• Софа Camillara крем

  Код: Софа Camillara крем - 560ARE1524

     Спецификации:

   

    Рамка: БУКОВО ДРВО / ИСТЕРКА

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Големина: Ширина: 163 см Висина: 86 см Длабочина: 69 см

    8 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење

    24 DNS пена + пердув за грб

    Вклучени 2 перници

    60% исечена пена / 40% силиконска пена

    Фиксна перница за седење и за грб

    Ткаенина за хемиско чистење

    Ногарки : црни тврди пластични ногарки

    

    Пакувана во 1 пакет  166x90x55 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Chiarina крем

  Код: Софа Chiarina крем - 825BLC2777

    Спецификации:

   

    Рамка: ЕЛА / ЛАКЕНА ТАБЛА

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Ширина: 210 cm

    Висина: 82 cm

    Длабочина: 90 cm

    Висина на ногата: 10 см

    Висина на седиштето: 42 см

    Длабочина на седиштето: 80 см

    28 DNS пена за седење

    Делумна пена за грб

    Лесно чиста ткаенина

   

   Пакувана во 1 пакет  210x90x70 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Alessiana петролеј

  Код: Софа Alessiana петролеј - 859FTN1373

    Спецификации:

   

    Рамка/нозе: 100% МЕТАЛНА РАМКА / ДРВЕНИ НОГАРКИ

    Ткаенина: ЛЕНЕН ТКАЕНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 120 см

    Висина на седиштето: 38 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 190 cm

    Длабочина: 50 cm

    Висина на ногарките: 20 см

    Пена со висок DNS со внатрешна структура со облога од влакна

    28 DNS пена + облога со влакна за седење

    28 DNS пена + облога со влакна за грб

    Прилагодливи краци на 5 нивоа

    Максимална тежина капацитет: 200 kg 

   

    Пакувана во 1 пакет  150x54x8cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Martinias сива

  Код: Софа Martinias сива - 825BLC1498

    Спецификации:

   

    Рамка: ДРВО / МДФ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Ширина: 177 cm

    Висина: 85 cm

    Длабочина: 81 cm

    Висина на седиштето: 43 см

    28 DNS пена за седење

    Делумна пена за грб

    Пластични ногарки  со тврда боја на орев

    Лесно чиста ткаенина  

   

   

     Пакувана во 1 пакет  179x83x50 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира. 

 • Софа Martinias беж

  Код: Софа Martinias беж - 825BLC1507

    Спецификации:

   

    Рамка: ДРВО / МДФ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Ширина: 177 cm

    Висина: 85 cm

    Длабочина: 81 cm

    Висина на седиштето: 43 см

    28 DNS пена за седење

    Делумна пена за грб

    Пластични ногарки  со тврда боја на орев

    Лесно чиста ткаенина  

   

   

     Пакувана во 1 пакет  179x83x50 cm

     Спецификации:

   

    Рамка: ДРВО / МДФ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Ширина: 177 cm

    Висина: 85 cm

    Длабочина: 81 cm

    Висина на седиштето: 43 см

    28 DNS пена за седење

    Делумна пена за грб

    Пластични ногарки  со тврда боја на орев

    Лесно чиста ткаенина  

   

   

     Пакувана во 1 пакет  179x83x50 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

   

 • Софа Elenarion крем

  Код: Софа Elenarion крем - 859FTN2331

    Спецификации:

    Рамка: 100% МЕТАЛ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 80 см

    Висина на седиштето: 42 см

    Големина на кревет: 180 x 80 cm

    Пена со висок DNS обложена со внатрешна структура на влакна

    Силиконски влакна за грб перничиња

    Потпирач за грб прилагодлив во повеќе позиции (14 нивоа)

    

    Пакувана во 1 пакет  24x123x82 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Giuliana петролеј

  Код: Софа Giuliana петролеј - 859FTN1276


    Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 133 см

    Висина на седиштето: 45 см

    Големина на кревет: 175 cm Длабочина: 133 cm

    Дебелина на седиштата: 23 cm

    Дебелина на перницата за грб: 9 см

    Висина на ногарката: 20,5 см

    Ширина на перничето за грб: 120 см

    Висина на потпирачот за грб: 40 см

    Ширина на потпирачот за рака: 4 см

    Висина на потпирачот за рака: 15 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 35 см

    Ребондирана пена за седење

    Обновена пена за грб

    Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа

    Лесно се претвора во кревет

    Максимална тежина капацитет: 200 kg  

    

    Пакувана во 1 пакет  138x120x24 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Giuliana сива

  Код: Софа Giuliana сива - 859FTN1274

    Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 133 см

    Висина на седиштето: 45 см

    Големина на кревет: 175 cm Длабочина: 133 cm

    Дебелина на седиштата: 23 cm

    Дебелина на перницата за грб: 9 см

    Висина на ногарката: 20,5 см

    Ширина на перничето за грб: 120 см

    Висина на потпирачот за грб: 40 см

    Ширина на потпирачот за рака: 4 см

    Висина на потпирачот за рака: 15 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 35 см

    Ребондирана пена за седење

    Обновена пена за грб

    Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа

    Лесно се претвора во кревет

    Максимална тежина капацитет: 200 kg  

    

    Пакувана во 1 пакет  138x120x24 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

   

 • Софа Francescia петролеј

  Код: Софа Francescia петролеј - 859FTN2315

    Спецификации:

    Рамка: 100% МЕТАЛ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 60 см

    Висина на седиштето: 45 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 175 см

    Длабочина: 60 см

    Дебелина на седиштата: 23 cm

    Дебелина на перницата за грб: 9 см

    Висина на ногата: 20,5 см

    Ширина на перничето за грб: 120 см

    Висина на потпирачот за грб: 40 см

    Ширина на потпирачот за рака: 4 см

    Висина на потпирачот за рака: 15 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 35 см

    Ребондирана пена за седење

    Обновена пена за грб

    Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа

    Лесно се претвора во кревет

    Максимална тежина капацитет: 100 kg 

    

    Пакувана во 1 пакет  60x120x26 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Francescia жолта

  Код: Софа Francescia жолта - 859FTN2326

    Спецификации:

    Рамка: 100% МЕТАЛ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 60 см

    Висина на седиштето: 45 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 175 см

    Длабочина: 60 см

    Дебелина на седиштата: 23 cm

    Дебелина на перницата за грб: 9 см

    Висина на ногата: 20,5 см

    Ширина на перничето за грб: 120 см

    Висина на потпирачот за грб: 40 см

    Ширина на потпирачот за рака: 4 см

    Висина на потпирачот за рака: 15 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 35 см

    Ребондирана пена за седење

    Обновена пена за грб

    Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа

    Лесно се претвора во кревет

    Максимална тежина капацитет: 100 kg 

    

    Пакувана во 1 пакет  60x120x24 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Francescia крем

  Код: Софа Francescia крем - 859FTN2314

    Спецификации:

    Рамка: 100% МЕТАЛ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 60 см

    Висина на седиштето: 45 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 175 см

    Длабочина: 60 см

    Дебелина на седиштата: 23 cm

    Дебелина на перницата за грб: 9 см

    Висина на ногата: 20,5 см

    Ширина на перничето за грб: 120 см

    Висина на потпирачот за грб: 40 см

    Ширина на потпирачот за рака: 4 см

    Висина на потпирачот за рака: 15 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 35 см

    Ребондирана пена за седење

    Обновена пена за грб

    Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа

    Лесно се претвора во кревет

    Максимална тежина капацитет: 100 kg 

    

    Пакувана во 1 пакет  60x120x24 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Francescia кафева

  Код: Софа Francescia кафева - 859FTN2325

    Спецификации:

