• Батериска штрафилица Iskra ERO IE-CD71-180S
  Напон: 18V
  Моќност : 2 х Li-ion Батерија ( 2,0Ah )
  Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 / min-1; во втора брзина: 0-1500 / min-1
  Степени на вртежен момент: 21+1; вртежен момент: 25 Nm
  LED сијалица
  Гумирана рачка
  Полнач за брзо полнење
    Самозатезна глава : Ø 0,8-10mm(max)
  Капацитет на дупчење : 22 mm (дрво), 8 mm (железо)
  • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Батериски одвртувач Villager VLN SDL 4.0 сет

  Код: VLN SDL 40 сет - 60105

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Категорија: Акумулаторски одвртувачи

  Tип на батерии: Li-ion

  Волтажа на батеријата: 3.6 V

  Капацитет на батерии: 1.5 Ah

  Број на вртежи во празен од: 200 rpm

  Прифат на алатот: ¼ Hex

  Вртежен момент: 3.5 Nm

  Сет битови: 27 парчиња

  Куфер

  Maсa: 0.45 kg

   

 • Батериска ударна шрафилица Villager VLN 3412 - 2BSC

  Код: VLN 3412 - 2BSC - 66164

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Fuse VLN 3412 е основен акумулаторски ударен завртувач. Покомпактен е и полесен од стандардната дупчалка/завртувач и има поголем вртежен момент.

   

  Опрема:

  VLN 3412

  2 × батерија 12V 2Ah

  Полнач 1.7A

  Куфер

   

  Tип на батерии: Fix 12V, Li-on

  Напон: 12 V

  Tип на електро-мотор: Колекторски електромотор

  Вртежен момент: 110 Nm

  Број на вртежи во празен од: 0-2100 rpm

  Капацитет на футерот: ¼” Hex

  Време потребно за полнење на батеријата: 60 min.

  Број на удари: -3000 ipm

  Капацитет на затегнување (машинска/стандардна завртка): M8 22 mm

  Тежина: 2.7 kg

   

 • Батериска шрафилица Villager VLN 3112 - 1 BCB

  Код: VLN 3112 - 1 BCB - 66163

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  VLN 3112 е компактна акумулаторска дупчалка/шрафилка за почетно ниво. Вграденото LED светло ја осветлува работната површина, а обликуваниот мек држач овозможува одличен комфор во текот на подолга употреба

   

  Опрема:

  VLN 3112

  1× батерија 12V 2Ah

  Полнач 1.7A

  Сет продолженија

  Куфер

   

  Tип на батерии: Fix 12V, Li-on

  Напон: 12 V

  Tип на електро-мотор: Колекторски електромотор

  Вртежен момент: 22 Nm

  Број на вртежи во празен од:

  1. брзина: 0-400 min⁻¹
  2. брзина: 0-1500 min⁻¹

  Капацитет на футерот: 0.8-10 mm

  Момент на затегнување: 21+1 позиција

  Време потребно за полнење на батеријата: 60 min.

  Максимален капацитет на дупчење (дрво, челик): 19 mm, 6 mm

  Maсa: 2.5 kg

 • Батериска шрафилица VLN 3112 - 2 BSC

  Код: VLN 3112 - 2 BSC - 66162

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  VLN 3112 е компактна акумулаторска дупчалка/шрафилка за почетно ниво. Вграденото LED светло ја осветлува работната површина, а обликуваниот мек држач овозможува одличен комфор во текот на подолга употреба

   

  Опрема:

  VLN 3112

  2 × батерија 12V 2Ah

  Полнач 1.7A

  Сет продолженија

  Куфер

   

  Tип на батерии: Fix 12V, Li-on

  Напон: 12 V

  Tип на електро-мотор: Колекторски електромотор

  Вртежен момент: 22 Nm

  Број на вртежи во празен од:

  1. брзина: 0-400 min⁻¹
  2. брзина: 0-1500 min⁻¹

  Капацитет на футерот: 0.8-10 mm

  Момент на затегнување: 21+1 позиција

  Време потребно за полнење на батеријата: 60 min.

  Максимален капацитет на дупчење (дрво, челик): 19 mm, 6 mm

  Maсa: 2.5 kg

   

 • Батериски штрафцигер МP-CDCL04
  Батериски штрафцигер МP-CDCL04- 8344

  Батерија: 3.6V Li-Ion/1300mAh
  Вртежи: 180/min
  Време на полнење: 3-5часa
  Безклучен футер: 6.35mm
  Гаранција: 1година
 • Штрафилица MP-ID30
  Штрафилица MP-ID30- 7240

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 400W
  Вртежи: 0-3400/min
  Дупчење: 10mm
  Гаранција: 1година
 • Батериска бормашина МP-CDL022
  Батериска бормашина МP-CDL022- 9501

