• Миксер за матење нес кафе ST CMP-110B Black-Superior Technology

  Код за нарачка :ST CMP-110B Black-73913

  ST CMP-110B Black
   Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе
   капучино
   Црна боја
   80мл сад
   Тивка работа
   25W
   Заштита од прегревање

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

 • Миксер за матење нес кафе ST CMP-110W White-Superior Technology

  Код за нарачка: ST CMP-110W White-73912

  ST CMP-110W White
   Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе
   капучино
   Бела боја
   80мл сад
   Тивка работа
   25W
   Заштита од прегревање

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Електричен бокал ST WK-T17I22

  Код за нарачка: ST WK-T17I22-73378

   Електричен бокал за вода
   ИНОКС
   2200W
   1.7л капацитет
   скриен греач кој не се гледа
   автоматско исклучување
   заштита од вклучување на празно
   Безжичен со база
   Индикатор за работа
   Гаранција: 1 година

 • Електричен бокал ST WK-T17W22

  Код за нарачка: ST WK-T17W22-73377

   Електричен бокал за вода
   бела боја
   2200W
   1.7л капацитет
   скриен греач кој не се гледа
   автоматско исклучување
   заштита од вклучување на празно
   Безжичен со база
   Индикатор за работа
   Гаранција: 1 година

 • Миксер за матење нес кафе со подножје ST NCM-110SS Inox- Superior Technology

  Код за нарачка :ST NCM-110SS Inox- Superior Technology-73911

  ST NCM-110SS Inox
   Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе со подножје
   Инокс
   2 брзини
   450мл Иноксен сад
   100W
   Ултра тивка работа
   
  1 Година Гаранција
   
   
   
  •  
 • Електрично ѓезве Gorenje TCM 330 W

  Код за нарачка: Gorenje TCM 330 W-73050

   Готвач за турско кафе
   Бела боја
   Запремнина 0
  3 л
   Моќност на загревање 800W
   Метално куќиште
   Автоматско исклучување
   индикатор за вода
   Филтер на одлив
   Гаранција: 2 години

 • Кафемат ST CM-600BR

  Код за нарачка: ST CM-600BR - 46427

   Кафемат
   црна боја
   0.6 литри (4-6 шолји)
   Anti drip функција против капење
   Перманентен Филтер
   стаклен сад со мерач
   резервоар за вода со мерач
   подлога за шолја од нерѓосувачки челик
   600W
   Гаранција: 1 година

 • Кафемат ST ECM-85015XR

  Код за нарачка: ST ECM-85015XR - 46426

   Апарат за еспресо кафе и капучино
   Инокс
   15 бари пумпа со висок притисок
   1.5л отстранлив резервоар
   безбедносен вентил
   излеан алуминиумски бојлер
   подлога за шолја од нерѓосувачки челик
   рачка за пена
   850W
   Гаранција: 2 години

 • Миксер за матење нескафе ST NCM-100B Black

  Код за нарачка: ST NCM-100B Black-70027

  Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе со подножје
   Црна боја
   2 брзини
   450мл сад
   100W
   Ултра тивка работа

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Миксер за матење нескафе ST NCM-100W White

  Код за нарачка: ST NCM-100W White-67809

   Superior Technology
   Миксер за матење нес кафе со подножје
   Бела боја
   2 брзини
   450мл сад
   100W
   Ултра тивка работа

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА 

 • Апарат за еспресо Krups Picolo KP1A0531

  Код за нарачка: Krups Picolo KP1A0531-73295

  Апарат за Еспресо
   Боја Црвена
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 06л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Рачно дозирање на кафе
   Автоматско исклучување

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 

 • Апарат за еспресо Krups Picolo KP1A0131

  Код за нарачка: Krups Picolo KP1A0131-73294

   Апарат за Еспресо
   Боја Бела
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 0.6л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Рачно дозирање на кафе
   Автоматско исклучување

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Електрично ѓезве Gorenje TCM 330 B

  Код за нарачка: Gorenje TCM 330 B-72988

   Готвач за турско кафе
   Црна боја
   Запремнина 0
  33 л
   Моќност на загревање 800W
   Метално куќиште
   Автоматско исклучување
   индикатор за вода
   Филтер на одлив

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 

 • Кафемат SEVERIN 4479

   

  Апарат за филтер кафе
   
  800W Моќност
  Капацитет од 10 чаши
  Стаклен бокал со рачка која што не се загрева
  Отстранлив резервоар за вода со индикатор за нивото на вода
  Отстранлив филтер 1х4 со систем против капење
  Автоматско исклучување
  On/Оff прекинувач со пилот светло
  Означени нивоа на бокалот
  Заштита од прегревање
  Димензии(ВxШxД):18,4x26,5x31,8цм
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Машина за мелење кафе

   

   Електрична машина за мелење кафе
   200W
   50гр. капацитет на мелење
   сребрено/црна боја
   копче за вклучување
   пулс функција
   заштита од прегревање
   сечила од нерѓосувачки челик

 • Апарат за еспресо Dolce Gusto Krups KP170531
  Dolce Gusto Krups KP170531
   Апарат за Еспресо
   Боја Бела
   INFINISSIMA
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 1.2л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Автоматско исклучување
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за еспресо Dolce Gusto Krups KP170831
  Dolce Gusto Krups KP170831
   Апарат за Еспресо
   Боја Бела
   INFINISSIMA
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 1.2л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Автоматско исклучување
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за еспресо Dolce Gusto Krups KP170131

   

  Dolce Gusto Krups KP170131
   Апарат за Еспресо
   Боја Бела
   INFINISSIMA
   Моќност 1500W
   Притисок 15 bar
   подвижен резервоар за вода 1.2л
   Избор за топла и ладна вода
   Држач за капсула
   Автоматско исклучување
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Електрично ѓезве SINBO
  Капацитет: 400мл
  Моќност: 1000 W
  Функција за брзо вриење на вода
  Безбеден систем кој спречува прегревање и работа без вода
  Скриен отпор од не'рѓосувачки челик
  Копче за вклучување / исклучување со индикаторско светло
   
 • Метално електрично ѓезве SINBO
  Капацитет: 400мл
  Моќност: 1000 W
  Термостат
  Материјал: не'рѓосувачки челик.
  Пластична рачка која можете да ја допрете без страв откако ќе се свари кафето.
  Уредот  се исклучува во случај кога останува без течност во него и со тоа се гарантира безбедност.