    Рамка: 100% МЕТАЛ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 60 см

    Висина на седиштето: 45 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 175 см

    Длабочина: 60 см

    Дебелина на седиштата: 23 cm

    Дебелина на перницата за грб: 9 см

    Висина на ногата: 20,5 см

    Ширина на перничето за грб: 120 см

    Висина на потпирачот за грб: 40 см

    Ширина на потпирачот за рака: 4 см

    Висина на потпирачот за рака: 15 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 35 см

    Ребондирана пена за седење

    Обновена пена за грб

    Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа

    Лесно се претвора во кревет

    Максимална тежина капацитет: 100 kg 

    

    Пакувана во 1 пакет  60x120x24 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Francescia сина

  Код: Софа Francescia сина - 859FTN2324

    Спецификации:

    Рамка: 100% МЕТАЛ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 60 см

    Висина на седиштето: 45 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 175 см

    Длабочина: 60 см

    Дебелина на седиштата: 23 cm

    Дебелина на перницата за грб: 9 см

    Висина на ногата: 20,5 см

    Ширина на перничето за грб: 120 см

    Висина на потпирачот за грб: 40 см

    Ширина на потпирачот за рака: 4 см

    Висина на потпирачот за рака: 15 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 35 см

    Ребондирана пена за седење

    Обновена пена за грб

    Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа

    Лесно се претвора во кревет

    Максимална тежина капацитет: 100 kg 

    

    Пакувана во 1 пакет  121x61x27 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Sofianis крем

  Код: Софа Sofianis крем - 825BLC1506

  Спецификации:

    Рамка: ДРВО

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Ширина: 82 см

    Висина: 85 см

    Длабочина: 81 см

    Висина на седиштето: 43 см

    28 DNS пена за седење

    Делумна пена за грб

    Пластични нозе со тврда боја на орев

    Лесно чиста ткаенина

   

    Пакувана во 1 пакет  81x83x55 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Isabellarion сива

  Код: Софа Isabellarion сива - 859FTN1229

  Спецификации:

    Рамка: 100% метал

    Материјал за ткаенина: Плетена ткаенина со полиестер со памук

    Ткаенина: Ткаенина за лесно чистење

    Боја:Сива боја , отпорна на гребење

    Големина:

    Ширина: 140 cm

    Висина: 70 cm

    Длабочина: 65 cm

    Длабочина на седиштето: 45 см

    Ширина на седиштето: 112 см

    Висина на седиштето: 35 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 180 cm

    Длабочина: 65 cm

    23 DNS пена за седење

    23 DNS пена за грб

    Раце со повеќе позиции

    Максимална тежина капацитет: 200 kg

    Пластични ногарки

   

   

      Пакувана во 1 пакет  35x65x128 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Isabellarion антрацит

  Код: Софа Isabellarion антрацит - 859FTN1226

    Спецификации:

    Рамка: 100% метал

    Материјал за ткаенина: Плетена ткаенина со полиестер со памук

    Ткаенина: Ткаенина за лесно чистење

    Боја:Антрацит мат боја во прав, отпорна на гребење

    Големина:

    Ширина: 140 cm

    Висина: 70 cm

    Длабочина: 65 cm

    Длабочина на седиштето: 45 см

    Ширина на седиштето: 112 см

    Висина на седиштето: 35 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 180 cm

    Длабочина: 65 cm

    23 DNS пена за седење

    23 DNS пена за грб

    Раце со повеќе позиции

    Максимална тежина капацитет: 200 kg

    Пластични ногарки

   

   

   Пакувана во 1 пакет  35x65x128 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа ORIONIS црна

  Код: Софа ORIONIS црна - 859FTN1215

   Спецификации:

   Рамка: 100% МЕТАЛ

   Ткаенина: 100% Ткаенина од МИКРОФИБЕР

    Ширина: 155 см

    Висина: 85 см  

    Длабочина: 70 см

    Длабочина на седиштето: 53 см

    Ширина на седиштето: 90 см

    Висина на седиштето: 45 см

   

     Големина на кревет:

     Ширина: 190 cm  

     Длабочина: 70 cm

     Полнење со висока DNS пена

     Лесно чиста ткаенина

     Висина на ногарките: 25 см

      Максимална тежина капацитет: 200 kg

   

      Боја: Црна

   

   

      Пакувана во 1 пакет  39x65x134 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

  ​ 

  ​ 


 • Аголна софа BETA сива

  Код: Аголна софа BETA сива - 166-000020

  Иновативен луксузен дизајн на аголна софа со неверојатна удобност и практичност, кој лесно се претвора во лежај.Метална конструкција за поголема отпорност на тежина и издржливост.Тапацир со висококвалитетна ткаенина

   

  Спецификации:

  Изработен од медијапан со облога од хартиено дрво, ткаенина и ПП (ногарки)

  Функција за кревет.

  Перничињата за седење (димензии: 66x39x20 cm) се вадат.

  Вклучува: 2 украсни перници во иста боја како софата.

  Софата има елегантни ногарки во црна боја од ПП за најдобра можна потпора.

  Боја:Сива

   

  Димензии на троседот:

  Должина: 225 см.

  Длабочина: 148 см.

  Висина: 81 см

  Висина на седиштето: 44 см

  Длабочина на седиштето: 53 см

  Вкупна длабочина на софата: 84 cm - Длабочина на каучот: 70 cm

   

  Димензии на креветот:

  Должина: 194 см.

  Длабочина: 135 см.

  Висина: 44 см.

   

  Димензии на пакување: 148x71x44 / 132x85x61 cm

   

  Забелешки:
  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување, потпирачите за раце и ногарките треба да се зашрафат.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

   При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира. • Аголна софа BETA беж

  Код: Аголна софа BETA беж - 166-000018

  Иновативен луксузен дизајн на аголна софа со неверојатна удобност и практичност, кој лесно се претвора во лежај.Метална конструкција за поголема отпорност на тежина и издржливост.Тапацир со висококвалитетна ткаенина

   

  Спецификации:

  Изработен од медијапан со облога од хартиено дрво, ткаенина и ПП (ногарки)

  Функција за кревет.

  Перничињата за седење (димензии: 66x39x20 cm) се вадат.

  Вклучува: 2 украсни перници во иста боја како софата.

  Софата има елегантни ногарки во црна боја од ПП за најдобра можна потпора.

   

  Димензии на троседот:

  Должина: 225 см.

  Длабочина: 148 см.

  Висина: 81 см

  Висина на седиштето: 44 см

  Длабочина на седиштето: 53 см

  Вкупна длабочина на софата: 84 cm - Длабочина на каучот: 70 cm

   

  Димензии на креветот:

  Должина: 194 см.

  Длабочина: 135 см.

  Висина: 44 см.

   

  Димензии на пакување: 148x71x44 / 132x85x61 cm

   

  Забелешки:
  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување, потпирачите за раце и ногарките треба да се зашрафат.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

   

 • Софа LUNOVAR Gray

  Код : Софа LUNOVAR Gray - 035-000019 

  Овој модерен софа кревет со 3 седишта е вашиот најдобар мебел за сместување на вашиот гостин преку ноќ и во исто време не зафаќа никаков дополнителен простор.

   

  Карактеристики:

  Изработени од метал и ткаенина

  Со механизам на извлекување

   

  Боја:Сива 

   

  Димензии на троседот:

  Должина: 189 см.

  Длабочина: 92 см.

  Висина: 82 см.

  Висина на стапалото: 20 см

   

  Димензии на креветот:

  Должина: 189 см.

  Длабочина: 110 см.

  Висина: 40 см.

   

  Забелешки:
  Производот се доставува во фабричкото пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 192x112x19
   cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.