• Ударна дупчалка Iskra GX-EI0040-2
  Ергономична и лесна ударна дупчалка, со моќен 500 W мотор.
  Одлична за работење на тешко дофатни места, и претцизно дупчење во пластика, метал, дрво, плочки, и бетон.
  Напон : 220-240V~50Hz
   Јачина: 500W (max)
   Брзина на вртежи: 0-3000 okr/min
   Глава: Ø 1,5-13 mm
   Променлива брзина
   Два свера на вртење
   Рачка
   Мерач на длабочина
   Должина на кабел: 1,8m
   Димензии на пакување: 29x07x25,5cm
   Нето тежина: 2,03 kg 
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Аголна брусалка Iskra GX-AG046-2
  Напон: 220-240V~50Hz
  Јачина: 500W (max)
  Вртежи: 0-11.000 okr/min                                                         
  Големина на диск Ø 115 mm
  Осовина: M14
  Две дотатни места за рачка                                                         
  Должина на кабел: 1,8m
  Димензии на пакување: 29.5x13.5x12cm
  Нето тежина: 1,9 kg 
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Убодна пила RD-JS31

  Убодна пила RD-JS31- 9570

  Напон:  230V~50Hz
  Моќност: 500W
  Вртежи:  0-3000/min
  Пила: Ø185*Ø20*24T
  Сечење во: 
  дрво: 65mm
  метал: 6mm
  Агол на сечење: 45°
  Гаранција: 1година

 • Сет клучеви комбинирани - 6644

  Сет клучеви комбинирани - елипса -6644
  12 парчиња 6-22mm
  Гаранција: 1година

 • Шлајферка МP-SA018
  Шлајферка МP-SA018- 6967

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 260W
  Вртежи: 13.000/min
  Плоча: 90х187mm
  Брусна хартија: 90х229mm
  Брусна хартија
  Торба за прашина
  Гаранција: 1година
 • Циркулар столен MP-MS020
  Циркулар столен MP-MS020- 8518

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 900W
  Вртежи во празен од: 5.500rpm
  Дијаметар на сечило:Ø210mm
  Заби на сечилото: 18-60Т
  Дебелина на сечило: Ø16-30mm
  Гаранција: 1година
 • Фен MP-HG11 870
  Фен MP-HG11 870- 8576

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 2000W
  Додатоци: 5
  Гаранција: 1година
 • Aпарат за ел. заварување RD-WM12
  Aпарат за ел. заварување RD-WM12- 2115

  Напојување: 230V(400V)~50Hz
  Напон: 48V - DC
  Ампери: 60-180А
  Moќност: 9.6kW
  Дијаметар на електроди: Ø2 - 4mm
  Тежина: 22kg.
  Гаранција: 1година
 • Пиштол за силиконски стапчиња RD-GLG03
  Пиштол за силиконски стапчиња RD-GLG03- 2670

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 30W
  Дијаметар: Ø7mm
  Teмпература: 180-2000C
  Време на загревање: 4-5min
  Вискозност: 4.5gr/min
  Дизна: Ø1.3mm
  Тежина: 190gr.
  Гаранција: 1година
 • Гравирка RD-MG06
  Гравирка RD-MG06- 1194

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 135W
  Вртежи: 10.000-33.000/min
  Футер: Ø0.8-3.2mm
  Тежина: 2.1kg.
  Регулатор на брзина
  Додатоци: 208
  Гаранција: 1година
 • Фреза RD-ER07
  Фреза RD-ER07-327

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 1020W
  Вртежи: 11.500-32.000/min
  Дијаметар на футер: 8mm
  Од на главата: 50mm
  Тежина: 3.4kg.
  Регулатор на вртежи
  Гаранција: 1година
 • Хилта RD-HD46
  Хилта RD-HD46 -7499