  Брзина:0-400/ 0-1500/min
  Футер:10mm
  Номинален напон:12V
  Поставки за вртежен момент:21+1
  Максимален вртежен момент:22nm
  Полнач:
  >>Прим:220-240V 46W
  >>Сек:12.6V 2.5A
  Батерија:1xLi-ion 1500mAh
  Врема на полнење:1H
  Гаранција: 1година
 • Батериска бормашина МP-CDL025
  Батериска бормашина МP-CDL025- 9504

  Брзина:0-400/ 0-1400/min
  Футер:10mm
  Номинален напон:20V
  Максимален вртежен момент:35nm
  Полнач:
  >>Прим:220-240V 46W
  >>Сек:12.6V 2.5A
  Батерија:2xLi-ion 2000mAh
  Врема на полнење:1H
  Гаранција: 1година
 • Батериска бормашина MP-CDL009
  Батериска бормашина MP-CDL009- 9507

  Брзина:0-700/min
  Футер:10mm
  Номинален напон:14.4V
  Поставки за вртежен момент:15+1
  Максимален вртежен момент:12nm
  Полнач:
  >>Прим:100-240
  Гаранција: 1година
 • Батериска бормашина-MP-CDL021
  Батериска бормашина-MP-CDL021- 9500

  Брзина: 0-400/ 0-1500/min
  Футер: 10mm
  Номинален напон:12V
  Поставки за вртежен момент:21+1
  Максимален вртежен момент:22nm
  Полнач:
  >>Прим:220-240V 46W
  >>Сек:12.6V 2.5A
  Батерија:1xLi-ion 1500mAh
  Врема на полнење:1H
  Гаранција: 1година
 • Батериски полнач RD-BC05
  Батериски полнач RD-BC05- 2781

  Напојување: 230V~50Hz
  Моќност: 75W
  Излезен напон: 6/12V
  Јачина:
  Капацитет: 20-75Ah
  Тежина: 3.3kg.
  Гаранција: 1година
 • Батериски полнач RD-BC12
  Батериски полнач RD-BC12- 2608

  Напојување: 230V~50Hz
  Моќност: 310W
  Излезен напон: 12/24V
  Јачина: 14А
  Капацитет: 92-210Ah
  Тежина: 7.7kg.
  Гаранција: 1година
 • Батериски полнач RD-BC11
  Батериски полнач RD-BC11- 2607

  Напојување: 230V~50Hz
  Моќност: 110W
  Излезен напон: 12/24V
  Јачина:
  Капацитет: 25-135Ah
  Тежина: 4.1kg.
  Гаранција: 1година
 • Батериски полнач RD-BC10
  Батериски полнач RD-BC10- 3266

  Напојување: 230V~50Hz
  Моќност: 85W
  Излезен напон: 12V
  Јачина:
  Капацитет: 20-60Ah
  Тежина: 3.6kg.
  Гаранција: 1година
 • Батериска бормашина RD-CD12WL
  Батериска бормашина RD-CD12WL-7170

  Батерија:
  18V/1200mAh Ni-Cd
  Вртежи: 0-550/min
  Време на полнење: 3-5часa
  Футер: 0.8-10mm
  Макс.момент на затегање: 15Nm
  Контрола на затегање: 16+1 Реверс | 12додатоци
  Гаранција: 1година
 • Батериска бормашина RD-CDL18
   Батериска бормашина RD-CDL18 - 8551

  Батерија:
  18V/1500mAh Ni-Cd
  Вртежи:
  10 0-400/min
  20 0-1150/min
  Време на полнење: 3 часa
  Футер: 0.8-10mm
  Контрола на затегање: 20+1
  Гаранција: 1година
 • Батериски повеќенаменски алат Iskra ML-MD03-120
  • Напон: 12V
  • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah)
  • Брзина на мирување: 10,000-22,000 / мин-1
  • Избор на брзина: 1-5
  • Глава за затегнување: ø 2,3 - 3,2 мм
  • Огромни додатоци
  • Димензии на пакетот (во мм): 240 (L) x 100 (W) x 95 (H)
  Гаранција - 2 години
 • Батериски штрафцигер Iskra HL-SD15Li-1036
  - Напон: 3,6V 
  - Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) 
  - Вртежи во празно: 180 / мин-1 
  - Вртежен момент : 3 Nm 
  - LED сијалица
  - Самозатезна глава : Ø 6,35 mm ( максимум) 
  - Димензии на пакувањето (во mm) : 153 (В ) x 173 ( Ш) x 60 (Д) 
  - Нето тежина: 0.298 kg
  Гаранција - 2 години
 • Батериска штрафилица Iskra ERO IE-CD71-144S

   

  Напон: 14,4V
  Моќност : Li-ion Батерија ( 2,0Ah )
  Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 / min-1; во втора брзина: 0-1500 / min-1
  Степени на вртежен момент: 21+1; вртежен момент: 23 Nm
  LED сијалица
  Гумирана рачка
  Полнач за брзо полнење
    Самозатезна глава : Ø 0,8-10mm(max)
  Капацитет на дупчење : 22 mm (дрво), 8 mm (железо)
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА