• Bean bag Cosmos Love gray-brown

  Код: Beanbag Cosmos - 056-000083

  Спецификации:

  Dreamy Flip има внатрешно експандиран полистирен со висока отпорност на абење.

  Надворешно обложена со висококвалитетна полиестерска ткаенина, отпорна на нечистотија и истата е водоотпорна.

  Ткаенината е посебно третирана и е отпорна на сончеви зраци и влага, а се чисти со ладна вода и сапун.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 65 см

  Ширина: 100 см

  Висина: 75 см


  Димензии на пакување: 95x60x70cm


 • Bean bag Lounger MAXI anthracite

  Код: Beanbag Lounger - 056-000071

  Спецификации:

  Lounger MAXI има внатрешно експандиран полистирен со висока отпорност на абење.

  Надворешно обложена со висококвалитетна полиестерска ткаенина, отпорна на нечистотија и истата е водоотпорна.

  Има скриен двоен патент

  Ткаенината е посебно третирана и е отпорна на сончеви зраци и влага, а се чисти со ладна вода и сапун.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 60 см

  Ширина: 135 см

  Висина: 65 см

 • Bean bag Dreamy Flip XXL yellow

  Код: Beanbag Flip yellow - 071-001521

  Има практичен дизајн кој го обвива телото и лесно се претвора во удобен кревет.

   

  Спецификации:

  Dreamy Flip има внатрешно експандиран полистирен со висока отпорност на абење.

  Надворешно обложена со висококвалитетна полиестерска ткаенина, отпорна на нечистотија и истата е водоотпорна.

  Има скриен двоен патент

  Ткаенината е посебно третирана и е отпорна на сончеви зраци и влага, а се чисти со ладна вода и сапун.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 57 см

  Ширина: 84 см

  Висина: 75 см

  Висина на седиштето: 35 см

   

  Димензии на отворен bean bag: 57х180х50см висина
  Висина на кревет: 20 - 22 см

 • Bean bag Dreamy Flip XXL red

  Код: Beanbag Flip red -  071-001520

  Има практичен дизајн кој го обвива телото и лесно се претвора во удобен кревет.

   

  Спецификации:

  Dreamy Flip има внатрешно експандиран полистирен со висока отпорност на абење.

  Надворешно обложена со висококвалитетна полиестерска ткаенина, отпорна на нечистотија и истата е водоотпорна.

  Има скриен двоен патент

  Ткаенината е посебно третирана и е отпорна на сончеви зраци и влага, а се чисти со ладна вода и сапун.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 57 см

  Ширина: 84 см

  Висина: 75 см

  Висина на седиштето: 35 см

   

  Димензии на отворен bean bag: 57х180х50см висина
  Висина на кревет: 20 - 22 см

 • Bean bag Dreamy Flip XXL orange

  Код: Beanbag Flip orange - 071-001519

  Има практичен дизајн кој го обвива телото и лесно се претвора во удобен кревет.

   

  Спецификации:

  Dreamy Flip има внатрешно експандиран полистирен со висока отпорност на абење.

  Надворешно обложена со висококвалитетна полиестерска ткаенина, отпорна на нечистотија и истата е водоотпорна.

  Има скриен двоен патент

  Ткаенината е посебно третирана и е отпорна на сончеви зраци и влага, а се чисти со ладна вода и сапун.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 57 см

  Ширина: 84 см

  Висина: 75 см

  Висина на седиштето: 35 см

   

  Димензии на отворен bean bag: 57х180х50см висина
  Висина на кревет: 20 - 22 см

 • Bean bag Dreamy Flip XXL green

  Код: Beanbag Flip green - 071-001517

  Има практичен дизајн кој го обвива телото и лесно се претвора во удобен кревет.

   

  Спецификации:

  Dreamy Flip има внатрешно експандиран полистирен со висока отпорност на абење.

  Надворешно обложена со висококвалитетна полиестерска ткаенина, отпорна на нечистотија и истата е водоотпорна.

  Има скриен двоен патент

  Ткаенината е посебно третирана и е отпорна на сончеви зраци и влага, а се чисти со ладна вода и сапун.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 57 см

  Ширина: 84 см

  Висина: 75 см

  Висина на седиштето: 35 см

   

  Димензии на отворен bean bag: 57х180х50см висина
  Висина на кревет: 20 - 22 см

 • Bean bag Dreamy Flip XXL beige

  Код: Beanbag Flip beige - 071-001518

  Има практичен дизајн кој го обвива телото и лесно се претвора во удобен кревет.

   

  Спецификации:

  Dreamy Flip има внатрешно експандиран полистирен со висока отпорност на абење.

  Надворешно обложена со висококвалитетна полиестерска ткаенина, отпорна на нечистотија и истата е водоотпорна.

  Има скриен двоен патент

  Ткаенината е посебно третирана и е отпорна на сончеви зраци и влага, а се чисти со ладна вода и сапун.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 57 см

  Ширина: 84 см

  Висина: 75 см

  Висина на седиштето: 35 см

   

  Димензии на отворен bean bag: 57х180х50см висина
  Висина на кревет: 20 - 22 см

 • Bean bag ECO JUMBO+ anthracite

  Код: Beanbag ECO anthracite - 056-000012

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна двослојна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Антрацит.

   

  Димензии:

  Должина: 70 см

  Длабочина: 70 см

  Висина: 90 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 90x55x75cm

 • Bean bag Norman PRO JUMBO purple

  Код: Beanbag PRO purple - 056-000042

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна двослојна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Виолетова.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm

 • Bean bag Norman JUMBO turquoise

  Код: Beanbag turquoise - 056-000002

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Тиркизна.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm

 • Bean bag Norman JUMBO orange

  Код: Beanbag orange - 056-000003

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Портокалова.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm

 • Bean bag Norman JUMBO yellow

  Код: Beanbag yellow - 056-000037

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Жолта.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm