• Детски базен ВИНОЖИТО INTEX 58924

   Код: Детски базен ВИНОЖИТО INTEX 58924 - 9009070

  INTEX детски базен за Вашиот двор или градина со 3 прстени. Лесно се монтира, лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава на Вашите најмили.
  Димензии: 86x25cm
 • Базен B0170 3.05m x 76cm

  Два слоја на издржлива ПВЦ материјал со силна мрежа од полиестер помеѓу слоевите.
  Димензии: 3.05m x 76cm
  Капацитет: 3879 L


 • Базен B0173 3.66m x 76cm

  Два слоја на издржлива ПВЦ материјал со силна мрежа од полиестер помеѓу слоевите.
  Димензии: 3.66m x 76cm
  Капацитет: 5568 L


 • Базен со метална рамка B0184 3.05m x 76cm

  Два слоја на издржлива ПВЦ материјал со силна мрежа од полиестер помеѓу слоевите.
  Димензии: 3.05m x 76cm
  Капацитет: 4542 L


 • Базен 366x99cm со метална констурукција, филтер пумпа 26716НП и скали

  Код за нарачка: Базен 366x99cm 26716НП - 9056854


  INTEX базенот со метална рамка е највисоко квалитетен базен и стануват сè попопуларни и го зазема големиот пазар на семејните базени.
  INTEX U.S. компанијата е лидер на пазарот во презентирање на иновативни, висококвалитетни гумени рамки и рамки од модерни материјали.
  Издржлив и лесен за составување, базите на рамки за Intex Prism ги имаат сите големи придобивки од метални рамки и се засилени со силно обложена челична цевка и со стилска боја со извонредна боја.
  Базен рамката е изработена од исклучително издржлив трислоен ПВЦ ткаенина:
  Горниот слој: врежан тешки мерач ПВЦ
  Среден слој: армирана полиестерна мрежа со супер-сила
  Долен слој: врежан тежок мерач ПВЦ
  За постојано чистење на водата, базенот се филтрира со електрична пумпа со заменетиот филтерски кертриџ.
  Овој тип на базен е идеален, ако не сакате потрошите премногу, но, исто така, сакате квалитет и стабилност.
  Технички карактеристики:
  Практичeн и лесен за поставување и собирање
  Не бара скапо одржување
  Со базенот одат и следниве елемент:
  – Филтер пумпа за филтрирање со вода
  (препорачано за овој базен 1/2 часа на ден)
  – Компатибилен кертриџ за филтрирање Mod.
  (Да се менува на секои 15 дена и да се исплакнат секој ден под млаз вода)
  – Скали
  Големина:
  Димензии: 366 X 96СМ
  Капацитет на вода:8,592 litres 90%

 • Базен 457x122cm со метална конструкција, филтер пумпа 26726НП и скали

  Код за нарачка: Базен 457x122cm 26726НП - 9050404

  INTEX 26726 PRISM FRAME филтер пумпа, скали, покривка и подлога
  Димензии: 457x122 cm
  Капацитет: 16.805литри (90%) 
  Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час Бренд: INTEX
  INTEX базенот со метална рамка е највисоко квалитетен базен и стануват сè попопуларни и го зазема големиот пазар на семејните базени.
  INTEX U.S. компанијата е лидер на пазарот во презентирање на иновативни, висококвалитетни гумени рамки и рамки од модерни материјали.
  Издржлив и лесен за составување, базите на рамки за Intex Prism ги имаат сите големи придобивки од метални рамки и се засилени со силно обложена челична цевка и со стилска боја со извонредна боја.
  Базен рамката е изработена од исклучително издржлив трислоен ПВЦ ткаенина:
  Горниот слој: врежан тешки мерач ПВЦ
  Среден слој: армирана полиестерна мрежа со супер-сила
  Долен слој: врежан тежок мерач ПВЦ
  За постојано чистење на водата, базенот се филтрира со електрична пумпа со заменетиот филтерски кертриџ.
  Овој тип на базен е идеален, ако не сакате потрошите премногу, но, исто така, сакате квалитет и стабилност.
  Технички карактеристики:
  Практичeн и лесен за поставување и собирање
  Не бара скапо одржување • Базен 488x122cm со метална конструкција HTR , филтер пумпа 26326NP

  Код за нарачка: Базен 488x122cm 26326NP - 9058313

  INTEX базенот со метална рамка е највисоко квалитетен базен и стануват сè попопуларни и го зазема големиот пазар на семејните базени.

  INTEX U.S. компанијата е лидер на пазарот во презентирање на иновативни, висококвалитетни гумени рамки и рамки од модерни материјали.

  Изработен од PVC фолија со дебелина од 0,64 mm на ѕидовите и 0,41 mm дното на базенот.
  Изработен од најцврстата фолија на INTEX досега. 
  Волумен од 19.156 литри (со 90% исполнетост)   
  ВО КОМПЛЕТОТ ДОБИВАТЕ: 
  Песочна филтер пумпа OPTIMO со капацитет на проток од 5.700 литри на час (Потребно е да купите 25кг силк песок кој се става во пумпата за да почне да функционира)
  Млазница и цевки
  Базенска конструкција со тежина од 100кг
  Покривка
  Заштитна подлога
  Испусен вентил

 • Воден парк MY GARDEN INTEX 57154

  Код за нарачка: Воден парк MY GARDEN INTEX 57154 - 9057823

  Димензии: 290х180х104cm
  Се препорачува за деца +2 год.
  Трансформирајте го Вашиот двор во омилено катче за забава на Вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - My Garden со многуте додатоци. 
  Комплетот содржи:
  Воден распрскувач кој се поврзува со обично црево за градина и дополнително ги разладува оние што уживаат во безгрижните игри во овој мини Aqua Park
  Водена лизганица,
  Базен за капење,
  2 печурки,
  4 пеперутки
  3 топчиња

 • Песочна филтер пумпа 4500l/h INTEX 26644

  Код за нарачка: Песочна филтер пумпа 4500l/h INTEX 26644 - 9057827

  Максимален капацитет 4500l/h
  Прочистува 99% од нечистотиите во водата. 
  За да работи мора да имате ставено специјален песок со големина од 0,4-0,8 милиметри. 
  Има 24 часа автоматски тајмер. 
  Погоден за базени со капацитет до 19156L

 • Пловак за хлор таблета 17.8cm INTEX 29041NP

  Код за нарачка: Пловак за хлор таблета 17.8cm INTEX 29041NP - 9050745

  Собира хлор или бром таблети со гилемина до 7.6cm.
  Изработен од издржлив некорозивен полипропиленски материјал.
  Прилагодлив прстен за контрола на ослободувањето на хемикалија.
  Капа за заклучување со навртка.


 • Пловак за хлор таблета 12.7cm INTEX 29040NP

  Код за нарачка: Пловак за хлор таблета 12.7cm INTEX 29040NP - 9037735

  Собира хлор или бром таблети со гилемина до 2.5cm
  Изработен од издржлив некорозивен полипропиленски материјал.
  Прилагодлив прстен за контрола на ослободувањето на хемикалија.
  Капа за заклучување со навртка.
  Димензии: 6.35x14.61x12.7cm


 • Сад за дезинфекција на нозе INTEX 29080

  Код за нарачка: Сад за дезинфекција на нозе INTEX 29080 - 9050789

  Пластичен сад за дезинфекција на нозе се вметнува под скалите за влез/излез од базен.
  Идеален за сите типови на Intex базени.
  Димензии: 56x46x9cm

 • Сет од 6 лепенки INTEX 59631

  Код за нарачка: Сет од 6 лепенки INTEX 59631 - 9056875


 • Термометар за базен INTEX 29039

  Код за нарачка: Термометар за базен INTEX 29039 - 9056888

  Универзален термометар за базен
  Практично отчитување на температурата (F° и C°)
  Димензии: 19x2cm


 • Соларен греач за вода INTEX 28685

  Код за нарачка: Соларен греач за вода INTEX 28685 - 9056898

  Димензии: 120x120cm
  Еколошка соларна технологија која ја загрева водата во базенот за приближно 3-5 степени во зависност од големината на базенот и временските услови.
  Погодно е за надземни базени со капацитет до 30.280L.
  Можно е поврзување на повеќе соларни греачи за поголеми базени.
  Едноставно прикачете ја пумпата за филтрирање (со проток до 9,463L / h.)
  1m x 1m површина за апсорбирање на сончевите зраци.

 • Подлога за базен 244-475cm INTEX 28048

  Код за нарачка: Подлога за базен 244-475cm INTEX 28048 - 9056876

  Димензија на подлогата: 472x472cm
  Мастеријал: Издежлив ПВЦ за дополнителна заштита на дното на базенот 
  Погоден за базени со дијаметар од 244cm, 305cm, 366cm и 457cm.


 • Скали за базен 91-107cm INTEX 28075

  Код за нарачка: Скали за базен 91-107cm INTEX 28075 - 9051125

  Три нелизгачки скалила од двете страни
  Погодни за сите Intex базени со метална конструкција со висина од 91 до 107 cm.
  Скалите се подвижни и може да се дислоцираат за да се избегне влегување и излегување во базенот на деца кога не се под надзор на родител/старател.
  Направени се од цврст алуминиум кој е лесен и многу издржлив.
  Тежина: 10,74 кг
  6 скалила
  Висина: од 91 до 107 cm


 • Скимер за чистење базени INTEX 28000

  Код за нарачка: Скимер за чистење базени INTEX 28000 - 9062649

  Одговара на сите модели на базени  
  Исклучително ефикасен во собирање на нечистотиите од површинскиот слој на водата, листови, мушички и сл.  
  За идеална чистота на водата во базенот, се препорачува да ставате по 1 таблета на секои 5-7 дена 
  Потребна е пумпа 3028L/h 

 • Прибор за чистење на базен INTEX DeLuxe 29057

  Код за нарачка: Прибор за чистење на базен INTEX DeLuxe 29057 - 9051508

  IЧистењето на базен е обично непријатна и заморна работа, но неопходно е да се чуваат ѕидовите и дното на базенот чисти. Ова влијае на безбедноста на користењето на базенот, како и на чистотата на водата во неа. Задачата, сепак, ќе биде многу полесна со додатоците од комплетот за чистење. Со овој сет за чистење можете да бидете сигурни дека вашиот базен ќе биде убав и чист. Сетот се состои од четка, вакум собирач со (лесно поврзување со цревото од филтер пумпата) и мрежа за чистење базени.
   
  Рачка и црево не се вклучени во сетот.

 • Телескопска рачка 239cm INTEX 29054

  Код за нарачка: Телескопска рачка 239cm INTEX 29054 - 9051503