• Аспиратор Vivax CHO-60CSA210A GB

  Код: CHO-60CSA210A GB - 1208282

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Број на брзини: 3

  Моќност на моторот: 210 W

  Напојување / Вкупна моќност: 212 W

  Минимално / Максимално ниво на бучава:  62 dB / 67 dB

  Класа на енергетска ефикасност: А

  Црно темперирано стакло од 4 мм / копчиња за допир

  Бел LCD екран со автоматско исклучување на тајмер

  Тип на филтер: 2 x Алуминиумски филтер во 5 слоеви

  Боја: Црна

  Ниво на бучава [dB]: 51

  Димензии на производот: 60 x 112.5 x 39 cm

  Бруто / нето тежина: 14,7 кг / 12,5 кг

   

 • Аспиратор Vivax CHO-60CHA210A GX

  Код: CHO-60CHA210A GX - 1208271

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Број на брзини: 3

  Моќност на моторот: 210 W

  Напојување / Вкупна моќност: 212 W

  Минимално / Максимално ниво на бучава: 62 dB / 67 dB

  Класа на енергетска ефикасност: А

  Тип на филтер: Алуминиумски филтер во 5 слоеви

  Боја: Сива

  Контроли: Нерѓосувачки челик / Хром копчиња

  Димензии на производот: 60 x 99 x 47 cm

  Бруто / нето тежина: 11,5 kg / 13,5 kg

 • Аспиратор Vivax CHO-60CSA210A GW

  Код: CHO-60CSA210A GW - 1208284

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Број на брзини: 3

  Моќност на моторот: 210 W

  Напојување / Вкупна моќност: 212 W

  Минимално / Максимално ниво на бучава:  62 dB / 67 dB

  Класа на енергетска ефикасност: А

  Бело калено стакло од 4 мм / копчиња за допир

  Бел LCD екран со автоматско исклучување на тајмер

  Тип на филтер: 2 x Алуминиумски филтер во 5 слоеви

  Боја: Бела

  Ниво на бучава [dB]: 51

  Димензии на производот: 60 x 112.5 x 39 cm

  Бруто / нето тежина: 14,7 кг / 12,5 кг

 • Аспиратор Vivax CHO-60CHA070 A X

  Код: CHO-60CHA070 A X - 1208275

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Број на брзини: 3

  Моќност на моторот: 70 W

  Напојување / Вкупна моќност: 71W

  Минимално / Максимално ниво на бучава: 58 dB / 63 dB

  Класа на енергетска ефикасност: А

  Тип на филтер: Алуминиумски филтер во 5 слоеви

  Боја: Сива

  Контроли: Нерѓосувачки челик / Хром копчиња

  Димензии на производот: 60 x 57.9 x 48 cm

  Бруто / нето тежина: 8,0 кг / 6,5 кг

 • Аспиратор Vivax CHO-60PM075A B

  Код: CHO-60PM075A B - 1208261

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Број на брзини: 3

  Моќност на моторот: 75 W

  Напојување / Вкупна моќност: 77 W

  Минимално / Максимално ниво на бучава: 46 dB / 55 dB

  Класа на енергетска ефикасност: Б

  Тип на филтер: Акрилен филтер

  Боја: Црна

  Димензии на производот: 60 x 14 x 50 cm

  Бруто / нето тежина: 4,8 kg / 5,9 kg

 • Аспиратор Vivax CHO-60PM075A W

  Код: CHO-60PM075A W - 1208257

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Број на брзини: 2

  Моќност на моторот: 75 W

  Напојување / Вкупна моќност: 77 W

  Минимално / Максимално ниво на бучава: 46 dB / 55 dB

  Класа на енергетска ефикасност: Б

  Тип на филтер: Акрилен филтер

  Боја: Бела

  Димензии на производот: 60 x 14 x 50 cm

  Бруто / нето тежина: 4,8 kg / 5,9 kg

 • VOX сет вградна рерна + вградна плотна + аспиратор

  Код: VOX EBB 1000 IX - VOX EBC 200 DB - VOX PIO 650 W

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Рерна:

  Моќност: 2600W

  Волумен: 58l
  Горен греач – 1200W
  Долен греач – 1100W

  Термостат
  Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија, гратис кабел
  Големо надворешно и мало внатрешно стакло, метална врата, внатрешно осветлување
  Димензии (ШxВxД): 595 x 595 x 575 mm
  Боја: сива (Inox)


  Плотна:


  Тип: Стаклокерамика

  Ширина 29 cm

  ø145мм highlight грејна површина

  ø180мм highlight грејна површина

  Брусен раб на плочата

  Сигурносно заклучување

  Сигнална сијаличка

  Струен кабел

  Дигитална контрола однапред
  Боја: црна


  Аспиратор:


  Број на брзини на работење: 3
  Сила на вшмукување: 253 m3/h
  Број на мотори: 1
  Номинална моќ на системот за осветлување: 6 W
  Вид на светло: LED
  Потрошувачка на енергија годишно: 62 kWh
  Бучава: 59 dB
  Димензии (ШxВxД): 600 x 174 x 425 mm

 • Телескопски аспиратор Tesla DT600SX
  Код за нарачка: Tesla DT600SX
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   
  3 брзини
  54 dB
  Капацитет на усисивање 280 m3/h
  Ширина (cm) 60
  Боја Инокс
  Број на мотори 1
  Осветлување 1 x 5 W
  Ниво на бучава (dB) 65
  2 алуминиумски филтри
  Боја од нерѓосувачки челик
  Димензии 60x32-50x21,3cm
   
 • Аспиратор VOX PIO 650 W

  Код: VOX PIO 650 W

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Број на брзини на работење: 3
  Сила на вшмукување: 253 m3/h
  Број на мотори: 1
  Номинална моќ на системот за осветлување: 6 W
  Вид на светло: LED
  Потрошувачка на енергија годишно: 62 kWh
  Бучава: 59 dB
  Димензии (ШxВxД): 600 x 174 x 425 mm

 • Вграден Аспиратор-Gorenje TH60E3X

  Код за нарачка:Gorenje TH60E3X-73904

  Gorenje TH60E3X
   Вграден Аспиратор (Телескопски)
   INOX
   ЛЕД осветлување
   Алуминиумски филтер со полиуретанска пена која елиминира до 98% од сите честички на нечистотија и маснотија
   Број на степени на вентилаторот: 3
   Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 350 m3/h
   Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 180 m3/h
   Пречник на одводното црево: 150 mm
   Начин на управување: Механичко управување
   Бучност 67dB
   Димензии (ШxВxД): 60x17x30.6 цм

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Аспиратор со оџак ST GUSTO 60

  Код за нарачка: ST GUSTO 60-73265

   Superior Technology
   Аспиратор со оџак
   INOX
   Контрола со притискање на дугме
   3 степени на брзина
   650м/3 на час
   1 Мотор
   1 Вентилатор
   Тотална моќност 190W
   Светло 2x25W Халогено осветлување
   120мм отвор
   Филтер Алуминиумска касета
   Бучност: 56dB
   Димензии: 60 цм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Аспиратор AKPO WK-7 LIGHT ECO

  Код за нарачка: AKPO WK-7 LIGHT ECO-72063

  Телескопски аспиратор
   Инокс
   60цм
   Капацитет на вовлекување 220 м3/ч
   Осветлување со халогена светилка 2x 18W
   контрола на лизгач
   траен алуминиумски филтер кој се пере
   бучност 52-64 дб
   Моќност на мотор 136W
   2 мода на работа - екстрактирање или апсорбирање

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Аспиратор AKPO WK-7 P-3060 White

  Код за нарачка: AKPO WK-7 P-3060 White-72061

   Традиционален аспиратор
   Бел
   60цм
   Капацитет на вовлекување 220 м3/ч
   Осветлување со халогена светилка 1x 28W
   механички контроли
   траен алуминиумски филтер кој се пере
   бучност 50-61 дб
   Моќност на мотор 136W
   2 мода на работа - екстрактирање или апсорбирање

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Аспиратор со модерен кос дизајн AKPO WK-4 GAMMA ECO

  Код за нарачка: AKPO WK-4 GAMMA ECO-72055

   Аспиратор со модерен кос дизајн
   Црно стакло/Инокс дел
   60цм
   Капацитет на вовлекување 450 м3/ч
   Халогено осветлување 2x 35W
   механички контроли
   траен алуминиумски филтер кој се пере
   бучност 51-61 дб
   Моќност на мотор 210W
   2 мода на работа - екстрактирање или апсорбирање

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Аспиратор со модерен кос дизајн AKPO WK-4 VENUS ECO

  Код за нарачка: AKPO WK-4 VENUS ECO-72053

   Аспиратор со модерен кос дизајн
   Црно стакло/Инокс дел
   60цм
   Капацитет на вовлекување 450 м3/ч
   Халогено осветлување 2x 35W
   механички контроли
   траен алуминиумски филтер кој се пере
   бучност 51-61 дб
   Моќност на мотор 210W
   2 мода на работа - екстрактирање или апсорбирање

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Телескопски Аспиратор SAMSUNG NK24M1030IS-UR

  Код за нарачка: SAMSUNG NK24M1030IS-UR-71720

  Телескопски Аспиратор
   3 брзини
   Алуминиумси филтер кој се пере
   Капацитет 392m3/h
   2x ЛЕД светилки x3W
   Бучност 71дб
   Димензии 60x18x28 цм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Аспиратор со оџак ST IBER 60 FULL WHITE

  Код за нарачка: ST IBER 60 FULL WHITE-71189

   Superior Technology
   Аспиратор со оџак и овално транспарентно стакло
   Бела боја
   Контрола на копчиња
   3 степени на брзина
   650м/3 на час
   1 Мотор
   1 Вентилатор
   Тотална моќност 190W
   Светло 2x25W осветлување
   120мм отвор
   Филтер Алуминиумска касета
   Бучност: 56dB
   Димензии: 61.5x63.5x39 цм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Аспиратор на извлекување ST ECR F4W 60

  Код за нарачка: ST ECR F4W 60-66973

   Superior Technology
   Телескопски Аспиратор на извлекување
   Бел
   Контрола со копче
   3 степени на брзина
   390м/3 на час
   1 Мотор
   1 Вентилатор
   Светло 15W Халогено осветлување
   2x Филтери Алуминиумска касета
   Бучност: 55dB
   Димензии: 60 цм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Аспиратор со оџак ST GUSTO 60 Eco

  Код за нарачка: ST GUSTO 60 Eco-66582

   Superior Technology
   Аспиратор со оџак
   INOX
   Контрола со притискање на копче
   3 степени на брзина
   450м/3 на час
   1 Мотор
   1 Вентилатор
   Тотална моќност 150W
   Светло 2x25W Халогено осветлување
   120мм отвор
   Филтер Алуминиумска касета
   Бучност: 56dB
   Димензии: 60 цм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Вграден Аспиратор Gorenje DF 6116 E

  Код за нарачка: Gorenje DF 6116 E-65484

   Вграден Аспиратор (Телескопски)
   INOX
   60 cm
   Халогенско осветлување
   2 мотори
   Број на филтри: 1
   Алуминиумски филтер
   Филтер за маснотии кој се мие
   Број на степени на вентилаторот: 3
   Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 384 m3/h
   Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 316 m3/h
   Јачина на моторот: 250 W
   Халогенско осветлување: 2x28 W
   Пречник на одводното црево: 125 mm
   Начин на управување: Механичко управување
   Начин на поставување: кујнски аспиратор за под елемент
   Димензии: 598 x 295 x 173mm (60) cm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