  Напон: 230V~50Hz
  Моќност: 1500W
  Вртежи: 0-850/min
  Удари: 4700/min
  Ударна сила: 4.3J
  Дупчење во:
  » метал: 13mm
  » дрво: 40mm
  » бетон: 32mm
  Футер: SDS+
  Регулатор на вртежи
  Самозатегнувачки футер
  Куфер
  Гаранција: 1година
 • Ударна дупчалка Iskra Z1J DD24 13B
  900 W јачина
  3000 rpm во празен од
  Променлив и подесив футер од 1,5 до 13 mm
  Вариабилна брзина и ротација во две насоки
  гумирана задна рачка и предна рачка со мерило за длабочина
  1,8 m должина на кабелот
  2 kg тежина
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Ударна дупчалка во мајсторска гарнитура Iskra GX-BMC002
  Iskra GX-BMC002, 500 W бормашина во комплет со битови за штрафење, насадни клучеви и бургии. Алатката е во лесен куфер, направен од квалитетна пластика, пренослив и наменет за организирано складирање.
  Јачина: 500W
  Напон: 230-240V~50Hz
  Брзина на вртежи: 0-3000/min-1
  Глава: ø 13mm
  Променлива брзина
  Два сета на вртење
  Рачка
  Мерач на длабочина
  Должина на кабел: 1,5m
  Пакување: куфер
  Димензии на пакување (В mm): 315 (Д) x 95 (Ш) x 340 (Д)
  Нето тежина: 3,625 kg
  Бруто тежина: 3,75 kg
  Гаранција 24 месеци
  Димензии на амбалажа (v mm): 410 (Д) x 380 (ш) x 340 (В)
  Сетот на рачни алати содржи:
  - Столарски чекич 227g
  - Комбинирана клешта
  - Клешта која се подесува
  - Магнетски додаток за додавање 
  - Тапетарски нож
  - Метро (2 m)
  - Сет на насадни клучеви
  - Сет 25 mm додаток
  - Сет за бушење
  - Типли
 • Eлектрично ренде Iskra ERO IE-EP82-750
  Моќност: 230-240V~50Hz
  Јачина: 750W
  Вртежи: 16.500 min-1
  Прилагодлива длабочина: 0-3,0 мм
  Максимална ширина: 82мм
  Прилагодлива основа со прилагодливи V жлебови
  Екстракција на прашина со вклучена торбичка
  Гумирана рачка
  Димензии: 30х16.5х17.5cm
  Нето тежина: 4,1 кг
  • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Вибрациона брусалка Iskra ERO IE-AJ23-200
  • Моќност: 230-240V~50Hz
  • Јачина: 200W
  • Број на вртежи: 15.000 min-1
  • Број на вибрации: 30.000 min-1
  • Пречник на вибрациски круг: 1,6 mm 
  • Брусна плоча: 140x140x80 mm
  • Сад за собирање прашина
  • Димензии: 21x13x15cm
  • Тежина: 1,32 kg
  • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Електрична глодалка Iskra ERO IE-ER12-1600
  • Моќност: 230-240V~50Hz
  • Јачина: 1600W
  • Вртежи: 8.000-30.000 min-1
  • Глава: 8 / 12 mm
  • Макс. површина: 60 mm
  • Ограничувач на длабочина на мелење
  • Приклучок за усисување
  • Димензии : 29.5  x 14.5 x 25.5 cm
  • Тежина: 4,1 kg
  • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Ротациска брусилка Iskra ERO IE-AJ8-240

   

  • Моќност: 230-240V~50Hz
  • Јачина: 240W
  • Број на вртежи: 12.000 min-1
  • Број на вибрации: 24.000 min-1
  • Пречник на вибрациски круг: 2 mm 
  • Брусна плоча: Ø125 mm
  • Сад за собирање прашина
  • Димензии (mm): 200  x 125  x 170 
  • Тежина: 1,3 kg 
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Сет шрафцигери со модуларни додатоци и адаптер ERO 94

