собирање на непријатните мириси.

  Оваа иновативна направа е иделно решение за собирање на непријатните мириси во фрижидерот, во плакарот за облека, плакарот за чевли и.т.н.

  Лесно и едноставно, ставете го на местото каде што сте замислиле, и само по неколку часа ќе го почувствувате неверојатниот резултат.

  Изработено од високо квалитетна пластика а внатрешноста е исполнета со медицински јаглен сместен во истонаменска вреќичка.

   

  Димензии: 12.5 x 6 x 3 cm

 • Машина за перење VOX WM 1060 YTD

  Код: VOX WM 1060 YTD

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет на перење: 6kg
  Вртежи на центрифуга: 1000
  Енергетска класа: A+++
  Димензии (цм): 597 x 845 x 497mm
  Број на програми: 15
  Ниво на бучава (перење): 58 dB
  Боја: Бела
  Ниво на бучава (центрифуга): 77
 • Машина за перење VOX WM1051-D

  Код: VOX WM1051-D

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет на перење: 5kg
  Вртежи на центрифуга: 1000
  Енергетска класа: A++
  Димензии (цм): 597 x 845 x 497mm
  Број на програми: 15
  Ниво на бучава (перење): 58 dB
  Боја: Бела
  Ниво на бучава (центрифуга): 77
 • Фрижидер VOX KG 2600 B

  Код: VOX KG 2600 B

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Волумен: фрижидер – 227 л, замрзнувач – 40 л
  4 стаклени полици, 4 прегради на врата, 1 фиока
  1 полица во замрзнувач
  Климатска класа: N
  Гас: R600a
  Промена на смерот на отворање на вратите
  Потрошувачка на енергија годишно: 216 kWh
  Тивок при работа
  Бучава: 41 dB
  Димензии (ШxВxД): 540 x 1440 x 59.9 mm
  Боја: црна

 • Фрижидер Vox KS 1200F

  Код: Vox KS 1200F

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Волумен: 90 л
  3 полици, 2 прегради на врата, 1 фиока
  Промена на смерот на отворање на вратата
  Енергетска класа: F
  Потрошувачка на енергија годишно: 107 kWh
  Бучава: 41 dB
  Димензии (ШxВxД): 821 x 480 x 500 mm
  Боја: бела

 • Вградна стаклокерамичка плоча VOX EBC 411 DB

  Код: VOX EBC 411 DB

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Вградна плотна – стаклокерамика
  Број на рингли: 6
  2 x Стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
  Стаклокерамика двојна, 180 mm, 700/1700 W
  Стаклокерамика овална, 145 mm, 1000/1800 W
  Вкупна моќност: 6.5 kW
  Индикатор за загреана рингла, сигурносно заклучување, копчиња на допир
  Димензии (ШxВxД): 590 x 41 x 520 mm
  Боја: црна

 • Вградна стаклокерамичка плоча VOX EBC 410 DB

  Код: VOX EBC 410 DB

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Стаклокерамичка плоча,

  4 зони за греење,

  контролни сензори,

  1 * 145мм,

  1 * 145мм / 210мм
  2 * 180мм, црна

  Димензии: 590x41x520mm

 • Вградна стаклокерамичка плоча VOX EBC 400 DB

  Код: VOX EBC 400 DB

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип: Стаклокерамика

  Ширина 59 cm

  ø145мм highlight грејна површина
  ø180мм highlight грејна површина

  Брусен раб на плочата

  Сигурносно заклучување

  Сигнална сијаличка

  Струен кабел

  Дигитална контрола однапред
  Боја: црна

 • VOX сет вградна рерна + вградна плотна + аспиратор

  Код: VOX EBB 1000 IX - VOX EBC 200 DB - VOX PIO 650 W

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Рерна:

  Моќност: 2600W

  Волумен: 58l
  Горен греач – 1200W
  Долен греач – 1100W

  Термостат
  Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија, гратис кабел
  Големо надворешно и мало внатрешно стакло, метална врата, внатрешно осветлување
  Димензии (ШxВxД): 595 x 595 x 575 mm
  Боја: сива (Inox)


  Плотна:


  Тип: Стаклокерамика

  Ширина 29 cm

  ø145мм highlight грејна површина

  ø180мм highlight грејна површина

  Брусен раб на плочата

  Сигурносно заклучување

  Сигнална сијаличка

  Струен кабел

  Дигитална контрола однапред
  Боја: црна


  Аспиратор:


  Број на брзини на работење: 3
  Сила на вшмукување: 253 m3/h
  Број на мотори: 1
  Номинална моќ на системот за осветлување: 6 W
  Вид на светло: LED
  Потрошувачка на енергија годишно: 62 kWh
  Бучава: 59 dB
  Димензии (ШxВxД): 600 x 174 x 425 mm

 • Аспиратор VOX PIO 650 W

  Код: VOX PIO 650 W

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Број на брзини на работење: 3
  Сила на вшмукување: 253 m3/h
  Број на мотори: 1
  Номинална моќ на системот за осветлување: 6 W
  Вид на светло: LED
  Потрошувачка на енергија годишно: 62 kWh
  Бучава: 59 dB
  Димензии (ШxВxД): 600 x 174 x 425 mm

 • Вградна рерна VOX EBB 1000 IX

  Код: VOX EBB 1000 IX

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 2600W

  Волумен: 58l
  Горен греач – 1200W
  Долен греач – 1100W

  Термостат
  Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија, гратис кабел
  Големо надворешно и мало внатрешно стакло, метална врата, внатрешно осветлување
  Димензии (ШxВxД): 595 x 595 x 575 mm
  Боја: сива (Inox)

 • Вградна стаклокерамичка плоча VOX EBC 200 DB

  Код: VOX EBC 200 DB

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип: Стаклокерамика

  Ширина 29 cm

  ø145мм highlight грејна површина

  ø180мм highlight грејна површина

  Брусен раб на плочата

  Сигурносно заклучување

  Сигнална сијаличка

  Струен кабел

  Дигитална контрола однапред
  Боја: црна