  Сет од 94 парчиња + куфер

   25 mm наставки: (50 парчиња)
  • Слот наставки (SL): (11 парчиња) 3, 4, 4, 4,5, 5, 5, 5,5, 6, 6, 6.5, 7
  • крст наставки (PH): (8 парчиња) 0, 0, 1, 1, 2, 2, 3, 3
  • Двојна (H): (10 парчиња) 1,5, 2, 2,5, 3, 3.5, 4, 4,5, 5, 5,5, 6
  • Торкс (Т): (10 парчиња) 8, 9, 10, 15, 20, 25, 27, 30, 35, 40
  • Позидрив (PZ): (7 парчиња) 0, 1, 1, 2, 2, 3, 3
  • Округли (S): (4 парчиња) 0, 1, 2, 3
  • 50 mm наставки: (16 парчиња)
  • Слот наставки(SL): (4pcs) 3, 4, 5, 6
  • крст наставки (PH): (4 парчиња) 0, 1, 2, 3
  • Позидрив(PZ): (4 парчиња) 0, 1, 2, 3
  • Torx (Т): (4 парчиња) 10, 15, 20, 25
  • Додатоци за прецизност: (8 парчиња)
  • Приклучок Крос-сечилото: (4 парчиња) PH0000, PH000, PH00, PH0
  • Рамно сечило: (4 парчиња) 1,2, 2, 2,5, 3
  • 1/2 "наставки: (10 парчиња) 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
  • Меѓу-сечило штрафцигери: (3 парчиња) 1x75, 2x100, 3x150
  • Рамен сечило штрафцигери: (3 парчиња) 5x75, 6x100, 8x150
  • Магнетна рачка: 1 парче
  • Рачка за штрафцигер: 1 парче
  • 1/2 "Наставак за продолжеток: 1 парче
  • Адаптер: 1 
  • Пакување: кутија
 • Сет за дупчење и зашрафување Iskra ERO FST204
  HSS сврдли (35 парчиња): 4 x 1.5 / 4 x 2.0 / 4 x 2.5 / 3 x 3.0 / 4 x 3.2 / 2 x 3.5 /3 x 4.0 / 2 x 4.5 / 2 x 4.8 ; 5.0 / 2 x 5.5 ; 6.0 /  2x 6.5 ; 7.0
  Спирални сврдли за дрво (32 парчиња):    4 x 3.0, 3.5 / 4 x 4.0, 4.5 / 4 x 4.8, 5.0, 5.5, 6.0 / 4 x 6.5, 6.8, 7.0, 7.5 / 4 x 8.0, 9.0 / 3 x 10.0
  Наставки за навртување 25mm (20 парчиња) :
  Рамни наставки (SL): 3 / 5 / 6 / 8    
  Крстач наставки (PH): 0 / 1 / 2 / 3
  Крстач наставки со ѕвезда (PZ): 0 / 1 / 2 / 3
  Квадратни наставки (S): 1 / 2 / 3
  Torx наставки (T): 10 / 15 / 20
  Наставки за навртување 50mm (14 парчиња) :
  Рамни наставки (SL): 3 /4/ 5 / 6 / 8
  Крстач наставки (PH):  1 / 2 / 3
  Крстач наставки со ѕвезда (PZ):  1 / 2 / 3
  Torx наставки (T): 10 / 15 / 20
  Насадни клучеви (10 парчиња): 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13
  Бургија за бетон (8 парчиња): 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10
  Плочеста бургија за дрво (6 парчиња): 10 / 13 / 16 / 19 / 22 / 25
  Обични ѕидни додатоци (60 парчиња):
  Држач за завртки (4 парчиња)
  Дистанцер (4 парчиња): 3 / 6 / 8 / 10
  Круни за режење дупки (4 парчиња): 
  Адаптер со клуч за затегнување (1 парче)
  Имбус (1 парче)
  Конусно глодало (1 парче)
  Флексибилен продолжеток (1 парче)
  Магнетен држач за завртки (1 парче)
  Штрафцигер (1 парче)
  Кутија (1 парче)
  Димензии на куферот: 33.3x9.5x24.2cm